Για χαρά σε όλους. Σήμερα το πρωί με κάλεσε ένας φίλος από το MODELCLUB και έμαθα ότι εδώ και μερικές μέρες έχει δημιουργηθεί κάποια κατάσταση με το θέμα των Ελληνικών εθνοσήμων στα νεοαφιχθεντα F-16DM της 335Μ η ΜΒ και όχι μονό .Για να σας λύσω λοιπόν κάποιες απορίες για το συγκεκριμένο θέμα ,για το αν έχει (παίξει) Photoshop η όχι ,τα ρεπορτάζ που κάνω τα φωτογραφίζω σε μορφή RAW (CR-2) .Ο fisherman που έχει και σύστημα Canon, από όσο θυμάμαι την τελευταία φορά που τα είπαμε στην γιορτή της 348Μ είχε EOS-400D άρα θα έχει και το Digital Photo Pro για να ανοίξει τα αρχεία που θα του στείλω .Για όσους δεν γνωρίζουν το αρχείο RAW δεν μπορεί να παραποιηθεί,και με λίγα λόγια είναι το ψηφιακό αρνητικό. Όποιος άλλος θέλει (από το συγκεκριμένο Forum) να του στείλω με mail το αρχείο θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά, μονό και μονό για να τελειώνουμε με το θέμα γιατί κάποιοι δυστυχώς έκαναν την τρίχα τριχία ....Τώρα σχετικά με το θέμα της παραποίησης των S/N όπως σωστά κάποιοι από το Forum κατάλαβαν,πως είναι δουλεία του περιοδικού και όχι δική μου .Απλά δέχτηκα να συνεργαστώ (με μεγάλη δυσκολία) με αυτήν την τακτική . Μην ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα έντυπα δεν είναι αποκλειστικά για μοντελιστές ,και αφορούν επίκαιρα ρεπορτάζ σε στρατιωτικές βάσεις άρα και σε πραγματικό χρόνο, κάποιοι καταλαβαίνουν τι εννοώ. Για την ώρα τα αλλά περιοδικά έχουν την δική τους τακτική, και για εμάς τους μοντελιστές καλά κάνουν. Γι αυτό φίλοι μου .....μην τα ισοπεδώνουμε όλα... φιλικά ..AETOC69. 
Αγαπητε AETOC69 καλησπερα κι απο μενα...

Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα προβλημα με σενα & το ξερεις πολυ καλα αυτο.

Τωρα, επειδη εγραψα αυτα που εγραψα πιο πανω,

θα ηθελα να ξερεις οτι, αναφερθηκα στο ατομο σου, για τον απλο λογο οτι εσυ φαινεσαι στην προκειμενη περιπτωση στις φωτο που δημοσιευει το καθε εντυπο, η φορουμ...

Κρινοντας απο αυτα που λες, καταλαβαινω οτι μας λες, οτι τα F-16 προσγειωθηκαν με Ελληνικα εθνοσημα και δεν εχουν παραποιηθει οι φωτογραφιες σου.

Εγω σαν μελος αυτου του κλαμπ και σαν Σπυρος, θα πω οπως εχω αναφερει και πιο πανω, οτι απο
ΜΕΣΑ μου ειπαν οτι ολα τα α/φη προσγειωθηκαν με αμερικανικα εθνοσημα...!!!
Δεν θα επιμεινω φιλε μου και θα παρακαλουσα τα παιδια του φορουμ, να μου κανουν την χαρη να περιμενουν μεχρι την Δευτερα που θα εχω στα χερια μου τις φωτο απο την αφιξη των διθεσιων.....

Εγω προσωπικα φιλε AETOC69, θα βγω και θα ζητησω δημοσια
ΣΥΓΝΩΜΗ, αν εκανα λαθος και παρασυρθηκα απο αλλους...

Φιλικα παντα ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ