Κ.Melpas , μάλον δεν έγινα αντιληπτός. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ δεν έχει εσωτερικά προβλήματα γιατί απλά οι πεθαμένοι δεν έχουν προβλήματα, αιωνία τους η μνήμη. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ήταν σύλογος με καταστατικό δημοσιευμένο στο Πρωτοδικείο και η λειτουργία και εκπροσώπηση του καθορίζεται απο αυτό και το Νομο. Το τι είναι σύλογος, διοικητικό συμβούλιο , Πρόεδρος , Γενική συνέλευση κλπ. είναι θέμα άποψης στις φυλές του Αμαζονίου, όχι στη χώρα μας. Επίσης νομίζω ότι όπως κάποιος έχει το δικαίωμα να βγάζει ανακοινώσεις έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να αμφισβητώ την αλήθεια της ανακοίνωσης. Ας φέρω ένα απλό παράδειγμα: αν αύριο βγάλω μια ανακοίνωση ότι είμαι ο πρόεδρος της IPMS και καλώ όλους τους μοντελιστές να έρθουν στην εκδήλωση τάδε και να γραφτούν πληρώνοντας την χ συνδρομή είναι εσωτερικό θέμα της IPMS? Δεν νομίζω. Μάλον θα με πάρετε με τις πέτρες. Και για να γίνω ακόμη πιο σαφής , το τελευταίο νόμιμο Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ παραιτήθηκε την Ανοιξη του 2008, με ταυτόχρονη αποχώρηση των περισοτέρων μελών. Εκτοτε δεν υπάρχει νόμιμο ΔΣ ούτε 10 ενεργά μέλη που είναι το νόμιμο όριο για την ύπαρξη συλόγου. Αυτό δεν είναι ΑΠΟΨΗ αλλά ΓΕΓΟΝΟΣ. Γι'αυτό και πέφτει μούγκα, αλλιώς θα ήταν ζήτημα 5 λεπτών να αποδειχθώ ψεύτης , αλλά που ειλικρίνεια, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τώρα, όποιος παρουσιάζεται σαν "Πρόεδρος" και ΔΣ απλά εξαπατά τον τρίτο που έρχεται σε επαφή μαζί του. Ολοι εσείς λοιπόν που διαβάζετε τις ανακοινώσεις αυτές , εξαπατάσθε συστηματικά. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οσο με αφορά, όποτε βγαίνει ανακοίνωση εκ μέρους του ΠΗΓΑΣΟΥ θα λέω την αλήθεια σαν ένας απλός μοντελιστής απο τη Θεσσαλονίκη και με όποιο κόστος έχει αυτό γιατί κάποιος πρέπει να πεί την αλήθεια: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ, αν θέλετε να τους στηρίξετε με γεια σας και χαρά σας.
Οσον αφορά τα μηνύματα των Θεσσαλονικέων , GREG FILOS, NIKOS , HUMMEL MOSS , αν σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιοί χτίσαν το σύλογο και ποιοί είναι οι νεκροθάφτες του ρωτήστε τους παλιότερους , δεν είμαστε όλοι ίδιοι , ακόμη και αυτή η παρέμβαση μόνο σκοπό έχει να σταματήσει ο διασυρμός του ονόματος ΠΗΓΑΣΟΣ και του μοντελισμού της Θεσσαλονίκης. Παρακολουθήσατε όλοι φαντάζομαι εδω μέσα το περυσινό σούργελο μετά την εκδήλωση. Ο φουκαράς ο Λαζαράκης πήγε να ψελίσει κάτι και τον "διαγράψανε" τρομάρα τους, γι'αυτό και επικαλούμαι χιουμοριστικά το όνομα του με το "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΗ" , κατάλαβες GREG? και αν δε με πιστεύεις, ρώτα τον "πρόεδρο" , πως έγινες πρόεδρος, να δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος ή πως θα σε διακτινίσουν στο υπερπέραν άκλαφτο.......