Αποστολέας Θέμα: ICARUS AEROEXPO ATHENS 2008 (13 εως 15 Ιουνιου 2008)  (Αναγνώστηκε 13844 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
Απ: ICARUS AEROEXPO ATHENS 2008 (13 εως 15 Ιουνιου 2008)
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 16, 2008, 09:31:10 πμ »
ʼλλες λίγες...το F-84 στην πυλη δεν με αφησαν να το πλησιασω...θα ειναι απορρητο φαινεται...

Αποσυνδεδεμένος Orion

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
    • http://www.anaxaitisi.gr
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 16, 2008, 10:00:35 πμ »
Ο.Τ άλλα για τον λόγο ότι έγινε αναφορά για το μουσείο.

Από την στιγμή που κανένας εδώ μέσα δεν έχει την διάθεση να βοηθήσει με εθελοντική εργασία στο μουσείο, δεν πρέπει να ρίχνονται ευθύνες.

Στο εξωτερικό τα εκθέματα τα αναλαμβάνουν κυρίως πολίτες με εθελοντική εργασία, όλα τα υπόλοιπα εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσέ, ρωτήστε να μάθετε τι συμβαίνει έξω, ψάξτε στην google το πολύ πολύ.

Το πρόβλημα είναι μόνο ένα, εμείς !

Πριν μερικούς μήνες έγινε κάποια πρόταση αλλά εκτός από δύο άτομα κανένας δεν έδωσε σημασία, γιατί φωνάζετε ?

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=6856.0

Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να βρίσκουμε προβλήματα αλλά ποτέ δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση, σε αυτό είμαστε καλοί μπορώ να πω.

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά στα λόγια μέσα στα forums τα πάμε καλά από πράξεις όμως ... απογοήτευση !

Μπορεί να γίνει με μία προϋπόθεση

Να υπάρχουν εθελοντές, τα υπόλοιπα λύνονται πολύ εύκολα.

Κανένας δεν πρόκειται να πάθει τίποτε εάν φουσκώσει δύο λάστιχα ενός αεροπλάνου, εκτός εάν χρειάζεσαι ΙΚΑ για να φουσκώσεις τα δικά σου στο βενζινάδικο, δεν πρόκειται να βγάλουμε κινητήρα !!

Υπάρχουν κάποια μερεμέτια που μπορούν να τα κάνουν πολίτες, τα βαριά και επικίνδυνα τα αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες εκεί.

Το θέμα είναι ότι με μια τέτοια κίνηση δηλώνουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και αυτό είναι πιο σημαντικό από τα μερεμέτια που μπορούμε να αναλάβουμε.

Εάν υπάρχουν άτομα που θέλουν να προσφέρουν μπορεί να ανοίξει ένα topic και να δηλώσουμε την συμμετοχή μας, τα υπόλοιπα είναι εύκολα μετά.

Για να μην δούμε ξεφουσκωμένα λάστιχα στον Αρχάγγελο και φωνάζουμε πάλι.

Η πρόταση μου είναι να ανοιχτεί ένα Topic στο modelclub όπου θα μπορέσουμε να δηλώσουμε συμμετοχή σε εθελοντική εργασία, όποιος θέλει να ασκήσει την όποια κριτική πρώτα να δηλώσει την συμμετοχή του εκεί και μετά να κάνει την όποια κριτική επιθυμεί. Από εκεί και μετά να ενημερώσουμε το Μουσείο για τον αριθμό ατόμων που θέλουν να βοηθήσουν ώστε να βρούμε μια φόρμουλα που μας εξυπηρετεί όλους. Την οργάνωση και τις επαφές με το μουσείο  μπορεί αν την αναλάβει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας.

Εάν μετά από αυτά φάμε πόρτα τότε μπορούμε να κάνουμε την όποια κριτική θέλουμε.

Αυτά και συγνώμη για το O.T
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας

http://www.anaxaitisi.gr

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 16, 2008, 10:13:52 πμ »
Εγώ θα ήθελα πάντως να δω, αν καταφέρναμε να οργανώσουμε μια εξόρμηση στο Μουσείο, όπου σε συνεργασία με το προσωπικό του και υπό τις οδηγίες του, αναλαμβάναμε να "καθαρίσουμε" τα εκθέματα και τους χώρους του, πόσοι από εμάς θα βρισκόμασταν εκεί στο προκαθορισμένο ραντεβού...

Η ιδέα ε΄χει αναφερθεί και στο παρελθόν. Μπορούμε σίγουρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά φοβάμαι ότι τελικά η συμμετοχή θα είναι απογοητευτικά μικρή.

Πιστεύω όμως ότι αξίζει μία προσπάθεια
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 16, 2008, 10:23:19 πμ »
Και κλείνω με ένα αστείο συμβαν. γνωστό μελος του φορουμ για το οποί είχε εκδοθεί απαγορευτική εντολή, εθεάθη στο περιχωρο του Μουσείου, αλλά μέσα δεν μπήκε.  :mrgreen: :mrgreen:

:twisted:
8) 8) 8)

:D :D
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 16, 2008, 10:32:27 πμ »
Να υπενθυμίσω ευγενικά οτι το θέμα μας εδω είναι το icarus aeroexpo και όχι το τι μπορεί να γίνει στο μουσείο της Π.Α. Δεν βλεπω να συζητάμε για την Γενική Αεροπορία στην Ελλάδα, ή έστω πόσα απο τα εκθέματα που είδαμε υπάρχουν σε μοντέλα.
Εμένα λοιπόν μου έκανε εντύπωση
α) ο αριθμός των συμμετέχοντων - που για να είμαι ειλικρινής περίμενα λιγότερους -,
β) ένα μοτοανεμοπτερο που εαν είχα τα χρήματα ευχαρίστως θα το αγόραζα (ψαχνω απο το πρωί στο hannant'ς να το βρώ)
γ)  τα αεροσκάφη του Αντένα Νούμερο Ένα. Κάποιο απο τα διπλάνα του θα το δούμε και σε μοντέλο στο forum.
δ) η οργάνωση της εκδήλωσης που ήταν αρκετά καλή
ε) Ο κόσμος που τελικά πήγε

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 16, 2008, 11:55:04 πμ »
ραγίζει η καρδιά μου για τον ΟΛΥΜΠΟ και τον ΤΙΓΡΗ  ................
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 16, 2008, 12:01:02 μμ »
Οι βελγοι τον ανακατασκευασαν τον δικο τους...

http://www.airliners.net/photo/Belgium---Air/SABCA-F-104G-Starfighter/1356060/L/

βεβαια δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να το κανουμε κ εμεις αυτο,αλλα πραγματι ειναι να κλαις...

Αποσυνδεδεμένος Purple Warrior

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αραπιά!
  • Purple Warrior Creations
    • FACEBOOK - My models album
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 17, 2008, 03:47:41 μμ »
Γεια σας παιδιά,

θεωρώ πως θα πρέπει να ακούσετε και τη γνώμη κάποιου που είχε τη τύχη να πάει ως εκθέτης στα μεγαλύτερα air show της Αγγλίας το 2006 (Beggin Hill, Waddington, RIAT). Το περίπτερό μου στο Τατόι ήταν στο μεγάλο υπόστεγο δίπλα στη καντίνα (τα γνωστά τζαμάκια με τα προφίλ του Γ.Ψαρά) - εγώ δε θα το έλεγα ακριβώς περίπτερο αλλά σάουνα! :shock: Anyway παρόλο που οι διοργανωτές ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί την πρώτη μέρα τα πράγματα ήταν απογοητευτικά ιδίως στον τομέα της επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερομένων που ομολογουμένως ήταν ...ανύπαρκτη - συμφωνώ βέβαια και με τα όσα έχουν ήδη ειπωθεί παραπάνω σχετικά με την οργάνωση. Για να καταλάβετε τι πίκρα φάγαμε οι χημικές τουαλέτες ήταν κλειδωμένες όλη τη μέρα - προφανώς για να είναι καθαρές το Σάββατο! Η Παρασκευή πέρασε οικογενειακά αφού μόνο λίγοι τρελαμένοι πέρασαν από το Τατόι και αρκετοί από το προσωπικό της βάσης που μάλλον ήθελαν να σκοτώσουν το χρόνο τους. Ευτυχώς οι επόμενες δυο μέρες είχαν προσέλευση του κόσμου παρόλο το τριήμερο που έκανε τους Αθηναίους να αποδράσουν οπού μπορούσαν!   

Μου έκανε εντύπωση η έλλειψη προβολής από την τηλεόραση κάτι που αν είχε γίνει θα έφερνε ακόμα περισσότερο κόσμο. Οι ξένοι (αλλά και πολλοί Έλληνες) επισκέπτες δεν είχαν ενημερωθεί για το Μουσείο της ΠΑ και προσπαθούσα να τους αφυπνίσω έστω και τελευταία στιγμή να δουν το μουσείο μας που πιστεύω πως από μεριάς εκθεμάτων τουλάχιστον είναι αρκετά αξιόλογο. Στο εμπορικό κομμάτι θα έλεγα ότι με το ζόρι γέμισαν τα περίπτερα - αυτό με συνέφερε βέβαια γιατί πήρα μια λογική τιμή για να συμμετάσχω (ως ιδιώτης δεν έχω και πολλά περιθώρια για μεγάλους "κουβάδες" - έχω φάει ήδη ένα!). Σαν προσπάθεια είναι αξιέπαινη αλλά δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι όταν ακούω τις πομπώδης δηλώσεις των Καρεκλοκένταυρων για την προώθηση της Αεροπορικής Ιδέας στην Ελλάδα και άλλες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας μιας και αυτοί είναι οι δήμιοι κάθε προσπάθειας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας να ξεφύγει από τη γενικότερη μιζέρια της ψωροκώσταινας. Σίγουρα τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνουν τροφή στο αεροπορικά "πεινασμένο" κοινό αλλά φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε και να στριμωχνόμαστε για κάτι τέτοιο μια φορά του κάθε ...αγίου, ενώ στο εξωτερικό αποτελούν εμπορικές εκδηλώσεις που οφείλουν όλους (τοπική κοινωνία, αεροπορία, εμπορικές συμμετοχές, διεθνή προβολή της χώρας κοκ). Πιστεύω πως όλη η προσέγγιση / νοοτροπία είναι λάθος και στην τελική αν το πρόβλημα των διοργανωτών είναι η έλλειψη κονδυλίων ας βάλουν ένα λογικό εισιτήριο ανάλογο βέβαια της ποιότητας του θεάματος που προσφέρουν. Αν και το παράδειγμα δεν είναι εντελώς σχετικό με το θέμα, έτυχε πρόσφατα να βρίσκομαι στο Duxford το οποίο είναι ότι πιο ενδιαφέρον μπορεί να δει κανείς στην Ευρώπη από πλευράς αεροπορικής ιστορίας. Παρόλο το τσουχτερό εισιτήριο (περίπου 20 λίρες) έβλεπες κόσμο με την οικογένειά του να ευχαριστιέται στην κυριολεξία την επίσκεψή του στο ζωντανό αυτό μουσείο. Την επόμενη μέρα που επισκέφθηκα το RAF Hendon μια από τα ίδια και τσάμπα παρακαλώ - άρα δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά νοοτροπίας!

Έχω απογοητευτεί ρε παιδιά τόσα χρόνια με τη κατάσταση εδώ - ευτυχώς πήγα στο εξωτερικό (για σπουδές) και είδα αυτά που ήθελα να δω χωρίς να χάσω την αξιοπρέπειά μου, να παρακαλέσω, κοκ. Ελπίζω τα στραβά να είναι μόνο παιδικές ασθένειες και με το καιρό να ξεπεραστούν.

Sorry για την γκρίνια!  :(

Με μοντελιστικούς χαιρετισμούς

Babis "Purple Warrior"

Charalampos Giousmpasoglou

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 17, 2008, 05:24:31 μμ »
είχε πολληηηηηηηηηηηηηηηηηηη ζέστη σήμερα.....

Ναι αλλά και μεις τι παιδί της δίνουμε, ε;

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 17, 2008, 05:28:16 μμ »
...το καλύτερο!  :mrgreen: Γεια σου ρε Πάνο εραστή!!!

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 17, 2008, 06:10:22 μμ »
Αν μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την γνώμη μου, θα ξεκινήσω με την ευχή να υπάρξει και Icarus expo '09, '10 κλπ.

Ως επισκέπτης θα ήθελα να αναφέρω την ελλιπή προώθηση - διαφήμιση του γεγονότος και πέραν των άμεσα ενδιαφερομένων του χώρου επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Επίσης σαν επισκέπτης πάντα, θα ήθελα κάτι περισσότερο για το πτητικό πρόγραμμα το οποίο ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, λίγο. Και δεν κατάλαβα γιατί δεν υπήρχε ανακοίνωση του προγράμματος ούτε καν όταν αυτό άρχιζε. Σαν επισκέπτης περίμενα περισσότερες συμμετοχές αεροσκαφών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Και περίμενα να δω και κάτι που δεν βλέπουμε συνήθως στα μέρη μας ή έστω ένα δυο vintage αεροσκάφη ή κάτι τέτοιο. Φυσικά πήγα και είδα το μουσείο αν και δεν είχε επαρκή σήμανση - πληροφόρηση για το που και πως. Και ήταν καλή ιδέα το 'park and ride'. Και είχε αρκετά νερά, παγωτά και τέντες για ίσκιο. Όμως μου φάνηκε ότι οι εκθέτες ήταν λίγοι, υπήρχαν σοβαρές απουσίες. Σαν επισκέπτης δεν κατάλαβα γιατί είχαν περίπτερο δυο κρατικοί φορείς αφού δεν είχαν να πουν τίποτα και στις ερωτήσεις που έκανα εγώ και άλλοι επισκέπτες πήραμε ασαφείς απαντήσεις και μας παρέπεμπαν σε άλλους για απαντήσεις. Το περίπτερο της Ικάρων ίσως είναι σημάδι ότι η ηγεσία της Π.Α. κατάλαβε κάτι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σαν επισκέπτης χάρηκα που είδα πολλά παιδιά μέσα σε αεροπλανάκια. Σαν επισκέπτης θα πήγαινα και στην επόμενη έκθεση εάν ξέρω ότι θα έχει κάτι παραπάνω από αυτή που μόλις τελείωσε.

Ως εκθέτης γενικά, βρήκα κενά στην διοργάνωση. Η διαφήμιση πριν την έκθεση ελλιπής, οι συμμετοχές λίγες και με απουσίες. Το web site δεν έδινε πολλές από τις πληροφορίες που έπρεπε να δίνει και είχε κενά. Ο ειδικός τύπος ήταν εκεί με δυο εκπροσώπους, τους δυο χορηγούς της έκθεσης. Τηλεοπτικά κανάλια ένα από χορηγό και με αυτό μάλλον αγγαρεία έκαναν. Ελπίζω να παρουσιαστεί καλύτερα έστω και τώρα που τελείωσε. Το υπόστεγο έβραζε, οι ανακοινώσεις ήταν μάλλον ακατάληπτες εντός του υπόστεγου και οι τουαλέτες λίγες και μάλλον μέτριες. Όμως υπήρχαν και αρκετά θετικά που τελικά κάπως ισοφάριζαν τα αρνητικά. Η υπηρεσία καθαριότητας ήταν επαρκέστατη, το τηλεφωνικό κέντρο και η υποστήριξη της διοργανώτριας εταιρίας ήταν αποτελεσματική και με απαντήσεις όταν τις χρειάστηκα.

Ως εκθέτης ειδικά τώρα, τον σκοπό μας τον πετύχαμε και θεωρώ την συμμετοχή μας πετυχημένη και γενικά μπορώ να είμαι ευχαριστημένος. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν όλοι οι εκθέτες να πουν το ίδιο. Και πιστεύω ότι αυτοί που δεν έμειναν ευχαριστημένοι θα αποτελέσουν τον μοχλό για την βελτίωση το θεσμού. Τέλος, ως εκθέτης χάρηκα που είδα πολλά παιδιά.

Συμπερασματικά, ήταν μια μάλλον πολύ καλή πρώτη φορά. Ένα άλλοθι το οποίο τους το αναγνωρίζω αλλά που δεν θα το έχουν ξανά. Ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη και τρίτη φορά έτσι ώστε τα όποια προβλήματα και ελλείψεις να διορθωθούν και να αποκτήσει η χώρα μας ένα σωστό και γιατί όχι ένα μεγάλο γεγονός Γενικής Αεροπορίας.

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 17, 2008, 06:18:43 μμ »
κατι να επισημάνω θα ήθελα.
παρατηρήσατε οτι πολλοί αλλοδαποι επισκέπτες ερχόντουσαν με τα πιτσιρίκια τους???
αυτο μπορω να πω μου αρεσε. ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 17, 2008, 09:22:55 μμ »
ποιος τελικά ήταν ο διοργανωτής, προς τον οποίον φαντάζομαι απευθύνονται όλες αυτές οι πολύ εύστοχες παρατηρήσεις?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 17, 2008, 09:50:50 μμ »
ποιος τελικά ήταν ο διοργανωτής, προς τον οποίον φαντάζομαι απευθύνονται όλες αυτές οι πολύ εύστοχες παρατηρήσεις?
Σ.Σ.

Αν δεν κάνω λάθος, διοργανωτής ήταν η AOPA Hellas, όπου ΑΟΡΑ = Aircraft Owners & Pilots Association (παρακαλώ για διόρθωση, αν κάνω λάθος)

Σχετικά με την έυστοχη παρατήρηση-ερώτηση του Σταύρου, γνώμη μου είναι ότι εμείς ίσως είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες από την εκδήλωση, από ότι θα έπρεπε.
Η όλη εκδήλωση (με την αεροπορική επίδειξη, αλλά και στο στατικό κομμάτι, εκθέσεις, περίπτερα κλπ) ήταν συνοδευτικό της κύριας εκδήλωσης, που ήταν η συναντηση των μελών της ΑΟΡΑ (εξού και τα ξένα αεροσκάφη που είχαν έρθει) με σεμινάρια και συζητήσεις που απευθύνονταν σε αυτούς, αλλά την πλειοψηφία από εμάς μας άφηναν (σχεδόν) αδιάφορους. (τουλάχιστον εγώ έτσι την αντιλήφθηκα την όλη εκδήλωση).

Η εκδήλωση δεν ήταν δηλαδή ένα αεροπόρικό show, αλλά ένα μεγάλο γεγονός Γενικής Αεροπορίας (όπως παρατήρησε ο phantom_phixer), το οποίο το αεροπορικά "πεινασμένο" κοινό (όπως πολύ έυστοχα παρατήρησε ο Purple Warrior), μεταξύ αυτών και εγώ, το ειδε ως ένα airshow και (αθέλητα?) το συνέκρινε με airshow του εξωτερικού ή τον Αρχάγγελο 05.

Είναι όμως άδικο, ΙΜΗΟ, για την εκδήλωση, να την κρίνουμε από κάτι, το οποιο εξαρχής προοριζόταν για συμπληρωματικό μέρος μιας άλλης, ολότελα διαφορετικού χαρακτήρα, εκδήλωσης.
Κατά την γνώμη μου λοιπόν, η AeroExpo δεν πρέπει να κριθεί ως ένα airshow, αλλά ως μία συνάντηση της ΑΟΡΑ. Το αν ήταν επιτυχής ή όχι, αυτό θα το κρίνουν τα μέλη της ΑΟΡΑ, στους οποίους απευθυνόταν κυρίως η όλη εκδήλωση.

(προς αποφυγή παρεξηγήσεως: και βέβαι δεν εννοώ ότι δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική, επειδή δεν είμαστε μέλη της ΑΟΡΑ. Εκείνο που θέλω να πώ, είναι ότι στην κριτική μας και στις παρατηρήσεις θα πρέπει να το έχουμε υπόψη, ώστε να μην αδικήσουμε άθελα τους διοργανωτές, που μας προσέφεραν και σε εμάς, που ανήκουμε στο target group τους, μερικές ώρες ευχαρίστησης (άσχετα αν εμείς θα θέλαμε περισσότερο  :twisted: )
Σχετικά με τις επιμέρους κριτικές που γράφτηκαν πιο πάνω (π.χ. μεγάφωνα που δεν ακούγονταν) ή και στα θετικά που υπήρχαν (π.χ. shuttle bus), καλύφθηκα από όσα ανφέρθηκαν πιο πάνω. Αν θυμηθώ κάτι που δεν γράφτηκε, θα επανέλθω :)
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 17, 2008, 10:40:13 μμ »
Με βάση αυτων που είπε ο Μύρωνας...
Όσοι απο σάς πάντως ασχολείστε πιο βαθια με τα θεματα της πτησης και της αεροποριας γενικα τα σεμιναρια που δοθηκαν ειχαν εξαιρετικοτατο ενδιαφερον οσον αφορα κρισιμα λαθη ανθρωπινου παραγοντα,ασφαλεια πτησεων,αεροπορικη κουλτουρα,διαδικασίες VFR/IFR και τα λοιπα...Πραγματικά άλλο ένα "αθέατο" αλλα και εντυπωσιακό κομματι της ολης διοργανωσης....

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 03, 2008, 07:06:29 μμ »
Μερικές φωτογραφίες...

Civil:

Military:

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Tags: