Στα ράφια τα νέα κιτ της MiniArt - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Στα ράφια τα νέα κιτ της MiniArt

Με ένα νέο μπαράζ, πολλών και ενδιαφερόντων κυκλοφοριών η MiniArt, υποδέχεται το Δεκέμβρη. Να σημειωθεί ότι πολλά από τα νέα κιτ, αφορούν οχήματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ξανά σε μορφή πλαστικού κιτ.

Παράλληλα, επανακυκλοφόρησε και το κιτ των Αμερικανών αρματιστών του Β’ΠΠ στην Βορειοδυτική Ευρώπη.

Οι κυκλοφορίες:

  • 35234 BM-8-24 SELF-PROPELLED ROCKET LAUNCHER (ΝΕΟ)
  • 35593 CONCRETE MIXER SET (ΝΕΟ)
  • 37026 TYPE 59 EARLY PROD. CHINESE MEDIUM TANK (ΝΕΟ)
  • 37038 TOP ARMOURED RECOVERY VEHICLE (ΝΕΟ)
  • 40006 Kugelpanzer 41( r ). INTERIOR KIT (ΝΕΟ)
  • 35070 U.S. TANK CREW. NW EUROPE (ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ)

Αναλυτικά τα νέα κιτ:

37038 TOP ARMOURED RECOVERY VEHICLE. Ένα από τα πρώτα μεταπολεμικά άρματα περισυλλογής του Κόκκινου Στρατού. Περιλαμβάνει φωτοχαραγμένα και διαφανή κομμάτια, ερπύστριες OMSh κομμάτι – κομμάτι και χαλκομανίες για τρία οχήματα. (Περισσότερα εδώ).

40006 Kugelpanzer 41( r ). INTERIOR KIT. Η Γερμανική έκδοση του what if άρματος που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα το 2018. Όπως και το προηγούμενο, περιλαμβάνει πλήρες εσωτερικό, κινητήρα και οπλισμό και χαλκομανίες για 6 οχήματα. (Περισσότερα εδώ).

37026 TYPE 59 EARLY PROD. CHINESE MEDIUM TANK. Η κινεζική έκδοση του Τ-54, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αναπαράσταση βιετναμέζικων και ιρακινών αρμάτων. Περιλαμβάνονται φωτοχαραγμένα και διαφανή κομμάτια, ενώ οι χαλκομανίες δίνουν επιλογές για 6 άρματα. (Περισσότερα εδώ).

35593 CONCRETE MIXER SET. Μία μπετονιέρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διοράματα, κάθε είδους και εποχής. Το κιτ επίσης περιλαμβάνει ένα καρότσι, σάκους, κουβάδες και εργαλεία (φτυάρια, γκασμά, βαριοπούλες). (Περισσότερα εδώ).

35234 BM-8-24 SELF-PROPELLED ROCKET LAUNCHER. Μια ακόμη νέα και πρωτότυπη κυκλοφορία, σε έκδοση interior. Το κιτ παρέχει πλήρες εσωτερικό του διαμερίσματος του οδηγού και κινητήρα, τον ίδιο τον κινητήρα GAZ-202, φωτοχαραγμένα και διαφανή κομμάτια, ενώ δίνονται και δύο κιβώτια με επιπλέον ρουκέτες. (Περισσότερα εδώ).

INFO: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Miniart για περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωθείτε από το κατάστημα στατικού μοντελισμού που συνεργάζεστε για την διαθεσιμότητα και τιμές. Αναφέρετε ότι το διαβάσατε στο Modelclub.gr.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Αναφέρετε ότι τους βρήκατε από το Modelclub.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
 Δείτε και αυτά