Αποστολέας Θέμα: F-16D Block 52+ Advanced  (Αναγνώστηκε 32625 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
Απ: F-16D Block 52+ Advanced
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 11, 2009, 08:52:23 μμ »
Πέρα από τα 4 τελευταία γνωρίζει κανείς ποιά έχουν φτάσει 116 ΠΜ μέχρι στιγμής ?

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 02:15:25 μμ »
ʼλλο ένα...

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 03:29:33 μμ »
Δεν γνωρίζω το ποιος ούτε το γιατί. Πάντως ο συγκεκριμένος συνδυασμός φωτογράφου & περιοδικού έχει χάσει το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου προ πολλού. Μάλλον για υπότροποι πάνε.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,12060.0.html

Το δις εξαμαρτείν...  :roll:

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά το προηγούμενο περιστατικό και το τωρινό, αφορούν τον ίδιο φωτογράφο αλλά δύο διαφορετικά περιοδικά, έτσι δεν είναι;  :?: :?:
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 06:05:22 μμ »
Συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα  :oops: αλλά αναφερόμουν στο σχόλιο του Σπύρου (F-104G):

Υ.Γ. Μην σας παραξενεψει, αν τις δειτε και στο νεο τευχος της ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ με τα Ελληνικα εθνοσημα.....!!!!!!!!!!!!

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 07:24:20 μμ »
Κώστα, για το περιοδικό, το site και τον συγγραφέα του άρθρου έχω γράψει και εγώ τόσα που κινδυνεύω (τουλάχιστον απ' όσους δεν με γνωρίζουν προσωπικά) να χαρακτηριστώ ως πολέμιος του ανταγωνισμού. Θα ήθελα να διευκρινήσω εντούτοις ότι ο υπότροπος στο θέμα των serial είναι ο συγγραφέας του άρθρου και όχι ο φωτογράφος. Παραδόξως μόνο σε δικά του άρθρα παραποιούνται τα serial, ενώ φωτογραφίες του φωτογράφου σε άλλες σελίδες του περιοδικού, απ' όσο τουλάχιστον γνωρίζω εγώ δεν έχουν παραποιηθεί. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί ίσως ακούγεται παράλογο, αλλά μπορεί και ο ίδιος ο φωτογράφος να μην το έχει προσέξει. Δεν είναι και πολύ αυτοί που όπως εγώ ή εσύ προσέχουν μεταξύ άλλων και τα serial σε μια φωτογραφία, ή για να το θέσω καλύτερα υπάρχουν και πολλοί που δεν τα προσέχουν καν. Το είπαμε άλλωστε: αυτό είναι δουλειά των κατασκόπων :D :wink:
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:10:19 πμ »
Συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα  :oops: αλλά αναφερόμουν στο σχόλιο του Σπύρου (F-104G):

Υ.Γ. Μην σας παραξενεψει, αν τις δειτε και στο νεο τευχος της ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ με τα Ελληνικα εθνοσημα.....!!!!!!!!!!!!

A, ok, κατάλαβα τι εννούσες  ::kerasma::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:21:21 πμ »

Κώστα, για το περιοδικό, το site και τον συγγραφέα του άρθρου έχω γράψει και εγώ τόσα που κινδυνεύω (τουλάχιστον απ' όσους δεν με γνωρίζουν προσωπικά) να χαρακτηριστώ ως πολέμιος του ανταγωνισμού. Θα ήθελα να διευκρινήσω εντούτοις ότι ο υπότροπος στο θέμα των serial είναι ο συγγραφέας του άρθρου και όχι ο φωτογράφος. Παραδόξως μόνο σε δικά του άρθρα παραποιούνται τα serial, ενώ φωτογραφίες του φωτογράφου σε άλλες σελίδες του περιοδικού, απ' όσο τουλάχιστον γνωρίζω εγώ δεν έχουν παραποιηθεί. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί ίσως ακούγεται παράλογο, αλλά μπορεί και ο ίδιος ο φωτογράφος να μην το έχει προσέξει. Δεν είναι και πολύ αυτοί που όπως εγώ ή εσύ προσέχουν μεταξύ άλλων και τα serial σε μια φωτογραφία, ή για να το θέσω καλύτερα υπάρχουν και πολλοί που δεν τα προσέχουν καν. Το είπαμε άλλωστε: αυτό είναι δουλειά των κατασκόπων :D :wink:

Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ και εγώ ως ......... (<-- συμπληρώστε ότι θέλετε  :) ), έχω την εξής απορία:
Με δεδομένο ότι άλλες φωτογραφίες του φωτογράφου (και δημοσιευμένες σε περιοδικά) δεν έχουν παραποιηθεί, πιστεύεις-νομίζεις ότι οι εν λόγω φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στον διαδικτυακό τόπο διαφορετικού περιοδικού από αυτό που είχε δημοσιευτεί παλαιότερα το άρθρο με τα παραποιημένα serial, παραποιήθηκαν επίσης από συνεργάτη του (δεύτερου) περιοδικού εν πιθανή αγνοία του φωτογράφου;  ::dontknow::
clopy & paste

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 11:27:24 πμ »
Τώρα ξαφνικά βρέθηκα στο άλλο άκρο. Αυτό του υπερασπιστή του φωτογράφου... :D Μύρωνα δεν υπερασπίζομαι κανέναν (τον φωτογράφο τον έχω δει μια φορά μόνο σε μια εκδήλωση). Απλά όπου υπάρχουν εμφανή στοιχεία (βλέπε δημοσιογράφο-serial killer) μπορώ να πάρω θέση. Για τα υπόλοιπα, τα οποία είναι εικασίες, όπως καταλαβαίνεις και εσύ ως νομικός, αποφεύγω να πάρω θέση. Αν κάποιος ξέρει τι έχει συμβεί και μας ενημερώσει, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω, όπως το έκανα και στο παρελθόν. Για παράδειγμα αν κάποιος μου ζητήσει ένα προφίλ, του το δώσω και το δω στο site του με ...τουρκικά εθνόσημα θα φταίω εγώ? Σίγουρα είναι επιλογή μας το ποιους συνεργάτες διαλέγουμε. Επειδή όμως και το site και το περιοδικό που αναφέρθηκαν έχουν δώσει κάποια άσχημα δείγματα, ας μην εστιάζουμε στον φωτογράφο. Αύριο μπορεί να συνεργάζεται με κάποιο άλλο περιοδικό και ως δια μαγείας τα συγκεκριμένα κρούσματα να πάψουν να υφίστανται...
Ίσως αν πάρω μια πιο συγκεκριμένη θέση βοηθήσω να λήξει κάποια στιγμή το θέμα (που τράβηξε πολύ off-topic). Και αυτή είναι σύμφωνη με την αναδιατυπωμένη άποψη του Σπύρου: Πρώτον δεν θα δεχόμουν να το κάνω και δεύτερον αν το έκαναν σε φωτογραφία μου θα ήταν αρκετό για να διακόψω τη συνεργασία μου με το εν λόγω περιοδικό, ή site.

Και τώρα ελπίζω να επανέλθουμε στα Block 52M :D (έχω την εντύπωση ότι έτσι θα πρέπει να συνηθίσουμε να τα αναφέρουμε, αντί για το Block 52+ Adv. που αναγράφεται στον τίτλο)
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 11:52:19 πμ »
Οποτε, αυτοματως τιθεται το ερωτημα,π.χ. για το 021, αν καποιος μοντελιστης θελησει να το φτιαξει υπο κλιμακα, θα πρεπει να το φτιαξει 2 φορες :?:, δεδομενου του οτι στις ΗΠΑ φορουσε τετραψηφιο serial (0021)..!!!  :)
Ο εν λόγω υποθετικός μοντελιστής θα έπρεπε πρώτα να φτιάξει ΟΛΑ τα αεροσκάφη (όχι τους τύπους, ΟΛΑ τα s/n) της ΠΑ και μετά μη έχοντας τι άλλο να κάνει  ::glossa:: να αρχίσει να ψάχνει special cases.

Αλλά μόλις φτάσει στα F-5 θα δει ότι θέλει μία μοντελιστική ζωή μπροστά του....

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 12:40:42 μμ »
Τώρα ξαφνικά βρέθηκα στο άλλο άκρο. Αυτό του υπερασπιστή του φωτογράφου... :D Μύρωνα δεν υπερασπίζομαι κανέναν (τον φωτογράφο τον έχω δει μια φορά μόνο σε μια εκδήλωση). Απλά όπου υπάρχουν εμφανή στοιχεία (βλέπε δημοσιογράφο-serial killer) μπορώ να πάρω θέση. Για τα υπόλοιπα, τα οποία είναι εικασίες, όπως καταλαβαίνεις και εσύ ως νομικός, αποφεύγω να πάρω θέση. Αν κάποιος ξέρει τι έχει συμβεί και μας ενημερώσει, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω, όπως το έκανα και στο παρελθόν. Για παράδειγμα αν κάποιος μου ζητήσει ένα προφίλ, του το δώσω και το δω στο site του με ...τουρκικά εθνόσημα θα φταίω εγώ? Σίγουρα είναι επιλογή μας το ποιους συνεργάτες διαλέγουμε. Επειδή όμως και το site και το περιοδικό που αναφέρθηκαν έχουν δώσει κάποια άσχημα δείγματα, ας μην εστιάζουμε στον φωτογράφο. Αύριο μπορεί να συνεργάζεται με κάποιο άλλο περιοδικό και ως δια μαγείας τα συγκεκριμένα κρούσματα να πάψουν να υφίστανται...
Ίσως αν πάρω μια πιο συγκεκριμένη θέση βοηθήσω να λήξει κάποια στιγμή το θέμα (που τράβηξε πολύ off-topic). Και αυτή είναι σύμφωνη με την αναδιατυπωμένη άποψη του Σπύρου: Πρώτον δεν θα δεχόμουν να το κάνω και δεύτερον αν το έκαναν σε φωτογραφία μου θα ήταν αρκετό για να διακόψω τη συνεργασία μου με το εν λόγω περιοδικό, ή site.

Ευχαριστώ Γιώργο ::salut::
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 11:29:04 μμ »
εχει δει κανενας να φοραν  CFT εχουμε παραγγειλει για αυτα?

Καλησπερα στα παιδια..... ::icon_thumright::
Οπως σωστα ειχε επισημανει ο φιλος trelas3 πριν λιγες μερες, εψαξα,ρωτησα και βρηκα μεσω ενος πολυ καλου μου φιλου, φωτο με τα νεα μας F-16Μ με CFT...!!! ::icon_thumright::
Μου την εστειλε την φωτο στο mail μου ο φιλος "PRESIDENT" απο Πατρα, για να σας την ποσταρω και να λυθει αλλο ενα ερωτημα μας... ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pezy

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 11:48:37 μμ »
http://www.airliners.net/photo/Greece---Air/Lockheed-Martin-F-16D/1589280/L/
^Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο που φερει στο ακροπτερυγιο?

Και τώρα ελπίζω να επανέλθουμε στα Block 52M :D (έχω την εντύπωση ότι έτσι θα πρέπει να συνηθίσουμε να τα αναφέρουμε, αντί για το Block 52+ Adv. που αναγράφεται στον τίτλο)
Block 52M+
αν και θα υπαρχει συγχηση με τα Πολωνικα

ΥΓ.
Η 'Αναχαιτηση' ειχε βγαλει εξωφυλλο διαφημιστικη φωτογραφια της Dassault με διθεσιο -Μk2 βαζοντας ψευδη ελληνικα εθνοσημα (και s/n 505)... το ιδιο εκανε και με ενα Γαλλικο Dash 5 στις μεσα σελιδες

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΝΥΣΗΣ

• Icarus Mountain Spotters
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • PHUCK THEM !
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 12:10:14 πμ »
Κενό το βλέπω το tip.
Mάλλον σε ξεγελάει το οτι έχει κάτω τις κινούμενες επιφάνειες του χείλους προσβολής και εκφυγής. :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΝΥΣΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • PHUCK THEM !
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 12:16:35 πμ »
Όσο για τις "πατέντες" της Αναχαίτισης, είναι ο λόγος που όσα περιοδικά είχα τα έστειλα για ανακύκλωση. Μπλέ κάδος,ξέρεις... ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΝΥΣΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • PHUCK THEM !
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 12:19:33 πμ »
Είσαι πολύ μπροστά Σπύρο!
Για άλλη μια φορά έχεις την αποκλειστικότητα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 01:20:28 πμ »
Φίλοι μου παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη της συζήτησης εδώ και ημέρες αλλά δεν θέλησα να πάρω θέση. Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους να μην βγάζουν συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις όταν δεν γνωρίζουν το πλήρες συμβάν και τους λόγους κάτω από τους οποίους γίνονται κάποια πράγματα. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Γιάννης είναι εκτός από άριστος και ευρηματικός φωτογράφος λάτρης της Πολεμικής μας Αεροπορίας και Ελληνόψυχας! Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να συμμετείχε σε παραποίηση φωτογραφικού υλικού με "πονηρούς" σκοπούς.   

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:04:35 πμ »

Είχα την ίδια ακριβώς απορία, και μου απάντησαν ότι είναι κάποιο είδος transponder ( :?:) για να επιστρέφει μεγαλύτερο σήμα στα ραντάρ εναέριας κυκλοφορίας και ότι χρησιμοποιείται σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων

clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 07:11:29 μμ »
Μην ξεχνάτε ότι στα μαχητικά αυτής της κατηγορίας εφαρμόζονται τεχνολογίες μείωσης του ίχνους radar για προφανείς λόγους. Όταν πετούν ferry flight διασχίζοντας δεκάδες FIR μέσα από αεροδιαδρόμους γεμάτους πολιτικά αεροσκάφη αερογραμμών με παρόμοιες ταχύτητες και ύψη, μέχρι να παραδοθούν στον τελικό χρήστη, αντιλαμβάνεστε ότι προέχει η ασφάλεια των πτήσεων και του διαχωρισμού τους από τις υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 01:05:58 μμ »
Ευχαριστούμε για την κατατοπιστική απάντηση, Χάρη  ::eusa_clap::
 ::salut::
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 06:28:22 μμ »
Για χαρά  σε όλους. Σήμερα το πρωί με κάλεσε ένας φίλος από το MODELCLUB και έμαθα ότι εδώ και μερικές μέρες  έχει δημιουργηθεί κάποια κατάσταση  με το θέμα των Ελληνικών εθνοσήμων  στα  νεοαφιχθεντα  F-16DM της 335Μ η ΜΒ και όχι μονό  .Για να σας λύσω λοιπόν κάποιες απορίες για το συγκεκριμένο θέμα ,για το αν έχει (παίξει) Photoshop η όχι  ,τα ρεπορτάζ που κάνω τα φωτογραφίζω σε μορφή RAW  (CR-2) .Ο fisherman που έχει και σύστημα Canon, από όσο θυμάμαι την τελευταία φορά που τα είπαμε  στην γιορτή της 348Μ  είχε  EOS-400D άρα θα έχει και το Digital Photo Pro για να ανοίξει τα  αρχεία που θα του στείλω  .Για όσους δεν γνωρίζουν το αρχείο RAW δεν μπορεί να παραποιηθεί,και   με λίγα λόγια είναι  το ψηφιακό αρνητικό. Όποιος  άλλος θέλει (από το συγκεκριμένο  Forum) να του στείλω με mail το αρχείο  θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά, μονό και μονό για να τελειώνουμε με το θέμα γιατί κάποιοι δυστυχώς  έκαναν την τρίχα τριχία ....Τώρα σχετικά με το θέμα της παραποίησης των  S/N όπως  σωστά κάποιοι  από το Forum κατάλαβαν,πως είναι  δουλεία του περιοδικού και όχι δική μου .Απλά δέχτηκα να συνεργαστώ  (με μεγάλη  δυσκολία)  με αυτήν την τακτική .  Μην ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα έντυπα δεν είναι αποκλειστικά για μοντελιστές ,και αφορούν επίκαιρα ρεπορτάζ σε στρατιωτικές βάσεις άρα και σε πραγματικό χρόνο, κάποιοι καταλαβαίνουν  τι εννοώ. Για την ώρα τα αλλά περιοδικά έχουν την δική τους τακτική, και για εμάς τους μοντελιστές καλά κάνουν.   Γι αυτό φίλοι μου .....μην τα ισοπεδώνουμε όλα... φιλικά ..AETOC69.                                      ::salut::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:08:00 μμ »
Αγαπητέ Γιάννη. Καταρχήν χαίρομαι που απάντησες και έβαλες τα πράγματα στη θέση τους. Προσωπικά δεν χρειάζεται να μου στείλεις τίποτε. Μου αρκεί ο λόγος σου. ʼλλωστε είμαι ένας από τους λίγους που δεν απέρριψαν το ενδεχόμενο να προσγειώθηκε το 023 με εθνόσημο:
Παράθεση
Μπορεί το αυτοκόλλητο στο συγκεκριμένο αεροπλάνο να έφυγε κατά τη διάρκεια της πτήσης (δύσκολο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν) και απλά οι υπεύθυνοι του site να επέλεξαν τις φωτό του συγκεκριμένου αεροπλάνου για να δείξουν, όπως φυσικά θα έκανε και οποιοσδήποτε άλλος.
Επίσης χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι το θέμα παραποίησης των serial είναι κάτι που αφορά το περιοδικό και όχι εσένα, όπως επίσης είχα υποστηρίξει. Διαφωνώ εντελώς με τη συγκεκριμένη πρακτική του περιοδικού, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το συζητήσουμε στο ειδικό τόπικ και όχι εδώ, αφού το θέμα αφορά τα νέα F-16.

Νομίζω ότι είναι ένα καλό μάθημα για όλους, ώστε να μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και να κατακρίνουμε ανθρώπους χωρίς αποδείξεις.

Τέλος, αν και η είσοδός σου στο modelclub δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο, εγώ θα σου συνιστούσα να μείνεις στην παρέα και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχεις αλλάξει αυτή την αρχική εντύπωση. Ούτως ή άλλως είμαι σίγουρος ότι θα μπορείς να μας βοηθήσεις στην κουβέντα που κάνουμε στο τόπικ της αεροπορικής φωτογραφίας.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:10:37 μμ »
Για χαρά  σε όλους. Σήμερα το πρωί με κάλεσε ένας φίλος από το MODELCLUB και έμαθα ότι εδώ και μερικές μέρες  έχει δημιουργηθεί κάποια κατάσταση  με το θέμα των Ελληνικών εθνοσήμων  στα  νεοαφιχθεντα  F-16DM της 335Μ η ΜΒ και όχι μονό  .Για να σας λύσω λοιπόν κάποιες απορίες για το συγκεκριμένο θέμα ,για το αν έχει (παίξει) Photoshop η όχι  ,τα ρεπορτάζ που κάνω τα φωτογραφίζω σε μορφή RAW  (CR-2) .Ο fisherman που έχει και σύστημα Canon, από όσο θυμάμαι την τελευταία φορά που τα είπαμε  στην γιορτή της 348Μ  είχε  EOS-400D άρα θα έχει και το Digital Photo Pro για να ανοίξει τα  αρχεία που θα του στείλω  .Για όσους δεν γνωρίζουν το αρχείο RAW δεν μπορεί να παραποιηθεί,και   με λίγα λόγια είναι  το ψηφιακό αρνητικό. Όποιος  άλλος θέλει (από το συγκεκριμένο  Forum) να του στείλω με mail το αρχείο  θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά, μονό και μονό για να τελειώνουμε με το θέμα γιατί κάποιοι δυστυχώς  έκαναν την τρίχα τριχία ....Τώρα σχετικά με το θέμα της παραποίησης των  S/N όπως  σωστά κάποιοι  από το Forum κατάλαβαν,πως είναι  δουλεία του περιοδικού και όχι δική μου .Απλά δέχτηκα να συνεργαστώ  (με μεγάλη  δυσκολία)  με αυτήν την τακτική .  Μην ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα έντυπα δεν είναι αποκλειστικά για μοντελιστές ,και αφορούν επίκαιρα ρεπορτάζ σε στρατιωτικές βάσεις άρα και σε πραγματικό χρόνο, κάποιοι καταλαβαίνουν  τι εννοώ. Για την ώρα τα αλλά περιοδικά έχουν την δική τους τακτική, και για εμάς τους μοντελιστές καλά κάνουν.   Γι αυτό φίλοι μου .....μην τα ισοπεδώνουμε όλα... φιλικά ..AETOC69.                                      ::salut::

Αγαπητε AETOC69 καλησπερα κι απο μενα... ::salut::

Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα προβλημα με σενα & το ξερεις πολυ καλα αυτο. ::icon_thumright::
Τωρα, επειδη εγραψα αυτα που εγραψα πιο πανω, :!: θα ηθελα να ξερεις οτι, αναφερθηκα στο ατομο σου, για τον απλο λογο οτι εσυ φαινεσαι στην προκειμενη περιπτωση στις φωτο που δημοσιευει το καθε εντυπο, η φορουμ... :!:
Κρινοντας απο αυτα που λες, καταλαβαινω οτι μας λες, οτι τα F-16 προσγειωθηκαν με Ελληνικα εθνοσημα και δεν εχουν παραποιηθει οι φωτογραφιες σου. :!:
Εγω σαν μελος αυτου του κλαμπ και σαν Σπυρος, θα πω οπως εχω αναφερει και πιο πανω, οτι απο ΜΕΣΑ μου ειπαν οτι ολα τα α/φη προσγειωθηκαν με αμερικανικα εθνοσημα...!!!
Δεν θα επιμεινω φιλε μου και θα παρακαλουσα τα παιδια του φορουμ, να μου κανουν την χαρη να περιμενουν μεχρι την Δευτερα που θα εχω στα χερια μου τις φωτο απο την αφιξη των διθεσιων..... :?

Εγω προσωπικα φιλε AETOC69, θα βγω και θα ζητησω δημοσια ΣΥΓΝΩΜΗ, αν εκανα λαθος και παρασυρθηκα απο αλλους... ::dontknow::

Φιλικα παντα ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:54:02 μμ »
....βρε μπας και το ψειρειζετε υπερβολικα ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 07:58:09 μμ »
....βρε μπας και το ψειρειζετε υπερβολικα ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω θα συμφωνησω μαζι σου Λαμπρο..... ::icon_thumright::

Αλλιως ξεκινησε κι αλλιως παει...!!!! :lol:

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:04:09 μμ »

Είχα την ίδια ακριβώς απορία, και μου απάντησαν ότι είναι κάποιο είδος transponder ( :?:) για να επιστρέφει μεγαλύτερο σήμα στα ραντάρ εναέριας κυκλοφορίας και ότι χρησιμοποιείται σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων

Πρόκειται για το ατρακτίδιο AMA (Acceleration Monitoring Assembly) και κάνει ακριβώς αυτό που σου είπαν. Ενισχύει το RCS του αεροσκάφους. Φοριέται και από τα Aggressor F-16 της USAF. Επίσης κάποιο αεροσκάφος F-16C blk52+ το έφερε στον περισινό Αρχάγγελο.

Tags: f-16 f-16d