Το 1ο τρίψιμο το έκανα πριν συζητήσουμε για το πως θα βάλω μέσα τα καρφιά . Και όταν τα έβαλα είχαν μείνει κανα 2 έξω που δυσκολευόμουν να τα βάλω μέσα. Πολύ μαυρίλα έφυγε στο πρώτο γυαλοχάρτισμα!!!
Συγνώμη γιώργο αν δεν έγινα κατανοητός.
Λοιπόν στο 1 στοκάρισμα έτριψα όλη την γάστρα μαζί με τα καρφάκια , μετά συζητήσαμε πως θα τα βάλω μέσα, έτσι και έκανα.
ξαναστόκαρα την γάστρα και ξαναέτριψα , 3 με 4 καρφάκια δεν έμπαιναν με τίποτα μεσα , προσπαθούσα να μην τα τρίψω αλλα το χέρι ξέφευγε καμια φορά. (Κάποια δεν έιχαν μπει καλά μέσα και με το γυαλοχαρτισμα ξανέβγαιναν) .Με τα πολλά κάποια κατάφερα να τα βγάλω χωρίς ζημιά και κάποια άλλα να τα βάλω πιο βαθιά. Τώρα έχει μείνει μόνο 1 το οποίο έχει στραβώσει και ούτε μπαίνει μέσα ούτε βγαίνει.... Αυτό που εννοώ είναι ότι η πολλή μαυρίλα βγ΄κε την πρωτη φορά και με το τρίψε τρίψε καθάρισε η γάστρα κατά 99% . Αυτά που βλέπεις στην φωτο με το αστάρι κάποια στοκαρίστηκαν γιατί όντως είχαν μικρά κενά , και κάποια έχουν μαυρίλα.(Θα βάλω φωτο όταν τρίψω το στόκο)... Ευχαριστώ και sorry αν τα έγραψα μπερδεμένα.
