Αποστολέας Θέμα: Τιτανικός  (Αναγνώστηκε 3584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 335th_GRRichter

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Τιτανικός
« στις: Μαΐου 11, 2006, 11:41:52 πμ »
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα μεγάλο πρότζεκτ, θέμα του ο Τιτανικός. Αν κάποιος έχει εμπειρία από κάποιο κιτ με αυτό το θέμα θα παρακαλούσα να με ενημερώσει. Νομίζω έχει κυκλοφορήσει από Revell και από μια κινέζικη της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Τιτανικός
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 11, 2006, 01:01:01 μμ »
Για αρχή μετά από τόσα χρόνια στασιμότητας θα σου πρότεινα κάτι πιο απλό και εύκολο,μιας και ο Τιτανικός πάσχει από προβλήματα εφαρμογής.
Μπορείς να πάρεις κάποιο απ τα καινούργιας "κοπής" μοντέλα πλοίων για να ζεσταθείς και μετά ή παράλληλανα φτιάχνεις και τον Τιτανικό...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος U-47 Commander

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 22, 2007, 08:34:14 μμ »
Εγω ξεκινησα πριν 2 χρονια τον τιτανικο 1:250 της amati αλλα τετοιο παλοθκι δεν εχω ξαναδει.περαν του οτι ειναι ενα πανακριβο kit ειναι πιθανον και το δυσκολοτερο.πρεπει να εχεις γερα νευρα καθως εγω παλευω ακομα να το φτιαξω εχοντας κανει ουκ ολιγα λαθη στην κατασκευη.λεπτομεριες μεν αλλα αυτες κανουν την διαφορα.θα κανω post και εικονα οταν μπορεσω

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντινος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαλάτσι/Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 06:58:03 μμ »
Λοιπον εχω τον Τιτανικο σε 1:400 της ACADEMY. Δεν το εχω ξεκινησει αλλα φαινεται καλο κιτ, με πολυ καλες οδηγιες και λεπτομερια.Αν θες πες μου να ανεβασω φωτος

Αποσυνδεδεμένος blackcat

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 08:08:28 μμ »
... μου έβγαλε τη πίστη η 1/570 της revell που έχει πολλά λάθη.

επειδη με εκνεύρισε δεν τον τελείωσα, μου μείνανε σκοινια και κάτι μικρολεπτομέρειες στο κατάστρωμα, θα κάνω μια προσπάθεια να τον τελειώσω και θα ποστάρω τις φώτο.

θα ήθελα κάποτε να φτιάξω και την 1/350 deluxe της minicraft...

δείτε κι αυτό  http://dsc.discovery.com/convergence/titanic/explorer/explorer.html φοβερή δουλειά σε flash
υπό κατασκευή:

JAGUAR mk. II RACING
MAZDA RX-7R1

Αποσυνδεδεμένος sliatiris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαιδαρι
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 11:23:45 πμ »
Φτιαχνω εδω και 3 χρονια τον ξυλινο τιτανικο της hachette(μηκος 1.10μ).Ομορφο αλλα με παιδευει μιας και ασχολουμε πρωτη φορα με ξυλινο πλοιο.Εχω κολησει για πολυ καιρο στο πως θα κανω τις τρυπες στα φουγαρα για να περασω τα σχοινια στηριξης.Το ποιο μικρο τρυπανακι που βρηκα μου κανει μεγαλα ανοιγματα με αποτελεσμα να στοκαρω να τριβω και ξανα απο την αρχη.Αν καποιος μπορει να πει καμια ιδεα θα του ειμαι υποχρεος.Θελω να στειλω φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως γινεται αφου ειμαι στραβαδι και σ αυτο.Καποια στιγμη πιστευω να τα καταφερω.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 02:08:28 μμ »
Φίλε μου καλησπέρα για να κάνεις τις τρύπες στα φουγάρα μπορείς να διαλέξεις τρυπάνια 0,25mm 0,50mm 1mm, νομίζω ότι κάποιο από αυτά θα σου κάνει.
Όσον άφορα για τις φωτογραφίες διάβασε το παρακάτω link.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,5.0.html

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 13, 2008, 02:15:40 μμ »
Φτιαχνω εδω και 3 χρονια τον ξυλινο τιτανικο της hachette(μηκος 1.10μ).Ομορφο αλλα με παιδευει μιας και ασχολουμε πρωτη φορα με ξυλινο πλοιο.Εχω κολησει για πολυ καιρο στο πως θα κανω τις τρυπες στα φουγαρα για να περασω τα σχοινια στηριξης.Το ποιο μικρο τρυπανακι που βρηκα μου κανει μεγαλα ανοιγματα με αποτελεσμα να στοκαρω να τριβω και ξανα απο την αρχη.Αν καποιος μπορει να πει καμια ιδεα θα του ειμαι υποχρεος.Θελω να στειλω φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως γινεται αφου ειμαι στραβαδι και σ αυτο.Καποια στιγμη πιστευω να τα καταφερω.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
1. Για τρυπανάκια μικρότερης διατομής, κοίτα στα μοντελιστικά καταστήματα ή/και στην οδό Αθηνάς, στα καταστήματα των Δίλμα, Ρέππα και Φράγκου
2. Για φωτογραφίες    :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,5.msg203936.html#msg203936

Αποσυνδεδεμένος sliatiris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαιδαρι
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 08, 2008, 02:14:35 μμ »
Θελω να σας ευχαριστησω παρα πολυ για την βοηθεια που μου προσφερατε.Επιτελους τελειωσα με τις τρυπες σταφουγαρα και περασα στα βαψιματα.Χιλια ευχαριστω !!!!!!!!!!!

Tags: