Παράλληλες Εκδηλώσεις της 36ης Έκθεσης Διαγωνισμού της IPMS Hellas - 6η Έκθεση Ιστορικής Αναβίωσης - Modelclub.gr - Μοντελισμός & Hobby

Παράλληλες Εκδηλώσεις της 36ης Έκθεσης Διαγωνισμού της IPMS Hellas - 6η Έκθεση Ιστορικής Αναβίωσης

Στα πλαίσια των Παράλληλων Εκδηλώσεων της 36ης Έκθεσης – Διαγωνισμού της IPMS Hellas στην Τεχνόπολη και σε συνέχεια των αντίστοιχων εκδηλώσεων που έγιναν για πρώτη φορά οργανωμένα στην Έκθεση του 2011 στο Ελληνικό, θα πραγματοποιηθεί η 6η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικής Αναβίωσης, με τη συμμετοχή αναπαλαιωμένων ιστορικών οχημάτων και αναβιωτών (reenactors).

H Έκθεση Ιστορικής Αναβίωσης, θα λάβει χώρα στον Προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης, συνολικού εμβαδού άνω των 1800τ.μ., ανάμεσα στα Κτίρια «Μηχανουργείο» και «Αποθήκη» και θα περιλαμβάνει στατικά εκθέματα (διοράματα και οχήματα) καθώς και ένστολους αναβιωτές (reenactors).

Δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση, έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, ανεξάρτητα αν είναι μέλη της IPMS ή άλλων Συλλόγων ή απλοί ιδιώτες μη ενταγμένοι σε κάποιο Σύλλογο ή Φορέα σχετικό με την Ιστορική Αναβίωση.

Κόστος συμμετοχής

Τα μέλη της IPMS καθώς και οι νέοι κάτω των 16 ετών, συμμετέχουν δωρεάν. To Κόστος Συμμετοχής όλων των υπολοίπων διαμορφώνεται ως εξής:

Συμμετοχή Συλλόγων : 300 / 200 ευρώ. Περιλαμβάνει ένα «Περίπτερο», μήκους 2 ή 3 μέτρων (εντός της αίθουσας ή στον υπαίθριο χώρο, χωρίς σκέπαστρο) για χρήση κατά την κρίση του Συλλόγου και συμμετοχή απεριόριστου αριθμού οχημάτων και αναβιωτών.