Θανάση την άποψη μου περι του θέματος την ξέρεις και την έχουμε συζητήσει πολλάκις

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου, οτι δλδ χρειάζονται τα επαινετικά λόγια μιας και σου δίνουν "ώθηση" και "όρεξη" και τέλος πάντων δίνουν και μια "ικανοποίηση" (οτι κάτι κάνεις βρε παιδί μου), βέβαια πολύ πολύ καλές και οι παρατηρήσεις ("κράξιμο"

) και οι προτάσεις αλλά
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ είναι επικοδομητικές και "έχουν κάτι να πούν"

Τί να το κάνω παρατηρήσεις/υποδείξεις/γνώμες τύπου "...είναι 5mm πιο φαρδυά η ρόδα..." ή "...ο λασπωτήρας το '44 ήταν πιο δεξιά..." ή ".....ήταν πιο σκουριασμένα..." κτλ......Γνώμες πολλές (μην πώ την έκφραση ala Κάλαχαν) το θέμα είναι να πεί κάποιος την γνώμη του ή την άποψη του αλλά να μου πεί πώς γίνεται και γιατί

:

:

:

: Θυμάσαι καλοκαίρι που τηλ/σταν περι Hull Red και γιατί να ξανοίξει με Orange και οχι με λευκό ή κίτρινο

Έτσι μαθαίνουμε
ΟΛΟΙ μας....
Το να πώ τώρα εγώ οτι "ξέρεις Θανάση το Hull Red δεν ήταν χρώμα του Β' Π.Π. και δή του Γ' Ράιχ" μόνο γέλια θα προκαλέσω....αφού το κιτ "μιλάει" και είναι σαν πραγματικό.....αφού
ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΩ το θέμα....
ΤΟΤΕ σιωπώ και θαυμάζω (και καλύτερα επαινώ

).
Είναι τύχη να έχουμε στο MC μοντελλιστές όπως εσύ, ο Γιάννης (Λέκκας), ο Major Goose, o Δόξας, ο Δημήτρης ο ʼγιος, ο Lucas, o DJ Τάσσεν, ο Ορέστης, ο Γιαβασσάκος, ο Γρηγόρης και πολλοί άλλοι, ώστε να βλέπουμε - να ρωτάμε και να μαθαίνουμε

Δές λίγο την υπογραφή μου