Νέες εκδόσεις από την Tankograd - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέες εκδόσεις από την Tankograd

Με το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «MILITÄRFAHRZEUG», αλλά και τέσσερα νέα βιβλία, η Tankograd Publishing, εμπλουτίζει τον κατάλογό της.

Αναλυτικά:

  • MILITÄRFAHRZEUG 2-2018. 56+4 σελίδες με άρθρα και βιβλιογραφία, μεταξύ άλλων για το γεφυροφόρο LEGUAN, το PzKpfw II, το Lancia 1zM Panzerwagen του Α’ΠΠ, το UNIMOG σε αυστραλιανή υπηρεσία, το μουσείο της 1st CAV στο Fort Hood του Texas. (Στα γερμανικά).
  • «Panzermanöver 01: Panzerkampf in Eis und Schnee»: Μια μονογραφία με θέμα τις ασκήσεις σε χειμερινό περιβάλλον. Στις 40 σελίδες και τις 70 έγχρωμες φωτογραφίες, αναλύονται άρματα όπως Leopard 2A4NO, Stridsvagn 122, M1A2 SEP V2 Abrams, CV9030N, M3 Bradley, AAVP7A1 κ.α. (στα γερμανικά).
  • «Carbine Fortress 82 REFORGER Show of Force against the Soviet Union» (3032): Στις 64 σελίδες με 106 έγχρωμες και 19 ασπρόμαυρες φωτογραφίες με 11 γραφικά και χάρτες, παρουσιάζεται μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις του Ψυχρού Πολέμου, με την συμμετοχή όλων των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη και των συμμάχων τους. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη άσκηση που συμμετείχε το M1 Abrams. (Στα Αγγλικά).
  • «BOXER A0-A1-A2 The Multirole Armoured Wheeled «Mothership» of the German Infantry» (5072): 80 σελίδες 173 έγχρωμες φωτογραφίες και ένα σχέδιο στην 1/35, αφιερωμένες σε όλες τιος εκδόσεις του «μητρικού σκάφους» του σύγχρονου γερμανικού πεζικού (Στα Αγγλικά).
  • «STALWART High Mobility Load Carrier» (9027). Από τα πλέον εικονικά οχήματα γενικής χρήσης του βρετανικού στρατού, το FV620 Stalwart και οι δεκάδες παραλλαγές της οικογένειας αναλύονται στις 64 σελίδες με 76 έγχρωμες και 57 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και τα 7 γραφικά. (Στα Αγγλικά).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tankograd για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Our website is protected by DMC Firewall!