Αποστολέας Θέμα: F-14A Bombcat VF-154 1/48...ACADEMY  (Αναγνώστηκε 22095 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Απ: F-14A Bombcat VF-154 1/48...ACADEMY
« Απάντηση #225 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 08:39:27 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Ορέστη, έχεις απόλυτο δίκιο για τις μπίχλες... Εγώ όμως λέω να σταματήσω. :) Αρκετά τον έκανα χάλια... Με τέτοια βρωμιά, όλοι οι ναύτες στο Kitty Hawk θα κάνουν να δουν έξοδο 30-40 θητείες. :P

Περικλή, ευχαριστώ πολύ.  :oops:

ʼντε, επειδή σας αγαπάω, πάρτε και μια πρώιμη φωτό των κουμπουριών του γάτου μου...

Τελικά Ορέστη όπως βλέπεις, παρόλο που πήρα και μελέτησα το Link σου, το τελευταίο σου σχετικό post με επηρέασε περισσότερο... Αφού μου είπες ότι γίνεται χαμός, είπα να αναπαραγάγω κι εγώ τον χαμό ολίγον... Έτσι, 2 διαφορετικές GBU-24 θα εξοπλίσουν τον γατούλη μου. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο το επέλεξα αυτό, είναι ότι στις οδηγίες της Academy (όχι ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή, συμφωνώ) δίνει διαφορετικές οδηγίες βαφής και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ χαλκομανίες για τις μονόχρωμες και τις δίχρωμες, οπότε σκέφτηκα (ναι, ενίοτε το κάνω κι αυτό, χεχε) ότι πρόκειται για διαφορετικές διαμορφώσεις του όπλου, οπότε.... why not? :) Και στην τελική, εδώ βάλαμε το TARPS ανάποδα, οι διαφορετικές GBU-24 θα μας πειράξουν;  :lol:
Spoiler (hover to show)
Πολυ ωραια τα κουμπουρια και οι λαζαρινες σου ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #226 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 08:48:20 μμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Πρέπει να αγοράσουμε ένα Hasegawa Tomcat στον Νικόλα, που του 'χουμε κάνει έτσι το θέμα πάντως.....  :oops:

Συνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #227 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 09:30:14 μμ »
Α βρε φίλε Νάσο θα με κάνεις να ξεκινήσω να φτιάχνω τον γάτο που έχω στην 1/48. :? :? :? :? :?
Πολύ όμορφα τελικά τα φορτία. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #228 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 09:49:37 μμ »
Α βρε φίλε Νάσο θα με κάνεις να ξεκινήσω να φτιάχνω τον γάτο που έχω στην 1/48. :? :? :? :? :?
Πολύ όμορφα τελικά τα φορτία. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Πρώτα θα σε κάνω να τελειώσεις το P-47... Μετά το τέλος του γάτου, επιστρέφω δυναμικά στον 2ο Π.Π. με 3 πετούμενα, τα 2 47-άρια μου και ένα P-39... Δεν μπορεί, θα σε ψήσω να ξεκινήσεις πάλι! :)  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #229 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 11:59:25 μμ »
nasos79 & phantomakias ->
Χαλαρώστε και οι 2, κι εγώ γαύρος-απολίθωμα είμαι, μόνο για να σπάω πλάκα όποτε τρώμε τίποτα ευρωπαϊκές 7άρες :mrgreen:
Όσο για τον ΜΠΑΟΚ και τα καφενεία, πέστα ρε Νάσο (πάλι)...
Γουστάρω φορτία-μπάχαλο, μπίχλες να βλέπω κι εκεί παρακαλώ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Νάσο καλά τελειώματα, ο τολμών νικά ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #230 στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 07:42:27 μμ »
Λοιπόν, τα κουμπούρια είναι σχεδόν έτοιμα... Λίγο βρόμισμα θέλουν μόνο.

Μιχάλη (phantomakia), σου έχω και καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι πως τώρα μπορώ να σου στείλω τα όπλα.
Τα κακά...  :oops: Είναι ότι χάλασα μία απ' τις χαλκομανίες των -54, εκείνη που μπαίνει στο μπροστά μέρος, τη wrap around... :( Οπότε τώρα έχεις πλήρες σετ για ένα βλήμα μόνο και τις 4 χαλκομανίες του τμήματος με τα πτερύγια κανονικά... Sorry!!!!!  :oops: Δεν ξέρω αν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να βάψεις το μπροστινό τμήμα...
Από βδομάδα (Δευτέρα-Τρίτη) θα σου τα στείλω.

Επίσης, ανέβασα και τη σελίδα με τις οδηγίες βαφής για τα όπλα:

Θα σου χρειαστεί.

Σας αφήνω φίλτατοι, πάω για trivial. Καλό βραδάκι και keep modelling. :)  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #231 στις: Δεκεμβρίου 12, 2009, 08:13:08 μμ »
Λοιπόν, τα κουμπούρια είναι σχεδόν έτοιμα... Λίγο βρόμισμα θέλουν μόνο.
[...]
Σας αφήνω φίλτατοι, πάω για trivial. Καλό βραδάκι και keep modelling. :)  ::salut::
Ωραία τα μπιστόλια, όχι λίγο, πολύ βρώμισμα δώστους και φόρτωνεεεε ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Προχώρα με το trivial, αν και δεν έχω πετύχει μοντελιστικές ερωτήσεις ποτέ :roll: :roll:

Γ.
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #232 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 12:21:11 πμ »
Νασο @α@ατα τα κουμπουρια βγηκανε  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #233 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 12:24:54 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #234 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 11:39:42 πμ »
μη σ'απασχολουν τα σηματα...ετσι κι αλλιως οι λωριδες σχεδον παντα βαφτες τις κανω....στην 1/48 :mrgreen:

Ναι, αλλά στις χαλκομανίες δίνονται και όλες οι πληροφορίες που γράφουν πάνω τα βλήματα, μέχρι και αριθμοί σειράς. Αλλά είναι τραγικές ρε φίλε, έχουν πολύ film (θα μου πεις γιατί δεν το έκοψες;;; ) και δεν ταιριάζουν να μπουν στη θέση τους (πέφτουν πάνω σ' εκείνα τα εξογκώματα -δεν ξέρω τι είναι- που έχει ο πύραυλος στο σώμα του) και τσακίζουν. Ακόμα και οι 2 που κατάφερα να βάλω, είναι τσακισμένες και σπασμένες σε κάποια σημεία και το κακό είναι ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα, αποτέλεσμα μηδέν!!! Θα τις δείτε στις φωτογραφίες.

Πάω για βρόμισμα.

Καλημέρα σας!

(Γιάννη, κερδίσαμε στο trivial, αλλά δεν ήταν ισάξιες οι ομάδες, οπότε δεν μετράει! ʼσε που οι αντίπαλοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο προς το τέλος, εκεί που μετρούσε δηλαδή...)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #235 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 11:47:04 πμ »
Καλημέρα μάστορα ::salut::
Υπομονή με τις χαλκομανίες, όπου δεν γίνεται αλλιώς, υποθέτω γνωρίζεις την τεχνική "σχιστά ματάκια" :mrgreen:
Όσο για το τρίβιαλ (πρωινό σπαμάκι), ΕΤΣΙ, με παίκτη παραπάνω, πέτσινο πέναλτι στο 90φεύγα, γκολ και ξύλο, η νίκη είναι νίκη.- ::moshi44x42:: ::moshi44x42:: ::moshi44x42::

Καλές μπίχλες (ΜΟΝΟ σε μοντελοσυζήτηση θα έβλεπες τέτοια ευχή...) ::icon_thumright::

Γ.
Qui tangit frangatur

Συνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #236 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 12:22:19 μμ »
μη σ'απασχολουν τα σηματα...ετσι κι αλλιως οι λωριδες σχεδον παντα βαφτες τις κανω....στην 1/48 :mrgreen:

Ναι, αλλά στις χαλκομανίες δίνονται και όλες οι πληροφορίες που γράφουν πάνω τα βλήματα, μέχρι και αριθμοί σειράς. Αλλά είναι τραγικές ρε φίλε, έχουν πολύ film (θα μου πεις γιατί δεν το έκοψες;;; ) και δεν ταιριάζουν να μπουν στη θέση τους (πέφτουν πάνω σ' εκείνα τα εξογκώματα -δεν ξέρω τι είναι- που έχει ο πύραυλος στο σώμα του) και τσακίζουν. Ακόμα και οι 2 που κατάφερα να βάλω, είναι τσακισμένες και σπασμένες σε κάποια σημεία και το κακό είναι ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! Δοκίμασα τα πάντα, αποτέλεσμα μηδέν!!! Θα τις δείτε στις φωτογραφίες.

Πάω για βρόμισμα.

Καλημέρα σας!

(Γιάννη, κερδίσαμε στο trivial, αλλά δεν ήταν ισάξιες οι ομάδες, οπότε δεν μετράει! ʼσε που οι αντίπαλοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο προς το τέλος, εκεί που μετρούσε δηλαδή...)

Βελτιωτικό χαλκομανιών έβαλες μωρέ; :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #237 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 01:02:24 μμ »
Μια και δύο φορές, Ορέστη; :(

Πρόσεξε σειρά:
Γυαλιστερό ακρυλικό βερνίκι (στέγνωσε)
Παρκετίνη (στέγνωσε)
Πέρασμα του πινέλου του βελτιωτικού ΠΑΝΩ στην επιφάνεια.
Τοποθέτηση χαλκομανίας πάνω στο βελτιωτικό.
Σκούπισμα
Βελτιωτικό (υπομονή λίγη ώρα)
Σκούπισμα
Βελτιωτικό και το άφησα να "τραβήξει"...
Ήδη είχε σπάσει και σήμερα που πέρασα το wash είδα με τρόμο και απογοήτευση ότι οι χαλκομανίες δεν είχαν καν κολλήσει καλά και το wash περνούσε ΚΑΤΩ απ' το φιλμ!!!  :shock: :shock: :shock:

Το βελτιωτικό είναι το MrMarkSofter, της GS.

Αλλά προσέξτε με.....

:D :D :D
Δεν με απασχολεί τίποτααααααα!!! Χαχαχα!

ʼντε, να τελειώνει το tomcat, γιατί με κούρασε και με περιμένουν οι προπελίτσες μου!!!

Συνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #238 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 01:14:50 μμ »
Για την επόμενη φορά!  :wink:
 ::arrowred:: Gloss βερνίκι.
 ::arrowred::Μερικές σταγόνες βελτιωτικού εκεί που θα κάτσει η κάθε χαλκομανία.
 ::arrowred::Το σκούπισμα ξέχνα το.Θα τραβήξει η χαλκομανία μόνη της.Ίσως λίγο σκούπισμα γύρω από αυτήν για να φύγουν τα πολλά νερά!
 ::arrowred::Και τέλος λίγο βελτιωτικό επάνω από την χαλκομανία,και την αφήνεις στην ησυχία της.
Μία ένδειξη ότι πάει καλά είναι το ζάρωμα της το οποίο σιγά-σιγά εξαφανίζεται.Μπορείς να βάζεις λίγο βελτιωτικό από επάνω σε σημεία όπως γραμμώσεις,
υπερυψωμένη λεπτομέρεια κλπ.
                               ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #239 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 01:21:20 μμ »
Δηλαδή ό,τι έκανα εγώ, απλά χωρίς την παρκετίνη και χωρίς το σκούπισμα; Το σκούπισμα που κάνω την πρώτη φορά, βοηθάει να πάρει η χαλκομανία όσο ακόμα είναι νωπή και μαλακή το σχήμα που πρέπει. Μετά το 2ο πέρασμα με βελτιωτικό, το αφήνω να τραβήξει και όντως παρατηρώ αυτό το ζάρωμα που μετά ισιώνει.

Καλά, όταν πάρει και ο Μιχάλης τις συγκεκριμένες χαλκομανίες και τις δουλέψει, θέλω να μου πει τη γνώμη του.

Συνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #240 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 01:32:32 μμ »
Δηλαδή ό,τι έκανα εγώ, απλά χωρίς την παρκετίνη και χωρίς το σκούπισμα; Το σκούπισμα που κάνω την πρώτη φορά, βοηθάει να πάρει η χαλκομανία όσο ακόμα είναι νωπή και μαλακή το σχήμα που πρέπει. Μετά το 2ο πέρασμα με βελτιωτικό, το αφήνω να τραβήξει και όντως παρατηρώ αυτό το ζάρωμα που μετά ισιώνει.

Καλά, όταν πάρει και ο Μιχάλης τις συγκεκριμένες χαλκομανίες και τις δουλέψει, θέλω να μου πει τη γνώμη του.

Με το πολύ σκούπισμα φίλε βγάζεις και το βελτιωτικό!!!Βερνίκι και περκετίνη μαζί...σου στεγνώνει αυτό το "μίγμα" γρήγορα;
Φυσικά παίζουν μεγάλο ρόλο και οι χαλκομανίες,όπως πχ το πάχος τους και η κολλητική τους ικανότητα.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #241 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 04:27:51 μμ »
Δεν ήταν μίγμα βερνίκι-παρκετίνη. Ξεχωριστά περάστηκαν. Πρώτα το βερνίκι, στέγνωσε και μετά η παρκετίνη με πινελάκι τοπικά και αφού αφέθηκε θα τραβήξει λίγο, έγιναν τα παραπάνω.

Ξέρω ότι το σκούπισμα βγάζει το βελτιωτικό. Γι' αυτό και επαναλαμβάνω το πέρασμα του βελτιωτικού, μετά που θα πιέσω (απλά ασκώ πίεση με ένα κομμάτι χαρτί στη χαλκομανία για να φύγει το βελτιωτικό από κάτω της και να κάτσει στην επιφάνεια) τη χαλκομανία.

Πάντως, σε χαλκομανίες της Tamiya (πίνακα οργάνων P-47) που έκανα ακριβώς το ίδιο, έγινε τέλεια η δουλειά...

Δεν βαριέσαι τώρα, άντε να στεγνώσει, να ψεκάσω ένα ματ βερνίκι και να τα κολλήσω, να τελειώνουμε.

Μέχρι και chipping στο άγκιστρο ανάσχεσης έκανα απ' τη βαρεμάρα μου σήμερα! :P

Συνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #242 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 04:50:32 μμ »
Το ξέρω φίλε.Απλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται ΚΑΙ βερνίκι ΚΑΙ παρκετίνη!!!!!! Ή το ένα ή το άλλο.
Λοιπόν  [size=16P-47pt][/size] τώρα ;;;
                           ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Συνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #243 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 04:53:01 μμ »
Κάτι πήγε λάθος. :oops: :oops:
P-47 τώρα φίλε Νάσο.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #244 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 05:59:34 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #245 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 01:55:27 πμ »
Λοιπον Νασο ο Ορεστης εχει δικιο>
Η το ενα Η το αλλο και ΔΕΝ σκουπιζουμε το βελτιωτικο η χαλκομανια θα παει μονη της εκει που πρεπει αλλα περιμεουμε
Παντως παρε και το Mr mark setter,σε σκληρες και παλιες (αλλα πολυ παλιες δες F-4F)με εβγαλε παλικαρι...οσο γινοταν
Α και αν σε προλαβα...ισως σατινε βερνικι να ναι καλυτερα

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #246 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 02:04:28 πμ »
Μιχάλη, λίγο πριν ποστάρω, έγραψες εσύ...
Μιας και πλέον όλα έχουν τελειώσει, απλά θα γράψω ότι MrMarkSetter δεν υπάρχει εδώ, πρέπει να το πάρω από Αθήνα, οπότε πάμε για αργότερα και δεύτερον, ότι με σατινέ επιφάνεια, είχα τρελαθεί στο silvering... Τουλάχιστον εδώ το απέφυγα. Οι απόψεις πάντως διίστανται στο συγκεκριμένο, καθώς έχω διαβάσει ότι όσο πιο λεία είναι η επιφάνεια, τόσο καλύτερα θα κάτσουν οι χαλκομανίες. Εν πάση περιπτώσει, what's done, is done...

Πάμε;

Γκουχ - γκουχ...
Τυμπανοκρουσίες...
Κάποιος τραβάει το σεντόνι...

Βασικά εγώ σκόπευα να κοιμάμαι τώρα... Αλλά ο Γιάννης (Indy) που δεν μ' αφήνει σε ησυχία, φρόντισε να με χώσει νυχτιάτικα (επειδή είναι εκείνος βρυκόλακας, θα την πληρώνουμε όλοι...) --> http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,13619.msg283515.html#msg283515

Αφού λοιπόν τα όπλα του γάτου είχαν στεγνώσει και απ' τα βερνίκια τους, το μόνο που έμενε ήταν να τα κολλήσω και να φωτογραφίσω (έτσι νόμιζα)...

Ξεκίνησα με τις 2 GBU-24, μια χαρά. Πήγα να συνεχίσω με τον ΑΙΜ-54 του κοιλιακού πυλώνα... φευ... Surprise!!! Δεν χωρούσε! Έβρισκε στη GBU-24.  :shock: Στην αρχή του θέματος ο Zark είχε γράψει ότι οι GBU-24 μπαίνουν διαγώνια γιατί "βρίσκουν" τα πτερύγιά τους. http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,11712.msg237159.html#msg237159
Έτσι κι εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη συμβουλή, αντί για τις οδηγίες γης Academy και.......... :(
Εν πάση περιπτώσει, ο ένας απ' τους 2 Φοίνικες του γάτου μου, έμεινε στα αζήτητα... :(
Τα υπόλοιπα κολλήθηκαν κανονικά, όπως και το άγκιστρο ανάσχεσης και τα υδραυλικά του αερόφρενου, που είχα αφήσει για το τέλος.
Η Academy δεν δίνει επιλογή για ανοιχτή καλύπτρα. Πρέπει να γίνει ψιλοπατέντα. Θα την κάνω ίσως.
Έχω τίποτα άλλο να πω;
Ναι, έχω:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και μια συγγνώμη, στον Νικόλα που σφετερίστηκα το θέμα του.
Φίλε Νικόλα, εκτός των παραπάνω σου εύχομαι καλή επιτυχία στο project σου και ελπίζω σύντομα να το δούμε τελειωμένο εδώ.
Σε όλους τους υπόλοιπους φίλους, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την υπομονή και τις συμβουλές σας, αλλά πάνω απ' όλα για την καλή διάθεση. Γιάννη, Διονύση, Μιχάλη, Ορέστη (αλφαβητικά), όπως και όλοι οι υπόλοιποι, για ακόμα μια φορά το μοντέλο αυτό δεν θα ήταν αυτό που είναι, χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας!
Το κιτ πάντως είναι εντελώς μέτριο!!! Δεν νομίζω ότι θα το επιχειρήσω ξανά...

Το τελειωμένο μοντέλο, δικαιωματικά νομίζω, αφιερωμένο στον Νικόλα! :)

Ώρα για ύπνο τώρα φίλοι μου... Καλή εβδομάδα να έχουμε...

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #247 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 02:04:45 πμ »
Ψιλο-σπαμ:
Θα πάει στα υπ' όψιν το Mr Mark Setter γιατί βλέπω να το χρειάζομαι σύντομα. Thanks for the tip ::icon_thumright::
Για τον Γερμανό αύριο θα τα πούμε, τώρα έχω αρχίσει και βλέπω αστράκια από το χτεσινό ξενυχτοξεμάτιασμα :mrgreen:

Γ.

Edit: Τον τελείωσε ο μάστορας ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και έριξε και την τρελή πόζα με τις φτερωτές να φαίνονται ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse::
Αύριο κι εσύ αναλυτικό σχόλιο, που θα λειτουργεί καλά το HUD μου ::cofee_proi::

Καληνύχτα σε όλους
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #248 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 12:56:17 μμ »
Νάσο  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Είναι άπαιχτος ο γατούλης  ::love7:: ::love7:: ::love7::και ζηλεύει ο δικός μου που περιμένει στο κουτί του κάτι χρόνια :roll:
Ειδικά οι 2 τελευταίες πόζες με τις εισαγωγές και με τα μπιστόλια έτοιμα για ΝΤΟΥ είναι σαν να τις παράγγειλα εγώ ::eetsmakelijk::
Για τα χρώματα και τις βρωμιές τα έχω πει, μην το παρακάνω θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι προκατειλημμένος εγκάθετος ::danseuse:: ::danseuse:: ::danseuse::
Όσο για τον Φοίνικα, ποιος τον μαμάει ούτε φαίνεται ούτε θα του λείψει του γάταρου. Πες ότι τον έριξε έτσι για πλάκα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Με γεια στον Νικόλα, πιστεύω δεν έχει πρόβλημα να φιλοξενεί ΑΥΤΟ το γατί στο τόπικ του :wink:
Τώρα πάμε γερά στις προπέλες σου, πολλά συγχαρητήρια ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #249 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 12:59:51 μμ »
It rocks! Τα σπάει!

Tags: