ποιος τελικά ήταν ο διοργανωτής, προς τον οποίον φαντάζομαι απευθύνονται όλες αυτές οι πολύ εύστοχες παρατηρήσεις?
Σ.Σ.
Αν δεν κάνω λάθος, διοργανωτής ήταν η AOPA Hellas, όπου ΑΟΡΑ = Aircraft Owners & Pilots Association (παρακαλώ για διόρθωση, αν κάνω λάθος)
Σχετικά με την έυστοχη παρατήρηση-ερώτηση του Σταύρου, γνώμη μου είναι ότι εμείς ίσως είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες από την εκδήλωση, από ότι θα έπρεπε.
Η όλη εκδήλωση (με την αεροπορική επίδειξη, αλλά και στο στατικό κομμάτι, εκθέσεις, περίπτερα κλπ) ήταν συνοδευτικό της κύριας εκδήλωσης, που ήταν η συναντηση των μελών της ΑΟΡΑ (εξού και τα ξένα αεροσκάφη που είχαν έρθει) με σεμινάρια και συζητήσεις που απευθύνονταν σε αυτούς, αλλά την πλειοψηφία από εμάς μας άφηναν (σχεδόν) αδιάφορους. (τουλάχιστον εγώ έτσι την αντιλήφθηκα την όλη εκδήλωση).
Η εκδήλωση δεν ήταν δηλαδή ένα αεροπόρικό show, αλλά ένα μεγάλο γεγονός Γενικής Αεροπορίας (όπως παρατήρησε ο phantom_phixer), το οποίο το αεροπορικά "πεινασμένο" κοινό (όπως πολύ έυστοχα παρατήρησε ο Purple Warrior), μεταξύ αυτών και εγώ, το ειδε ως ένα airshow και (αθέλητα?) το συνέκρινε με airshow του εξωτερικού ή τον Αρχάγγελο 05.
Είναι όμως άδικο, ΙΜΗΟ, για την εκδήλωση, να την κρίνουμε από κάτι, το οποιο εξαρχής προοριζόταν για συμπληρωματικό μέρος μιας άλλης, ολότελα διαφορετικού χαρακτήρα, εκδήλωσης.
Κατά την γνώμη μου λοιπόν, η AeroExpo δεν πρέπει να κριθεί ως ένα airshow, αλλά ως μία συνάντηση της ΑΟΡΑ. Το αν ήταν επιτυχής ή όχι, αυτό θα το κρίνουν τα μέλη της ΑΟΡΑ, στους οποίους απευθυνόταν κυρίως η όλη εκδήλωση.
(προς αποφυγή παρεξηγήσεως: και βέβαι
δεν εννοώ ότι δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική, επειδή δεν είμαστε μέλη της ΑΟΡΑ. Εκείνο που θέλω να πώ, είναι ότι στην κριτική μας και στις παρατηρήσεις θα πρέπει να το έχουμε υπόψη, ώστε να μην αδικήσουμε άθελα τους διοργανωτές, που μας προσέφεραν και σε εμάς, που ανήκουμε στο target group τους, μερικές ώρες ευχαρίστησης (άσχετα αν εμείς θα θέλαμε περισσότερο

)
Σχετικά με τις επιμέρους κριτικές που γράφτηκαν πιο πάνω (π.χ. μεγάφωνα που δεν ακούγονταν) ή και στα θετικά που υπήρχαν (π.χ. shuttle bus), καλύφθηκα από όσα ανφέρθηκαν πιο πάνω. Αν θυμηθώ κάτι που δεν γράφτηκε, θα επανέλθω