Αποστολέας Θέμα: Το πρώτο μου μοντέλο (Spitfire Vb) - Αισίως πέρνει τον δρόμο για βιτρίνα  (Αναγνώστηκε 10712 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Πραγματι η φθορα στην αριστερη πτερυγα ειναι ισως too much αλλα για να σταθει κανεις σε αυτο θα πρεπει να παραβλεψει την υπεροχη δουλεια που εχεις κανει! ::eusa_clap:: Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω μοντελιστη να βγαζει τετοιο αποτελεσμα με την πρωτη! Φανταζομαι τι εχουν να δουν τα ματακια μας στο επομενο! Και αν θες χαλκομανιες για το 47αρι του Πιζανου κατι υπαρχει! :wink:

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Ευχαριστώ CROW, να φανταστείς ότι κρατήθηκα για να μην το φθείρω και άλλο!!! :D :D. Όσο για τις χαλκομανίες τις έχω παραγγείλει, ευχαριστώ πάντως για την προσφορά. ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::Πράγματι είναι υπέροχη δουλειά!!  ::icon_thumright::
Εμένα περισσότερο για ...Zaχoβιτς μου φαίνεσαι παρά για Ζάχος!! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Γιάννη τα συγχαρητήρια και από εμένα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Έγινε πολύ όμορφο και με την γυαλάδα του τελικού βερνικιού που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. ::icon_thumright::
Την φθορά στην αριστερή πτέρυγα έπρεπε να την κρατήσεις στα επίπεδα της δεξιάς  :!: Κατά τα άλλα φίλε ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
                                                                                     ::keep_mod::
Υ/Γ Το τελικό βερνίκι ποιο είχες πει ότι είναι ;

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
Φίλε μου Ορέστη, δεν το έχω περάσει τελικό βερνίκι, το σκέφτομαι μην και χαλάσω την εικόνα του (να το περάσω?), αλλά το ματ που χρησιμοποίησα είναι της Royal Talens το AMSTERDAM matt varnish acrylic picture.

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Την πάτησα άσχημα,είδες Γιάννη;  :oops: :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Καλά, τι να λέμε τώρα. Πρώτο μοντέλο είναι αυτό; Εμένα το 30ό άρχιζε και θύμιζε αεροπλάνο... Συγχαρητήρια!

Δε μου λες, για την έκθεση το σκέφτεσαι; Από όσα ξέρω θα ανεβεί κόσμος από το νησί...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγώ δεν θα πω αν είναι άσχημο ή όμορφο (που είναι) ή τι έκανες λάθος ή όχι, εκείνο που θα σου πω είναι ότι όσα μοντέλα κι αν φτιάξεις από δω και μπρος, όσες διακρίσεις κι αν πάρεις (που θα πάρεις κάποια στιγμή, είναι σίγουρο) ΑΥΤΟ θα το καμαρώνεις περισσότερο απ' όλα και ΔΕΝ θα θες να το αποχωρηστείς με τίποτα, γιατί απλά θα είναι το ΠΡΩΤΟ.  :wink:

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις.  ::icon_thumright:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Πανέμορφο κυριολεκτικά,μπράβο σου.
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, τελικό βερνίκι να το περάσω? ή θα το ''μαραζώσω''? το ματ που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ είναι από ότι φαίνεται πολύ καλό (δεν το περίμενα), άργησε όμως να στεγνώσει, τώρα περιμένω να μου έρθει το ακρυλικό galleria της winsor and newton, λέτε να το δοκιμάσω? θα βελτιώσει την εικόνα?

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Πολυ καλο!! Μπραβο!Με τετοιο πρωτο μοντελο στο δευτερο μοντελο θα μας αφησεις αφωνους!
Καλη συνεχεια!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
Φιλε μου ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα. Η γνωμη μου ειναι να το περασεις οποσδηποτε ματ βερνικι.Ναι μαλων εδειξες υπερβολη στο γδαρσημο του φτερου, αλλα ο.κ. δεν τρεχει τιποτα. τα βρρνικια της winsor and newton ειναι παρα πολυ καλα.στο λεω γιατι τα δουλευω χρονια, και ποτε δεν μου παρουσιασαν προβλημα. Και ουτε κιτρινιζουν με τη παροδο του χρονου. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
1ον) Πάρα πολύ καλή δουλειά ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
2ον) Η φθορά στην αριστερή πτέρυγα νομίζω οτι έπρεπε να ήταν πιο πολύ απο την δεξιά μιας και απο κει γίνεται η επιβίβαση (αφού έχεις ανοίξει και την θυρίδα)
3ον) Ίσως χρειάζεται να πατήσεις λίγο τους τροχούς και λέω ίσως γιατί απο τις φωτό δεν πολυκατάλαβα αν το έχεις κάνει
4ον) Μ'αρέσει το βάψιμο των εξατμίσεων και θα ήθελα να μου πεις τι έκανες σ'αυτό το κομμάτι
5ον) ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ και περιμένουμε το επόμενο έργο σου

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
Υπέροχο!!!!!Υπέροχο!!!!!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εμένα μου αρέσει η υπερβολική φθορά στην πτέρυγα!!!!!!!
Γιάννη άντε στο επόμενο με καλό!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Φίλε έχεις κάνει πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά!!!!!
Είμαι πολύ περίεργος και ανυπόμονος να δω το επόμενό σου μοντέλο!

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
Αγαπητε Γιαννη, τα σεβη μου κι απο μενα..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την δουλεια σου και κυριως απο το γεγονος οτι ειναι το πρωτο σου μοντελο..... :shock: :shock: :shock:

Μου θυμισες και μενα το πρωτο μου μοντελο, το οποιο ηταν κι αυτο ενα Spitfire, και θυμαμαι οτι το εφτιαξα οπως ηταν απο το κουτι, χωρις βαψιμο χωρις τιποτε εξτρα...!!!
Ημουν 11 χρονων τοτε, και η αληθεια ειναι οτι δεν υπηρχαν εκεινη την εποχη ουτε το MC να μας ανοιγουν τα ματια, ουτε περιοδικα του χωρου, ουτε τιποτα..... :(
Αλλη "μαγία" ομως τοτε....... :)

Ξεκινησες παρα πολυ δυναμικα, και οπως ειπαν κι αλλα παιδια απο το φορουμ, σε βλεπω σε λιγο καιρο να εξελισεσαι σε μεγαλη ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ κι απο μενα...... ::salut:: ::salut::

-ΣΠΥΡΟΣ-

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Που να φαίνονταν και το pre-shade... ::icon_thumright::

Εξαιρετική δουλειά Ζάχο.

Spoiler (hover to show)

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
θα ακολουθήσει και αυτό με την ώρα του, να εξοικειωθούμε λίγο με τον αερογράφο!!! γιατί είναι και λίγο μπελαλίδικο αυτό :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος captain

• Scale 1/144
  • *
Πολυ καλη δουλεια φιλε Γιάννη! ::icon_thumright:: ::eusa_clap::το εχεις και με το παραπανω!εξαιρετικος!οσο για την φθορα στην πτερυγα δειχνει οτι ο πιλοτος του spitfire ητανε πολυ μαχήμι! ::M249SAW::και παλι μπραβο!πολυ καλος!! ::icon_thumright:: :D ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
Ευχαριστώ captain για τα καλά σου λόγια, διοικητής Μοίρας ήταν ο Gleed, να μην ήταν μάχημος?  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
Μπράβο εξαιρετική δουλειά (ειδικά για πρώτο μοντέλο) καλή συνέχεια στα υπόλοιπα  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Πρώην Hartman

Tags: