Νέες εκδόσεις από την Tankograd - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Νέες εκδόσεις από την Tankograd

Πέντε νέα βιβλία εξέδωσε η γερμανική Tankograd το τελευταίο διάστημα, που καλύπτουν τα οχήματα Eagle V, Bedford TM, τις ειδικές εκδόσεις του UNIMOG καθώς και τη νατοϊκή άσκηση REFORGER V του 1973.

Οι νέες κυκλοφορίες αναλυτικά:

MILITÄRFAHRZEUG 3-2019
Η επιθεώρηση της Tankograd, με 56 σελίδες και θέματα όπως το όχημα διάσωσης IVECO 15 t 8x8 SanContTrsp στον γερμανικό στρατό, το  βρετανικό όχημα Bedford RL, η ΝΑΤΟϊκή άσκηση Allied Spirit X, η άσκηση «Reforger (IV)» του 1973, το μουσείο του 3ου Συντάγματος Ιππικού (3rd Cavalry) στο Fort Hood του Τέξας, το Panzer III Ausf N και άλλα – Στα Γερμανικά. (Περισσότερα εδώ).

REFORGER 73 - CertainCharge
Το Φθινόπωρο του 1973, ο αμερικανικός στρατός εκτέλεσε την άσκηση REFORGER V (29 Σεπτεμβρίου έως 22 Νοεμβρίου). Ήταν η πέμπτη άσκηση της σειράς REFORGER (REturn of FORces to GERmany, δηλαδή επιστροφή των δυνάμεων από τη Γερμανία) με την πρώτη να έχει γίνει το 1969. Πυρήνας της REFORGER V ήταν η άσκηση πεδίου Certain Charge στην οποία συμμετείχαν 51.000 Αμερικανοί, Γερμανοί, Καναδοί και Γάλλοι στρατιώτες. Το πλαίσιο στο οποίο σχεδιάστηκε η άσκηση ήταν η απεμπλοκή των δυνάμεων από την νοτιοανατολική Ασία με τη λήξη του Πολέμου του Βιετνάμ και την έμφαση ξανά στην Ευρώπη αλλά και την εφαρμογή των μαθημάτων από το Βιετνάμ στο ευρωπαϊκό έδαφος. Το βιβλίο περιέχει 104 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και πέντε γραφήματα σε 64 σελίδες με αγγλικό κείμενο. (Περισσότερα εδώ).

Όχημα διοίκησης EAGLEV
Το νέο όχημα διοίκησης του γερμανικού στρατού Eagle V είναι βελτιωμένο σε όλα τα σημεία – ωφέλιμο βάρος, προστασία, κινητικότητα, συμβατότητα με την υποστήριξη του μοντέλου Eagle IV και άμεση διαθεσιμότητα. Από τον Απρίλιο του 2015 που παρελήφθη το πρώτο όχημα παραγωγής η Bundeswehr παρήγγειλε άλλα 176 οχήματα. Η έκδοση της Tankograd περιγράφει το όχημα σε υπηρεσία και αποστολές με μεγάλη λεπτομέρεια. Περιλαμβάνει 139 έγχρωμες φωτογραφίες και 15 γραφήματα σε 64 σελίδες με αγγλικό κείμενο. (Περισσότερα εδώ).

Ειδικές εκδόσεις του UNIMOG
Ο τόμος ολοκληρώνει την κάλυψη του θρυλικού φορτηγού από την Tankograd αναφερόμενο σε ειδικές εκδόσεις του οχήματος όπως για ρυμούλκηση αεροσκαφών, εκχιονομισμό, υποστήριξη συντήρησης ελικοπτέρων, καθοδήγηση βολής για εκπαίδευση με πραγματικά πυρά κλπ. Περιλαμβάνει 135 έγχρωμες και 14 ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε 64 σελίδες με αγγλικό κείμενο. (Περισσότερα εδώ).  

Τα τελευταία Bedford
Ο τόμος καλύπτει τη σειρά TM της Bedford που χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις σε εκδόσεις 4x4 και 6x6 των οκτώ και δεκατεσσάρων τόνων. Η σειρά μπήκε σε υπηρεσία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και χρησιμοποιήθηκε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο υπηρέτησαν βρετανικές δυνάμεις. Περιλαμβάνει 106 έγχρωμες και 14 ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε 64 σελίδες αγγλικού κειμένου. (Περισσότερα εδώ).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Tankograd για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd