Αποστολέας Θέμα: F-14A Bombcat VF-154 1/48...ACADEMY  (Αναγνώστηκε 22101 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Απ: F-14A Bombcat VF-154 1/48...ACADEMY
« Απάντηση #200 στις: Δεκεμβρίου 08, 2009, 05:12:23 μμ »
 :oops: :oops: :oops:
spam on
συντομα Γιαννη ισως και σημερα...εστω και ημιτελες
spam off

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #201 στις: Δεκεμβρίου 08, 2009, 06:09:46 μμ »
Νάσο όσο δεν βλέπουμε φορτία, θα βλέπεις τις "ανησυχίες" μας μου φαίνεται :oops:
Γ.

Εγώ;;; Χαχα, του Νικόλα είναι το θέμα. Κι εγώ spam-άρω μαζί σας, ακόμα και όταν δείχνω φωτογραφίες. Χαχαχα!!!
(Βάφτηκε το γκρι των όπλων, το 128 επέλεξα τελικά, μου άρεσε περισσότερο. Το κρίμα στο λαιμό μου, ξέρω. :P Στο τέλος θα σας τα δείξω, όλα μαζί. Μιχάλη, πλησιάζει η ώρα της αποστολής...  :oops: )

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #202 στις: Δεκεμβρίου 08, 2009, 06:58:48 μμ »
Φίλε αυτό βοηθάει λίγο;
http://www.anft.net/f-14/f14-detail-weaponstation.htm
Οι βόμβες των α/φων του ναυτικού είναι δίχρωμες βασικά σε αποχρώσεις του ανοικτού γκρι και πράσινου.
Ακριβείς αποχρώσεις;;;;; :oops: :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #203 στις: Δεκεμβρίου 08, 2009, 09:42:56 μμ »
 :shock: :shock: :shock:

Αυτά είναι!!! Ορέστη, σε υπερευχαριστώ!!!

Κλασικά βέβαια, εγώ βιάστηκα και είχα αποφασίσει να βάψω τις 2 βόμβες διαφορετικά, δηλαδή τη μία full olive drab και την άλλη δίχρωμη. Οπότε τώρα πάλι αναμονή άλλες 4-5 ώρες να στεγνώσει η 2η βόμβα που θα βάψω σε λιγάκι...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #204 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 06:26:05 μμ »
Λοιπόοοοοον.....

Είμαστε μάλλον στο τελευταίο post με το μοντέλο under construction.

Σας το δείχνω, επειδή έχω διασκεδάσει πολύ βρωμίζοντάς το και επειδή αποφάσισα ότι πλέον δεν πρόκειται να του κάνω καμμία επιδιόρθωση. Ό,τι βγει, βγήκε...
Το αεροπλάνο καθεαυτό έχει τελειώσει. Μένει μόνο να τοποθετήσω τους τροχούς που στεγνώνουν, το αερόφρενο και το άγκιστρο ανάσχεσης.
Τα όπλα είπαμε, στεγνώνουν και θα βαφτούν οσονούπω.

Τα κατάφερα και το ξέκανα στι μπίχλα πάντως...
Παρόλο που ο Γιάννης επέμενε να το κάνω με λάδια, αφενός δεν πρόλαβα να διαβάσω το μήνυμά του (Γιάννη, sorry  :oops: ) και αφετέρου δεν επρόκειτο να αρχίσω πάλι τα βερνίκια, αφού είχα ήδη ψεκάσει το ματ enamel. Οπότε έπαιξα μπάλα με σκόνες και παστέλ. Συνδυασμός weathering master set της Tamiya λοιπόν σε αποχρώσεις soot και oil stain, όπως και burnt blue για τα ακροφύσια (μη μας ακούσει ο Λαζόπουλος για τα ακροφύσια, τη βάψαμε), άπλωμα με πινέλο ή το βουρτσάκι της tamiya, όπου ήθελα πιο "βαρύ" εφέ, σκούπισμα με χαρτάκι προς τη φορά της κίνησης του α/φ και voila...

Αν κάποιος από εσάς υποψιαστεί ότι υπερέβαλα λίγο στις αντιολισθητικές λωρίδες εκατέρωθεν του cockpit πάνω απ' τις εισαγωγές για κάποιο "λόγο", έχει απόλυτο δίκιο...  :mrgreen: Η μία από τις δύο χαλκομανίες προφανώς δεν είχε κολλήσει καλά ( :evil: ) και το πινέλο την έσπασε (ναι, έγινε και αυτό, το πινέλο με τη σκόνη έσπασε τη χαλκομανία που βρισκόταν "σφραγισμένη" υποτίθεται κάτω από 2 χέρια βερνίκι, τέλος πάντων, είπαμε δεν θα εκνευριστώ) και έφυγε ολόκληρο κομμάτι. Από πολύ κοντά φαίνεται, καθώς κάνει "σκαλοπάτι" ίσο με το πάχος της χαλκομανίας... Τέλος πάντων...

Πληροφοριακά, το flash κάνει τις βρωμιές να φαίνονται πολύ πιο έντονα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα και βαριέμαι να παίξω με την έκθεση τώρα. Μια και καλή στο τέλος, θα το δείτε με φυσικό φωτισμό, για να έχετε πλήρη εικόνα.

Να εκμυστηρευτώ ακόμα κάτι;  :oops: Οι μικρές θυρίδες του Σ/Π που βρίσκονται κολλημένες στα εξωτερικά τοιχώματα των εισαγωγών, είναι ανάποδα, αριστερά-δεξιά δηλαδή. Ο λόγος είναι ότι είχα βάψει λάθος τα κόκκινα σημεία και αν τις έβαζα σωστά θα έπρεπε να βάψω και την 4η ακμή (που την είχα αφήσει άβαφτη για να τα πιάνω, αφού δεν θα φαινόταν) και βαριόμουν τρελά!!!

Επίσης, στο ένα από τα δύο κύρια σκέλη έχει σπάσει το πιπιρδελάκι που μπαίνει στην τρυπούλα για να κρατάει καλά όταν τοποθετείται, ξέρετε... Ελπίζω να μη μου μείνει κουτσός ο γάτος μου.  :( Ήταν ατύχημαααα!!! :( :( :(
Α, πρέπει να βάψω και το κάλυμμα της μπουκάλας του ρινιαίου  σκέλους με το 127 και τον pitot με κάποιο μεταλλικό. Αυτά το 'χω ξεχάσει, θα γίνουν.

Σας χαιρετώ όλους! :)  ::salut:: (Πάμε γερά για το τέλοοοοος)

(Γιάννη, τα close-ups είναι για να δεις τι αποτέλεσμα έδωσε το burnt-blue της tamiya... Δεν είναι και πολύ καλό, αλλά εντάξει... βλέπεται κάπως. )

(Αν εξαιρέσουμε τα προβληματάκια που έχει, θα έλεγα ότι μου αρέσει... Να το δω και φορτωμένο και θα αποφασίσω στο τέλος αν θα το κρατήσω ή αν θα το χαρίσω πουθενά...  :roll: )

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #205 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 06:27:02 μμ »
:shock: :shock: :shock:

Αυτά είναι!!! Ορέστη, σε υπερευχαριστώ!!!

Κλασικά βέβαια, εγώ βιάστηκα και είχα αποφασίσει να βάψω τις 2 βόμβες διαφορετικά, δηλαδή τη μία full olive drab και την άλλη δίχρωμη. Οπότε τώρα πάλι αναμονή άλλες 4-5 ώρες να στεγνώσει η 2η βόμβα που θα βάψω σε λιγάκι...  :roll:

Φίλε σε βοήθησε καθόλου ή μάπα το καρπούζι που λένε;Πάντως απ' ότι έχω δει σε φωτογραφίες με όπλα α/φών (βόμβες δηλαδή) του ναυτικού, γίνεται ένας χαμός
οπότε μην κολλάς πάρα πολύ στις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσεις.Η γνώμη μου έτσι... ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 06:31:09 μμ »
Ορέστη, ακολούθησα αυτά που μου έδειξες, βάφοντας και το σώμα της 2η βόμβας γκρι, ενώ σκόπευα να την κάνω μονόχρωμη. Απλά δεν έχει στεγνώσει ακόμα η 2η και δεν έχω ξεκινήσει ως εκ τούτου μασκαρίσματα και βαψίματα των 2ων χρωμάτων. Στο τέλος πιστεύω θα είναι εντάξει. :)

Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 06:34:52 μμ »
Πάρα πολύ όμορφος "βρωμιάρης" γάτος, φίλε Νάσο. ΜΠΡΑΒΟ  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μη ξεχάσεις και το άλλο ακροφύσιο να "μπλεδιάσεις". :wink:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #208 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 06:39:05 μμ »
Πάρα πολύ όμορφος "βρωμιάρης" γάτος, φίλε Νάσο. ΜΠΡΑΒΟ  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μη ξεχάσεις και το άλλο ακροφύσιο να "μπλεδιάσεις". :wink:
Χεχε, ευχαριστώ πολύ. :)
Πολύ βρωμιάρης όμως ρε γμτ... Τώρα που τον βλέπω, φοβάμαι ότι μάλλον όντως το παράκανα.... Μοιάζει σαν να έχει οριακά επιζήσει από επίθεση Alien... :P

Μην ανησυχείτε για τα ακροφύσια, δεν είναι κολλημένες οι εξαγωγές, ακριβώς επειδή κάνω πειράματα ακόμα... Όταν καταλήξω θα τις κολλήσω! :)

Την κάνω, τα λέμε το βράδυ!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #209 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 07:51:28 μμ »
Πολυ ωραιος ο γατος σου Νασο. Κουκλι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Κανε και ενα washακι στο cockpit και θα ειναι ακομα πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου. Αεροπλανο με 30 χρονια υπηρεσιας ηταν, τοσοι πιλοτοι θα πατησαν εκει μεσα το ποδι τους  :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Επισης στο TARPS, τα τζαμακια που προφανως η Academy δεν τα δινει (?) θα σου προτεινα να τα αναπαραστησεις  βαφοντας την περιοχη μαυρη και να ριξεις ή κυανοακρυλικη απο πανω να γυαλισει ή μπολικη παρκετινη, ετσι ωστε να φαινεται κατι σαν γυαλι.  ::icon_thumright:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #210 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:03:55 μμ »
Νασο φοβερος ο γατος!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #211 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 08:20:38 μμ »
Ο γάτος έπεσε σε λασπόνερα; ::lol18::
Μ'αρέσει πολύ...πάρα πολύ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #212 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 09:48:48 μμ »
Ο γάτος έπεσε σε λασπόνερα; ::lol18::
Μ'αρέσει πολύ...πάρα πολύ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Χεχε, είδες; Είναι αλανιάρης και βρομιάρης ο αλήτης, τι να του κάνω;  :mrgreen:  :wink:
Είχα δει αυτή τη φωτογραφία και εμπνεύστηκα απ' τις μπίχλες...

Αλλά μάλλον το παράκανα....... Λες να του ρίξω ένα πλύσιμο να καθαρίσει λίγο; :P
Νασο φοβερος ο γατος!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Thanks φίλε μου... Αλλά.....  :oops: Ε δεν είναι και για τόσους ενθουσιασμούς...  8)
Πολυ ωραιος ο γατος σου Νασο. Κουκλι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Κανε και ενα washακι στο cockpit και θα ειναι ακομα πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου. Αεροπλανο με 30 χρονια υπηρεσιας ηταν, τοσοι πιλοτοι θα πατησαν εκει μεσα το ποδι τους  :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Επισης στο TARPS, τα τζαμακια που προφανως η Academy δεν τα δινει (?) θα σου προτεινα να τα αναπαραστησεις  βαφοντας την περιοχη μαυρη και να ριξεις ή κυανοακρυλικη απο πανω να γυαλισει ή μπολικη παρκετινη, ετσι ωστε να φαινεται κατι σαν γυαλι.  ::icon_thumright:: ::salut::
Δυστυχώς είναι αργά για το cockpit... Τώρα που το έκλεισα κτλ... Ό,τι έγινε, έγινε...  :oops:
Όσο για το TARPS... Εδώ το βάλαμε ανάποδα, το τζαμάκι της κάμερας το πείραξε; Χαχαχα!!!
Οκ πάντως, θα δω τι μπορώ να του κάνω...
Ευχαριστώ πολύ! :)
Όλους σας!  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #213 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 10:40:04 μμ »
Πολυ βρωμικο λεει..... :evil:
Τι λες μωρε!!! ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑ
Που ειναι εκεινα τα ωραια ιχνη απο το μπες βγες της πτερυγας;ΟΕΕΕΟΟΟΟΟ;;;
Νασο μην αφαιρεσεις καθολου μπιχλα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ετσι και καραμαχιμο.
Και μην κανεις κανα αστειο και το χαρισεις πουθενα :evil: :evil:
Μονο ο κοπος και η ταλαιπωρια σου αρκουν για να μεινει σε περιοπτη θεση στο ραφι σου
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #214 στις: Δεκεμβρίου 09, 2009, 10:49:11 μμ »
Πολυ βρωμικο λεει..... :evil:
Τι λες μωρε!!! ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑ
Που ειναι εκεινα τα ωραια ιχνη απο το μπες βγες της πτερυγας;ΟΕΕΕΟΟΟΟΟ;;;
Νασο μην αφαιρεσεις καθολου μπιχλα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ετσι και καραμαχιμο.
Και μην κανεις κανα αστειο και το χαρισεις πουθενα :evil: :evil:
Μονο ο κοπος και η ταλαιπωρια σου αρκουν για να μεινει σε περιοπτη θεση στο ραφι σου
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Να 'σαι καλά Μιχάλη!  :oops: Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης...

Τα ίχνη απ' την κίνηση της πτέρυγας, μπορείς να τα διακρίνεις στην... "κάτοψη", αν κοιτάξεις προσεκτικά. Δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή δυστυχώς... Προσπάθησα να τα κάνω με τον φυσικό τρόπο... Λέρωσα στο σημείο που τελειώνει η άτρακτος και άρχισα το βάλε-βγάλε... Ομολογουμένως έμειναν κάποια σημάδια, αλλά όχι ιδιαίτερα έντονα... Λες να το δοκιμάσω με χρώμα;  :oops:
Πάντως, αν το προσέξεις, τουλάχιστον από σχήμα πάνε καλά!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #215 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:06:21 πμ »
Μπράβο ρε Νάσο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Εγώ προσωπικά γουστάρω μπίχλα

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #216 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:22:52 πμ »
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Να κερδίζει ο Θρύλος, να γυρίζω στο σπίτι και να βλέπω τον γάταρο του Νάσου με τέτοιο weathering ::moshi44x42:: ::moshi44x42:: ::Laie_41:: ::moshi44x42:: ::moshi44x42:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse::
Ευχαριστώ πολύ και για τις κοντινές λήψεις, το μόνο που έχω να πω είναι ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΠΙΧΛΑ και καπνιά στα ακροφύσια (εχμ) να το φχαριστηθείς, το καμένο δούλεψε μια χαρά πάντως ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλά βρε αθεόφοβε μάστορα, έβαλες τα πορτάκια ανάποδα? Δεν σου έφτασε το TARPS? ::077devil:: ::077devil:: ::077devil:: Τίποτα δε φαίνεται μη σκας εννοείται :wink:
Και φυσικά όλα τα λεφτά είναι εδώ:
Επίσης, στο ένα από τα δύο κύρια σκέλη έχει σπάσει το πιπιρδελάκι που μπαίνει στην τρυπούλα για να κρατάει καλά όταν τοποθετείται, ξέρετε... Ελπίζω να μη μου μείνει κουτσός ο γάτος μου.  :( Ήταν ατύχημαααα!!! :( :( :(
Δεν ξέρω κανα γατούλη να έμεινε κουτσός λόγω ΠΙΠΙΡΔΕΛΑΚΙΟΥ ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Έσκισες Νάσο άντε και στα τελειώματα να γίνει το πάρτυ... Νικόλα εισηγητή του τόπικ, και στα δικά σου 8)

Φιλικά, Γιάννης

Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #217 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:56:36 πμ »
Να κερδίζει ο Θρύλος,

Πφ..... Και είχα αρχίσει να τον συμπαθώ!

Λοιπόν, για τα πορτάκια (και πάω για ύπνο)... Τα κοίταξα από 'δω, τα κοίταξα από 'κει, η μόνη διαφορά ήταν στο σχήμα που έχουν εσωτερικά, έχει μια γωνίτσα που αντί να κοιτάει προς τα κάτω, κοιτάει προς τα πάνω τώρα (ή ανάποδα, εξαρτάται πώς το κοιτάτε, χαχα)... Ε, παρά να ξανα-αραιώνω χρώματα, να λερώνω πινέλα, να περιμένω να στενώσουν κτλ... Έκανα τα μάτια σχιστά, που λέει και ο Μιχάλης και τα κόλλησα ανάποδα. Παραδεχτείτε το όμως, αν δεν σας το 'λεγα, δεν θα το προσέχατε! (Για τον Ορέστη δεν είμαι σίγουρος βέβαια, χαχαχα...)

Το πιπιρδέλι μάλλον δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα... Μηδένα προ του τέλους βέβαια.....

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά!!!

Καλό βράδυ σε όλους...

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #218 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 01:01:37 πμ »
Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #219 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 09:37:32 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #220 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 09:51:53 πμ »
Πιπιρδέλιον το κοινόν...  :mrgreen:
Απορώ πώς δεν το ξέρετε... Πφ, μοντελιστές σου λέει μετά!
Εφόσον έχει και επιστημονικήν ονομασίαν, πλέον το εμπεδώσαμεν ::lol18:: Όταν ίδωμεν και πού θα εισήρχετο εις τον γατούλην, θα έχομεν μιαν πλέον ολοκληρωμένον άποψιν ::077devil::

Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #221 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 10:01:25 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #222 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 04:48:51 μμ »
Το μόνο εμπόδιο στην αναπαράσταση της "μπίχλας" στα α/φοι του ναυτικού είναι..... η κλίμακα.Αλλιώς θα μπορούσε κάποιος
να κάνει επάνω στις επιφάνειές τους σχεδόν ότι τραβάει η  όρεξή του.Ρίξε πράμα Νάσο!!!!!!
                                                       ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #223 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 06:47:20 μμ »

Πολυ ωραιος ο γατος σου Νασο, μου αρεσαν πολυ οι φθορες!!!

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #224 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 06:59:32 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Ορέστη, έχεις απόλυτο δίκιο για τις μπίχλες... Εγώ όμως λέω να σταματήσω. :) Αρκετά τον έκανα χάλια... Με τέτοια βρωμιά, όλοι οι ναύτες στο Kitty Hawk θα κάνουν να δουν έξοδο 30-40 θητείες. :P

Περικλή, ευχαριστώ πολύ.  :oops:

ʼντε, επειδή σας αγαπάω, πάρτε και μια πρώιμη φωτό των κουμπουριών του γάτου μου...

Τελικά Ορέστη όπως βλέπεις, παρόλο που πήρα και μελέτησα το Link σου, το τελευταίο σου σχετικό post με επηρέασε περισσότερο... Αφού μου είπες ότι γίνεται χαμός, είπα να αναπαραγάγω κι εγώ τον χαμό ολίγον... Έτσι, 2 διαφορετικές GBU-24 θα εξοπλίσουν τον γατούλη μου. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο το επέλεξα αυτό, είναι ότι στις οδηγίες της Academy (όχι ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή, συμφωνώ) δίνει διαφορετικές οδηγίες βαφής και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ χαλκομανίες για τις μονόχρωμες και τις δίχρωμες, οπότε σκέφτηκα (ναι, ενίοτε το κάνω κι αυτό, χεχε) ότι πρόκειται για διαφορετικές διαμορφώσεις του όπλου, οπότε.... why not? :) Και στην τελική, εδώ βάλαμε το TARPS ανάποδα, οι διαφορετικές GBU-24 θα μας πειράξουν;  :lol:

Tags: