Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009  (Αναγνώστηκε 44716 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

• Scale 1/144
  • *
ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009
« στις: Ιουλίου 03, 2009, 03:26:34 μμ »
Ο Σύλλογος Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος « Π Η Γ Α Σ Ο Σ » διοργανώνει την ετήσια  Έκθεση - Διαγωνισμό στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2009 (Σάββατο και Κυριακή) στον εκθεσιακό χώρο της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγγελάκη 13.
Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι όροι συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:
1) Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, με μοντέλα κάθε είδους (στρατιωτικά και πολιτικά οχήματα, αεροπλάνα, πλοία, φιγούρες κλπ) και κλίμακας, τοποθετημένων σε βάσεις που δεν θα υπερβαίνουν τις παρακάτω οριζόμενες διαστάσεις.
Οι ώρες λειτουργίας είναι Σάββατο 10 π.μ. μέχρι 9 μ.μ. και Κυριακή 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., οπότε θα γίνει και η τελετή απονομής των διακρίσεων.
2) Η παράδοση των μοντέλων θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις  2:00 μ.μ. Η παραλαβή θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, μετά τις 8:00 μ.μ.
3) Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 3 ευρώ για κάθε έκθεμα. Δικαίωμα συμμετοχής καταβάλουν και τα μέλη του Συλλόγου.
Δεν προβλέπεται δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία τζούνιορ ( μοντελιστές κάτω των 18 ετών).
4) Όλα τα εκθέματα θα πρέπει να είναι σταθερά στερεωμένα πάνω σε καλαίσθητες λουστραρισμένες βάσεις - σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτά.
Το ασφαλές στερέωμα κάθε εκθέματος πάνω στην βάση του είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε συμμετέχοντα.
Ο Σύλλογος ουδεμία ευθύνη φέρει για ζημία του μοντέλου λόγω πτώσης από την βάση του.
Οι εξωτερικές διαστάσεις της κάθε βάσης δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 40 Χ 60 εκατοστά. Εκθέματα μεγαλύτερων διαστάσεων θα γίνουν δεκτά μόνο μετά από έγκριση του Συλλόγου, εφόσον παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον για την διοργάνωση.
5. Ο Σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να μην δέχεται την συμμετοχή  εκθεμάτων που κατά την απόλυτη κρίση του προσβάλουν την αισθητική με οποιονδήποτε
τρόπο ή δεν ανταποκρίνονται ποιοτικά στις προδιαγραφές της διοργάνωσης.
5) Στα εκθέματα θα απονεμηθούν, ύστερα από απόφαση της Κριτικής Επιτροπής που θα οριστεί από το Σύλλογο,  χρυσά, ασημένια, χάλκινα μετάλλια και έπαινοι.
6)Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι οι ακόλουθες:

1α.Φιγούρες master class
             1β.Φιγούρες standard class
              2. Στρατιωτικά διοράματα.
            3α. Στρατιωτικά οχήματα master class
            3β. Στρατιωτικά οχήματα standard class
            4α. Αεροπλάνα master class
            4β. Αεροπλάνα standard class
              5. Ναυτικά θέματα.
              6. Πολιτικά θέματα.
              7. Τζούνιορ, οποιουδήποτε θέματος.

ΣΗΜ. Η ένταξη του εκθέματος στην κατηγορία master ή standard γίνεται κατά δήλωση του συμμετέχοντα

Το Διοικητικό Συμβούλιο

• Scale 1/144
  • *
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2009
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:53:02 μμ »
Προσκαλούνται όλοι οι μοντελιστές της Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή της έκθεσης του ΠΗΓΑΣΟΥ στη Θεσσαλονίκη - ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή όχι του Συλλόγου- να επικοινωνήσουν

είτε

με αποστολή μειλ στο nleon@kleemann.gr

ή στο κινητό 6944/298362

η συμμετοχή όλων μας και η υποβολή προτάσεων θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτυχία και της φετεινής έκθεσης μας

η πρώτη συνάντηση προγραμματίζεται για την Παρασκευή 11 /9/ 2009

με την ελπίδα ότι αυτή η πρόσκληση θα έχει την ανταπόκριση όσο το δυνατό περισσότερων μοντελιστών που ενδιαφέρονται για την επιτυχία της έκθεσης της πόλης μας

Νίκος Λεοντσίνης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 12:16:33 πμ »
Καλή επιτυχία στον Πήγασο
 ::eusa_clap::
θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δυναμική εμφάνιση και οι ...Αθηναίοι  :wink:
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:31:43 πμ »
Καλή επιτυχία από την Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων  ::salut::

Σχετική ανάρτηση και στο  ::arrowred:: http://www.emioannina.gr/index.php?showtopic=185
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:36:27 πμ »
Καλή επιτυχία στην έκθεσή σας και καλή δύναμη σ' αυτούς που θα τρέξουν.

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 09:40:15 πμ »
Καλή επιτυχία και από εμένα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 10:46:30 πμ »
Καλή επιτυχία παιδιά!

Και μία ερώτηση:

4) Όλα τα εκθέματα θα πρέπει να είναι σταθερά στερεωμένα πάνω σε καλαίσθητες λουστραρισμένες βάσεις - σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτά.
Αυτό αναφέρεται και στα αεροσκάφη; Δύσκολο...

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:26:57 πμ »
Ευχαριστώ πολύ ολους σας για τις ευχές σας

Καλή επιτυχία παιδιά! Και μία ερώτηση:
Αυτό αναφέρεται και στα αεροσκάφη; Δύσκολο...

ισχύει και για τα αεροπλάνα

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 11:42:14 μμ »
Προσκαλούνται όλοι οι μοντελιστές της Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή της έκθεσης του ΠΗΓΑΣΟΥ στη Θεσσαλονίκη - ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή όχι του Συλλόγου- να επικοινωνήσουν

είτε

με αποστολή μειλ στο nleon@kleemann.gr

ή στο κινητό 6944/298362

η συμμετοχή όλων μας και η υποβολή προτάσεων θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτυχία και της φετεινής έκθεσης μας

η πρώτη συνάντηση προγραμματίζεται για την Παρασκευή 11 /9/ 2009

με την ελπίδα ότι αυτή η πρόσκληση θα έχει την ανταπόκριση όσο το δυνατό περισσότερων μοντελιστών που ενδιαφέρονται για την επιτυχία της έκθεσης της πόλης μας

Νίκος Λεοντσίνης

Εαν δεν το έχετε ήδη πράξει μια καλή ιδέα θα ήταν να καλέσετε αρχικά όλους εκείνους που κατά το παρελθόν συμμετείχαν στην οργανωτική επιτροπή και έχουν ήδη εμπειρία επί του θέματος.
Και με την συμμετοχή όλων, σίγουρα η έκθεση θα στεφθεί με επιτυχία  ::icon_thumright::

Καλή επιτυχία ::icon_thumright::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

KELESIDIS

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:17:01 μμ »
K.Λεοντσίνη, μήπως   θα είχατε την καλοσύνη   να μας πείτε πότε και ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να μιλάτε σαν πρόεδρος και εκπρόσωπος του ΠΗΓΑΣΟΥ?  Εκλεγήκατε με νόμιμες εκλογές?  Ποσα μέλη σας ψήφισαν?  και επειδή η ξετσιπωσιά  δεν έχει άλλη απάντηση απο το χιούμορ ας  φωνάξουμε όλοι μαζί:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΗ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 03:02:06 μμ »
Το αν είναι ή όχι ο Κος Λεοντσίνης πρόεδρος του Πήγασου, και το αν γράφει εδώ με αυτή την ιδιότητα κατόπιν άδειας ή όχι από το σύλλογο, θα παρακαλούσα να το κουβεντιάσετε εσωτερικά στο σύλλογο. Τα εσωτερικά προβλήματα που πιθανόν να έχει οποιοσδήποτε σύλλογος, δεν αφορούν όλους εμάς εδώ και σίγουρα δεν κάνουν καλό στην εικόνα του συλλόγου. Επίσης καλό θα ήταν να μην καταφεύγετε σε προσωπικές επιθέσεις και διαξιφισμούς μεταξύ σας, καθώς έτσι καταπατάτε κανόνες λειτουργίας του forum και δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να τιμωρεί ή να τιμωρείται...

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 04:43:07 μμ »
Το αν είναι ή όχι ο Κος Λεοντσίνης πρόεδρος του Πήγασου, και το αν γράφει εδώ με αυτή την ιδιότητα κατόπιν άδειας ή όχι από το σύλλογο, θα παρακαλούσα να το κουβεντιάσετε εσωτερικά στο σύλλογο. Τα εσωτερικά προβλήματα που πιθανόν να έχει οποιοσδήποτε σύλλογος, δεν αφορούν όλους εμάς εδώ και σίγουρα δεν κάνουν καλό στην εικόνα του συλλόγου. Επίσης καλό θα ήταν να μην καταφεύγετε σε προσωπικές επιθέσεις και διαξιφισμούς μεταξύ σας, καθώς έτσι καταπατάτε κανόνες λειτουργίας του forum και δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να τιμωρεί ή να τιμωρείται...

Σε σχέση με την παραπάνω ευγενική παραίνεση του moderator που αναφέρεται σε πιθανά εσωτερικά προβλήματα των μελών του ΠΗΓΑΣΟΥ, μια απαραίτητη διευκρίνιση προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας

ο κος Κελεσίδης είναι πρώην μέλος του ΠΗΓΑΣΟΥ - έχει παραιτηθεί προ πολλού και σήμερα είναι μέλος στο Σύλλογο Μοντελιστών Καβάλας

οι απόψεις του ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ εσωτερικό θέμα του ΠΗΓΑΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 05:00:55 μμ »
Το να προβάλετε τα προβλήματά σας, μόνο καλό δεν σας κάνει...
Το μόνο που καταφέρατε, είναι να με κάνετε να μην θέλω να περάσω ούτε απ' έξω από την πόρτα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 10:36:30 μμ »
 :( :(

Βρε συ Θοδωρή, είσαι και μοντελισταράς και εξαιρετικός στην γνώση του Β΄ΠΠ ιστορικά, επίσης ξέρω ότι είσαι και καλός άνθρωπος..

Το άν ο Λεοντσίνης είναι πρόεδρος ή οχι εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.. Τό ότι γίνεται μία προσπάθεια στην πόλη μας (και πόλη σου) για μία μοντελιστική εκδήλωση που γίνεται μία φορά τον χρόνο με ενδιαφέρει άμεσα και προτίθεμαι στον ελάχιστο προσωπικό χρόνο που έχω να την στηρίξω πέρα από κάθε πολιτική (που φτάσαμε βρε Θοδωρή να μιλάμε για πολιτική στον μοντελισμό)..

Για το Λευτεριά στον Στέλιο, για τον οποίο γνωρίζω, έχω συμφάγει και συνπιει και προσωπικά τρέφω μεγάλη εκτίμηση σαν άνθρωπο, δεν το καταλαβαίνω τι σημαίνει. Αλλά θα ήταν καλύτερο να το λύσει ο ίδιος, το μυαλό του είναι ξυράφι (για αεροπλανάς  :mrgreen:)

Από μικρό παιδί σε αυτήν την πόλη συνάντησα και είδα δουλειές από τα καλύτερα χέρια, τι να πώ.. Για τα δικά σου, για του Καλαμάτα, για του Γιώργου, για αρκετούς άλλους! Η πόλη αυτή έβγαλε ταλεντάρες που θα μπορούσαν να χτίσουν γενιές..

Αντί αυτού όμως βγάλανε τα μάτια τους και αφήσανε τις γενιές να χαθούνε, εδώ είστε ΟΛΟΙ ένοχοι.

Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και πραγματικά θα ήθελα να δώ ξανά δουλειές σου, τουλάχιστον μοιραζόσουν τις τεχνικές σου και αυτό δείχνει αγάπη για το χόμπι. 

Τέλος  δέν έχω καμία βλέψη για αξιώματα και εμπλοκή σε σε ΔΣ συλλόγων, ένας μοντελιστής είμαι απλά..

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 10:54:49 μμ »
... αρχίσαμε πάλι  :evil:    

Ειλικρινά δεν έχω να πω τίποτα επί του θέματος, το οποίο δε γνωρίζω καν, άλλα κρίμα για την πόλη μας και όλους εμάς τους μοντελιστές της (παλιούς, καινούργιους, έμπειρους ή αρχάριους , δεν έχει σημασία) αυτή η εικόνα που βγαίνει δημοσίως ....
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 10:55:41 μμ »
Το να προβάλετε τα προβλήματά σας, μόνο καλό δεν σας κάνει...
Το μόνο που καταφέρατε, είναι να με κάνετε να μην θέλω να περάσω ούτε απ' έξω από την πόρτα.

:( :(

Βρε συ Θοδωρή, είσαι και μοντελισταράς και εξαιρετικός στην γνώση του Β΄ΠΠ ιστορικά, επίσης ξέρω ότι είσαι και καλός άνθρωπος..

Το άν ο Λεοντσίνης είναι πρόεδρος ή οχι εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.. Τό ότι γίνεται μία προσπάθεια στην πόλη μας (και πόλη σου) για μία μοντελιστική εκδήλωση που γίνεται μία φορά τον χρόνο με ενδιαφέρει άμεσα και προτίθεμαι στον ελάχιστο προσωπικό χρόνο που έχω να την στηρίξω πέρα από κάθε πολιτική (που φτάσαμε βρε Θοδωρή να μιλάμε για πολιτική στον μοντελισμό)..

Για το Λευτεριά στον Στέλιο, για τον οποίο γνωρίζω, έχω συμφάγει και συνπιει και προσωπικά τρέφω μεγάλη εκτίμηση σαν άνθρωπο, δεν το καταλαβαίνω τι σημαίνει. Αλλά θα ήταν καλύτερο να το λύσει ο ίδιος, το μυαλό του είναι ξυράφι (για αεροπλανάς  :mrgreen:)

Από μικρό παιδί σε αυτήν την πόλη συνάντησα και είδα δουλειές από τα καλύτερα χέρια, τι να πώ.. Για τα δικά σου, για του Καλαμάτα, για του Γιώργου, για αρκετούς άλλους! Η πόλη αυτή έβγαλε ταλεντάρες που θα μπορούσαν να χτίσουν γενιές..

Αντί αυτού όμως βγάλανε τα μάτια τους και αφήσανε τις γενιές να χαθούνε, εδώ είστε ΟΛΟΙ ένοχοι.

Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και πραγματικά θα ήθελα να δώ ξανά δουλειές σου, τουλάχιστον μοιραζόσουν τις τεχνικές σου και αυτό δείχνει αγάπη για το χόμπι.  

Τέλος  δέν έχω καμία βλέψη για αξιώματα και εμπλοκή σε σε ΔΣ συλλόγων, ένας μοντελιστής είμαι απλά..

Χ 1000!!!! ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:03:07 πμ »
Ρε παιδιά, διάβαζα τόση ώρα και νόμιζα οτι διάβαζα το παρασκήνιο για το ποιος θα γίνει CEO της Exxon. Και μετά κατάλαβα πως όλα αφορούν στη διοργάνωση μίας μοντελιστικής έκθεσης! Αψογα! Και μετά προσέχω και την αναφορά στις πολιτικές έριδες και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να αρχίσω να κλαίω απαρηγόρητος.

Μπράβο λοιπόν. Εξαιρετικές κινήσεις και προσεγμένη επικοινωνιακή πολιτική. Συνεχίστε ως έχει παρακαλώ, επέλεξα το να γελάω και το γέλιο κάνει καλό.

Εν αναμονή των νέων επισοδείων που σίγουρα θα έρθουν, καλό βόλι σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:23:17 πμ »
Ρε παιδιά, οι αθηναίοι ετοιμαζόμαστε να ανεβούμε να σας δούμε και να σας υποστηρίξουμε. θα δώσουμε 250 ευρώ για να σας δουμε να τσακώνεστε :?:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:26:11 πμ »
Ρε παιδιά, οι αθηναίοι ετοιμαζόμαστε να ανεβούμε να σας δούμε και να σας υποστηρίξουμε. θα δώσουμε 250 ευρώ για να σας δουμε να τσακώνεστε :?:
...άμα είναι να δούμε τσακωμούς...να δώσουμε και κάτι παραπάνω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:57:20 πμ »
    Συνάδελφοι ψυχραιμία.Ειδικά εμείς οι Νότιοι.

Το αν έκανε κάποιος ένα περίεργο ποστ (σωστό ή λάθος δεν το κρίνω) αυτό δεν πρέπει να χαλάσει την γενικότερη εικόνα του μοντελισμού της Θεσσαλονίκης καί ειδικότερα της επικείμενης έκθεσης.
    Όσοι έχετε κανονίσει να πάτε,αφήστε τα σχόλια καί πηγαίνετε να ενημερώσετε κι εμάς που δεν θα πάμε.
    Όσο περισότερο πυροδοτούμε την ιστορίες όπως αυτή τόσο περισότερο χάνουμε όλοι μας.

Μην ξεχάσετε γυρνώντας να φέρετε καί κανένα τσουρέκι από τον Τερκενλή. :lol:

KELESIDIS

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:03:56 πμ »
 Κ.Melpas , μάλον  δεν έγινα αντιληπτός. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ δεν έχει εσωτερικά προβλήματα γιατί απλά οι πεθαμένοι δεν έχουν προβλήματα, αιωνία τους η μνήμη.  Ο ΠΗΓΑΣΟΣ  ήταν σύλογος με καταστατικό δημοσιευμένο στο Πρωτοδικείο   και η λειτουργία και εκπροσώπηση του καθορίζεται απο αυτό και το Νομο.  Το τι είναι σύλογος, διοικητικό συμβούλιο , Πρόεδρος , Γενική συνέλευση κλπ.   είναι θέμα άποψης στις φυλές του Αμαζονίου, όχι στη χώρα μας.  Επίσης νομίζω ότι όπως κάποιος έχει το δικαίωμα να βγάζει ανακοινώσεις έτσι  έχω και εγώ το δικαίωμα να αμφισβητώ την αλήθεια της ανακοίνωσης.    Ας φέρω ένα απλό παράδειγμα: αν αύριο βγάλω μια ανακοίνωση ότι είμαι ο πρόεδρος της  IPMS  και καλώ όλους τους μοντελιστές   να έρθουν  στην εκδήλωση τάδε και να γραφτούν πληρώνοντας την χ συνδρομή είναι εσωτερικό θέμα της IPMS? Δεν νομίζω. Μάλον θα με πάρετε με τις πέτρες.  Και για να γίνω ακόμη πιο σαφής , το τελευταίο νόμιμο Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ  παραιτήθηκε την Ανοιξη του 2008, με ταυτόχρονη αποχώρηση των περισοτέρων μελών. Εκτοτε δεν υπάρχει νόμιμο ΔΣ  ούτε 10 ενεργά μέλη που είναι το νόμιμο  όριο για την ύπαρξη συλόγου. Αυτό δεν είναι ΑΠΟΨΗ αλλά ΓΕΓΟΝΟΣ.  Γι'αυτό και πέφτει μούγκα, αλλιώς θα ήταν ζήτημα 5 λεπτών να αποδειχθώ ψεύτης ,  αλλά που ειλικρίνεια, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.  Τώρα, όποιος παρουσιάζεται  σαν "Πρόεδρος" και ΔΣ απλά εξαπατά τον τρίτο που έρχεται σε επαφή μαζί του.  Ολοι εσείς λοιπόν που διαβάζετε τις ανακοινώσεις αυτές , εξαπατάσθε συστηματικά. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οσο με αφορά, όποτε βγαίνει ανακοίνωση εκ μέρους του ΠΗΓΑΣΟΥ θα λέω την αλήθεια σαν ένας απλός μοντελιστής  απο τη  Θεσσαλονίκη και  με όποιο κόστος έχει αυτό γιατί  κάποιος πρέπει να πεί την αλήθεια:  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ, αν  θέλετε να τους στηρίξετε με γεια σας και χαρά σας.
 Οσον αφορά τα μηνύματα των Θεσσαλονικέων , GREG FILOS, NIKOS , HUMMEL MOSS ,  αν σας ενδιαφέρει  να μάθετε ποιοί χτίσαν το σύλογο και ποιοί είναι οι νεκροθάφτες του ρωτήστε  τους παλιότερους , δεν είμαστε όλοι ίδιοι , ακόμη και αυτή η παρέμβαση μόνο σκοπό έχει να σταματήσει ο διασυρμός  του ονόματος ΠΗΓΑΣΟΣ και του μοντελισμού της  Θεσσαλονίκης. Παρακολουθήσατε όλοι φαντάζομαι εδω μέσα  το περυσινό σούργελο μετά την εκδήλωση. Ο φουκαράς ο Λαζαράκης πήγε να ψελίσει κάτι και τον "διαγράψανε" τρομάρα τους, γι'αυτό και επικαλούμαι χιουμοριστικά το όνομα του με το "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΗ" , κατάλαβες GREG? και αν  δε με πιστεύεις, ρώτα τον "πρόεδρο" , πως έγινες πρόεδρος,  να δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος ή πως θα σε διακτινίσουν στο υπερπέραν άκλαφτο.......

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:26:46 πμ »
Περαν των πολυ ενδιαφεροντων αλλα ασχετων ενδοσυλογικων διαμαχων,προσωπικα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση επι του οργανωτικου:
Γιατι τα μοντελα θα πρεπει να βρισκονται πανω σε βαση για να γινουν δεκτα απο την επιτροπη?Γιατι οι μοντελιστες - και ειδικοτερα οι νεωτεροι σε ηλικια που τα εσοδα τους ειναι απο ελαχιστα εως ανυπαρκτα - πρεπει να υποβληθουν σε ενα επιπλεον εξοδο που πολλες φορες μπορει να υπερβαινει την αξια του μοντελου,ειδικα στους δυσκολους οικονομικα καιρους που ζουμε?Κατι τετοιο πιστευω πως θα λειτουργησει αποτρεπτικα για αρκετους απο το να συμμετεχουν στην εκθεση του Πηγασου,με αποτελεσμα να χαθουν συμμετοχες οι οποιες ισως να ειναι λιαν αξιολογες.Διορθωστε με αν κανω λαθος,αλλα αυτο δεν συμβαινει απ'οσο γνωριζω ουτε στο Telford.
Προσωπικα δεν χρησιμοποιω βαση για να εκθετω τα μοντελα στο ραφι μου και ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο γιατι θα πρεπει να υποβληθω στο εξοδο της αγορας (ή στον κοπο της κατασκευης) βασης μονο για τις αναγκες της εκθεσης,και απ'οσο εχω συζητησει με συναδελφους μοντελιστες υπαρχουν αρκετοι που συμφωνουν με αυτη την αποψη.Προσοχη,δεν υποστηριζω οτι εχω δικιο,απλα εκφραζω μια απορια που μου προεκυψε διαβαζοντας τους ορους συμμετοχης της εκθεσης.
Αυτα τα ολιγα,και πολυ καλη επιτυχια στην ολη διοργανωση που ελπιζουμε να δωσει μια ισχυρη ωθηση στα μοντελιστικα πραγματα της πολης μας.
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:28:07 πμ »
Αγαπητέ κε Κελεσίδη, δεν σας γνωρίζω προσωπικά παρά μόνο μέσα από τις απίστευτες κατασκευές σας που θαυμάζω κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι πολλά χρόνια τώρα. Να μου επιτρέψετε όμως σαν πιο ουδέτερος παρατηρητής να κάνω ένα σχόλιο .

Το όνομα ΠΗΓΑΣΟΣ αλλά και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελληνική μοντελιστική μας κοινότητα διασύρεται αποκλειστικά και μόνο από όλες αυτές τις έριδες, ίντριγκες και "ανώριμες" συμπεριφορές πανταχώθεν, που δεν λένε να σταματήσουν όλα αυτά τα χρόνια. Επιτέλους ένα χόμπυ είναι και δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μεταξύ μας. Αν μάλιστα οι "παλιές καραβάνες" του χώρου δίνουμε τέτοια παραδείγματα ......  :(

Φιλικά πάντα.  

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:47:28 πμ »
Ο nick2 παραπάνω έχει απόλυτο δίκιο!

Επειδή όμως όλως προσφάτως μου ανέλυσαν πως στηρίζω την μία εκ των δύο (εύχομαι μόνο δύο...) παρατάξεων, επανατοποθετούμαι επί των γεγονότων.

Θα γίνει έκθεση; Κάτι μου λέει πως ναι. Οπότε, επειδή φέτος χρωστάω μία επίσκεψη που δε μπόρεσα να κάνω την περασμένη χρονιά, λέω να ανέβω. Θα είναι εκεί τα παιδιά από το Modelclub; Αν ναι, τότε, και συγγνώμη για την έκφραση, χέστηκα τι θα λέει η ταμπέλα της έκθεσης. Μπορεί να λέει ΠΗΓΑΣΟΣ, Σωματείο απόρων κορασίδων, Γενικό Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, ΙΚΑ, ΤΕΙ ή Λαζαράκειο Ιδρυμα Αποκατάστασης Αεροπλανάδων, ούτε θα τη δω την ταμπέλα. Και πρέπει να πάμε όλοι, άσχετα αν ο ΠΗΓΑΣΟΣ υπάρχει νομικά ή είναι κλινικά νεκρός, εμείς πάμε να δείξουμε μοντέλα και να περάσουμε καλά.

Τώρα, απειλώ όλους ανοικτά έχοντας γνώση των συνεπειών του νόμου, πως αν στην έκθεση αρχίσουν τα διάφορα που βλέπω και στο forum τότε:

1. Θα προφασιστώ υπογλυκαιμία.
2. Θα σωριαστώ (απαλά, θα έχουμε και μοντέλα κοντά) στο πάτωμα.

οπότε οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει:

1. Να με σηκώσουν ( ::lol18:: )
2. Να με ταΐσουν ( ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: )

Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:02:47 μμ »
Και εγώ θα ανέβω.

1. Γιατί αυτή η έκθεση έχει συνήθως πολύ-πολύ όμορφα μοντέλα.
2. Γιατί θέλω να δω από κοντά όλους τους αγαπητούς φίλους μου εκεί πάνω.
3. και όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά, γιατί θέλω να ξανακάτσω κάτω από τη σκάλα στο κιτσόμπαρο  :mrgreen:, άντε να φάμε και το προφιτερόλ  :lol:

και τέλος 4. ΚΑΠΟΙΟΣ τέλος πάντων πρέπει να βοηθήσει να σηκωθεί ο gkontog

5. Απέχω από τυχόν τάϊσμά του

::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: