Αποστολέας Θέμα: S-Boat 1/35 Italeri Preview  (Αναγνώστηκε 13306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: S-boat 1/35 Italeri Preview
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 03:21:36 μμ »
κ. Καλφακη καλη χρονια και σε εσας,υγεια και επαγγελματικη επιτυχια :)

Παράθεση
Επειδή λοιπόν μου κάνεις συνεχώς την ίδια ερώτηση σε ερωτώ πλέον εάν σκώπτεσαι προσωπικά που χάλασαν τα αρχικά τους σχέδια και αναγκάστηκαν στην μανούβρα της μείωσης των τιμών τους. Σε πείραξε αυτό ?  Πιστεύω πως όχι, και μάλλον θα πείραξε μόνον τους ίδιους που εκτέθηκαν στους πελάτες τους. Λυπάμαι που ένας από αυτούς είναι σπόνσορας των εκδηλώσεών σας. Θα πρέπει να προμηθεύεται στο μέλλον τα ITALERI από τον αντιπρόσωπο για να μην εκτίθεται, (εκτός από τα παραμύθια που γράφει σε e-mail στην Italeri).

Να σας απαντησω,ο λογος που διατυπωσα παραπανω απο μια φορα την ερωτηση ειναι απλος: Λαμβαναμε απαντησεις για ολα τα αλλα εκτος απο αυτο,φανηκε -σε εμενα- πως αποφευγατε επιμελως να απαντησετε,προσωπικα ειμαι καλυμενος τωρα που το κανατε. :D (οχι τιποτα αλλο,αλλα νομιζα πως ειχα δει λαθος τη τιμη !)
Οσον αφορα για τους σπονοσορες...κ. Καλφακη,χορηγος στις εκδηλωσεις μας ειναι ο οποιοσδηποτε το επιθυμει αρκει να μας εκδηλωσει εγκαιρως το ενδιαφερον του,νομιζω παντως πως αυτη η αναφορα σας στο διπλανο σας καταστημα ειναι τουλαχιστον ακομψη!
Και εντέλει κ. Καλφακη ουδολως μας απασχολει αν εχετε διαφορες εσεις μεταξυ σας !

Παράθεση
Σαν αντιπρόσωπος εξυπηρετώ και υποστηρίζω 40 χρόνια τώρα τα μοντελιστικά καταστήματα και δεν μονοπωλώ την αγορά όπως με κατηγόρησε επιπόλαια το μέλος σας. Γνωρίζεις επίσης ότι δεν έχω δεχθεί να προμηθεύσω Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, για να μην χαλάσω τις τιμές των καταστημάτων, που έχω πολύ μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα από ένα virtual κατάστημα. Πιστεύω ότι τα μοντελιστικά καταστήματα διαδίδουν τον μοντελισμό στην Ελλάδα και τους αξίζει αυτή η υποστήριξη. Εάν δεν το πίστευα, κουλός δεν είμαι, θα είχα φτιάξει δικό που virtual shop.

κ. Καλφακη ξερετε ποσοι απο εδω μεσα στηριζουμε τα Ελληνικα καταστηματα ??? αλλα τι ρωταω ? το ξερετε και πολυ καλα μαλιστα ειδικα τα Σαββατα !
Κι οσον αφορα τη κατασκευη virtual shop,σας παρακαλουμε,φτιαξτε πρωτα ενα site ανταξιο του ονοματος σας και βλεπουμε και για ηλεκτρονικο καταστημα ! ::salut::

Τελος η προσωπικη μου αποψη για τις τιμες δε διαφερει απο αυτη που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω ::arrowdown::

Προσωπικά προτιμώ να στηρίζω την ελληνική αγορά, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα θεωρούμαι κορόϊδο.

Κι επαναλαμβανω,για να εχετε την υποστηριξη μας θα πρεπει να μας κερδισετε εχοντας λογικες τιμες,ειδαλλως υπαρχουν κι αλλου καταστηματα η ιντερνετικα e-shops ! ειναι δικαιωμα σας να βαζετε οτι τιμες θελετε και δικαιωμα μας να ψωνιζουμε οπου μας συμφερει καλυτερα !

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 02, 2009, 07:02:12 μμ »
  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ.

Καταρχήν χαίρομαι που ο φίλος Viper έλαβε μία απάντηση ( άλλωστε ήταν και δική μου απορία ).
  Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η προσωπική κόντρα συγκεκριμένων καταστηματαρχών; Προσωπικά είμαι πελάτης και των δύο (όπως και πολλών άλλων ) και καθόλου δεν μου αρέσει να ακούω τέτοια πράγματα. Η αναφορά στον σπόνσορα της εκδήλωσης όντως άκομψη.

Κύριε Καλφάκη επειδή αναφερθήκατε στο χαμηλότερο κόστος λειτουργίας των ιντερνετικών καταστημάτων : θεωριτικά θα έπρεπε να ισχύει αυτό, όμως από την εξαετή μου "βόλτα" στο ιντερνετ shopping έχω διαπιστώσει ότι στην πράξη οι διαφορές με την ελληνική αγορά είναι ελάχιστες στα περισσότερα προϊόντα και αυτό είναι θετικό και προς συμφέρον ΟΛΩΝ των ελλήνων καταστηματαρχών (και των πελατών τους).

Μερικά παραδείγματα : Τα Hasegawa και Italeri είναι στα ίδια επίπεδα (ίσως και φτηνότερα από το εξωτερικό ). Το ίδιο ισχύει και για βελτιωτικά όπως Aires, Eduard Aber ,CMK. Επίσης, πρόσφατα εισήχθησαν μερικά μοντέλα της Tristar και εξαφανίστηκαν σε dt, αφού ακτός από την ποιότητά τους ήρθαν σε πολύ καλή τιμή (για δείτε τα έξω).
  Από την άλλη υπάρχουν κάποια μοντέλα όπως (κυρίως τα παλαιότερα) της Dragon που  οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλότερες. Επίσης νομίζω ότι η ελληνική αγορά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ευκαιριακές εκπτώσεις των ιντερνετικών καταστημάτων ή το ebay.

Και τέλος, Κύριε Καλφάκη (αλλά και οι άλλοι μαγαζάτορες που πιθανόν να παρακολουθείτε το φόρουμ), η προσωπική μου εμπειρία έδειξε ότι από τότε που άρχισα να αγοράζω και απ' έξω, αυξήθηκαν και οι αγορές μου από την ελληνική αγορά, άρα μην βλέπετε "τους επιτήδειους και τα e-shops", απαραίτητα ως αντίπαλους.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η ελληνική αγορά αν αναλογιστούμε και την (πραγματική) οικονομική κατάσταση της χώρας είναι πράγματι ανταγωνιστική και δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε ή να απαιτούμε το τέλειο, απλά να δείχνουμε ότι δεν θα θεωρούμαστε και κορόιδα...

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 05, 2009, 10:48:59 πμ »
Προσωπικά προτιμώ να στηρίζω την ελληνική αγορά, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα θεωρούμαι κορόϊδο.

Κι επαναλαμβανω,για να εχετε την υποστηριξη μας θα πρεπει να μας κερδισετε εχοντας λογικες τιμες,ειδαλλως υπαρχουν κι αλλου καταστηματα η ιντερνετικα e-shops ! ειναι δικαιωμα σας να βαζετε οτι τιμες θελετε και δικαιωμα μας να ψωνιζουμε οπου μας συμφερει καλυτερα !

Συμφωνώ μαζί σου 100% στα παραπάνω φίλε!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 10, 2009, 08:49:47 μμ »
από τότε που κυκλοφόρησε η S-boot μέχρι και σήμερα
στο "τρίγωνο" μονο, έχουν πουληθεί περίπου 100 ! κομμάτια  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
για να δούμε πόσες θα ολοκληρωθούν  :lol:
ή μήπως τις αγόρασαν ...συλλέκτες ?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 11, 2009, 12:47:48 μμ »
από τότε που κυκλοφόρησε η S-boot μέχρι και σήμερα
στο "τρίγωνο" μονο, έχουν πουληθεί περίπου 100 ! κομμάτια  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
για να δούμε πόσες θα ολοκληρωθούν  :lol:
ή μήπως τις αγόρασαν ...συλλέκτες ?
Σ.Σ.

...δεν έχεις κι άδικο  :roll:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος larozas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 12:24:38 μμ »
Κωστα,τι ακριβως εννοεις με το  <παραμυθια>????

Tags: