Η Airfix, υποδέχεται το 2019, με την ανακοίνωση των επερχόμενων νέων κυκλοφοριών της.
Μέσα στο τρέχον έτος θα κυκλοφορήσει δεκάδες νέα μοντέλα, που θα προέρχονται από νέα καλούπια, ενώ παράλληλα θα επανακυκλοφορήσουν παλιά και καλά κιτ σε νέες εκδόσεις, με νέο tooling αλλά και νέα σήματα.
Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε το νέο Supermarine Spitfire FR Mk.XIV στην 1/48, αλλά και το επίσης 48άρι de Havilland Tiger Moth. Στην 1/72 αναμένονται το νέο Blackburn Buccaneer S.2 αλλά και το MiG-17F'. Όσο αφορά την «μεγάλη» 1/24, το βλέμμα τραβάει το μοναδικό Grumman F6F-5 Hellcat.
Φυσικά μέσα στο 2019, θα συνεχίσουν οι επανακυκλοφορίες της σειράς vintage στην 1/76, με φιγούρες, οχήματα, αεροσκάφη αλλά και πλοία, ενώ και οι «αρματιστές» θα έχουν να περιμένουν από την Αirfix, την κυκλοφορία αρμάτων στην 1/35!
INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Airfix για περισσότερες πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της.
