κ. Καλφακη καλη χρονια και σε εσας,υγεια και επαγγελματικη επιτυχια

Επειδή λοιπόν μου κάνεις συνεχώς την ίδια ερώτηση σε ερωτώ πλέον εάν σκώπτεσαι προσωπικά που χάλασαν τα αρχικά τους σχέδια και αναγκάστηκαν στην μανούβρα της μείωσης των τιμών τους. Σε πείραξε αυτό ? Πιστεύω πως όχι, και μάλλον θα πείραξε μόνον τους ίδιους που εκτέθηκαν στους πελάτες τους. Λυπάμαι που ένας από αυτούς είναι σπόνσορας των εκδηλώσεών σας. Θα πρέπει να προμηθεύεται στο μέλλον τα ITALERI από τον αντιπρόσωπο για να μην εκτίθεται, (εκτός από τα παραμύθια που γράφει σε e-mail στην Italeri).
Να σας απαντησω,ο λογος που διατυπωσα παραπανω απο μια φορα την ερωτηση ειναι απλος: Λαμβαναμε απαντησεις για ολα τα αλλα εκτος απο αυτο,φανηκε -σε εμενα- πως αποφευγατε επιμελως να απαντησετε,προσωπικα ειμαι καλυμενος τωρα που το κανατε.

(οχι τιποτα αλλο,αλλα νομιζα πως ειχα δει λαθος τη τιμη !)
Οσον αφορα για τους σπονοσορες...κ. Καλφακη,χορηγος στις εκδηλωσεις μας ειναι ο οποιοσδηποτε το επιθυμει αρκει να μας εκδηλωσει εγκαιρως το ενδιαφερον του,νομιζω παντως πως αυτη η αναφορα σας στο διπλανο σας καταστημα ειναι τουλαχιστον ακομψη!
Και εντέλει κ. Καλφακη ουδολως μας απασχολει αν εχετε διαφορες εσεις μεταξυ σας !
Σαν αντιπρόσωπος εξυπηρετώ και υποστηρίζω 40 χρόνια τώρα τα μοντελιστικά καταστήματα και δεν μονοπωλώ την αγορά όπως με κατηγόρησε επιπόλαια το μέλος σας. Γνωρίζεις επίσης ότι δεν έχω δεχθεί να προμηθεύσω Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, για να μην χαλάσω τις τιμές των καταστημάτων, που έχω πολύ μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα από ένα virtual κατάστημα. Πιστεύω ότι τα μοντελιστικά καταστήματα διαδίδουν τον μοντελισμό στην Ελλάδα και τους αξίζει αυτή η υποστήριξη. Εάν δεν το πίστευα, κουλός δεν είμαι, θα είχα φτιάξει δικό που virtual shop.
κ. Καλφακη ξερετε ποσοι απο εδω μεσα στηριζουμε τα Ελληνικα καταστηματα ??? αλλα τι ρωταω ? το ξερετε και πολυ καλα μαλιστα ειδικα τα Σαββατα !
Κι οσον αφορα τη κατασκευη virtual shop,σας παρακαλουμε,φτιαξτε πρωτα ενα site ανταξιο του ονοματος σας και βλεπουμε και για ηλεκτρονικο καταστημα !

Τελος η προσωπικη μου αποψη για τις τιμες δε διαφερει απο αυτη που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω
Προσωπικά προτιμώ να στηρίζω την ελληνική αγορά, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα θεωρούμαι κορόϊδο.Κι επαναλαμβανω,για να εχετε την υποστηριξη μας θα πρεπει να μας κερδισετε εχοντας λογικες τιμες,ειδαλλως υπαρχουν κι αλλου καταστηματα η ιντερνετικα e-shops ! ειναι δικαιωμα σας να βαζετε οτι τιμες θελετε και δικαιωμα μας να ψωνιζουμε οπου μας συμφερει καλυτερα !