Λευτερη να σαι καλα φιλε μου,αλλα θα σε απογοητευσω,θα δεις παρακατω...
Η κατασκευη τελειωσε,κλειστηκαν ολα τα κενα(και ηταν και πολλα)με οδοντιατρικο κερι(και βασικα δεν θα σας εβαζα στη διαδικασια να δειτε απλα την κατασκευη ενος μοντελου απο το κουτι αλλα αυτο που ηθελα να σας δειξω ειναι πως με το κερι δεν πειραχτηκε στο ελαχιστο η παρακειμενη μπουλονοκατασταση ενω εαν ηταν με στοκο εγω προσωπικα θα το ειχα πεταξει απο το παραθυρο),Το μοντελο ασταρωθηκε φανηκαν οι ατελειες,διορθωθηκαν,μπηκαν οι τελευταιες λεπτομερειες ξαι βουρ για βαψιμο

Το σκεπτικο ηταν να βαφτει πρωτα το πρασινο,να καλυφθουν οι περιοχες με blue-tac,να περαστει το σκουρο καφε επισης καλυψη,και στο τελος το ανοιχτοχρωμο καφε...

Και εδω αρχιζουν τα γαλλικα.Αφου βαφτηκε το χρωμα αγοραστηκε το αντιστοιχο υλικο της Pritt(και μου το ειπε ο nino"Uhu blue tac να παρεις" αλλα ηταν το τριτο βιβλιοπωλειο που δεν ειχε και λεω ας παρω αυτο της Pritt)και τοποθετηκε στα σημεια που θα μεναν πρασινα,βαφτηκε το καφε και σε εκεινο το σημειο σηκωσα ενα να δω απο περιεργεια το αποτελεσμα...και τα ειδα ολα.Το υλικο ειχε αφησει ολο του το ειναι πανω στο μοντελο και δεν εδειχνε καμμια διαθεση να καθαρισει.Αφαιρεθηκαν ολα τα μπαλακια και το αποτελεσμα δεν σας το περιγραφω γιατι αυτο που μου ηρθε στο μυαλο ντρεπομαι να το γραψω

Τωρα βεβαια αυτο απο μονο του δεν θα ηταν ικανο να με σταματησει αλλα σε συνδυασμο με την ελαχιστη βιβλιογραφια(ολη η δεξια πλευρα του αρματος μου ητα παντελως αγνωστη,εκτος απο δυο δουλειες συναδελφων απο αλλα φορουμ που μου εστειλε ο nino,ουτε η εταιρεια δεν την ειχε στις οδηγιες βαφης)και με την ιδεα των λαδιων στο μυαλο μου απο το helldiver, η αποφαση παρθηκε.Το μοντελο θα γινει μονοχρωμο απο αυτα που εδρασαν στη Σικελια(Το ιδιο ειναι με της Β.Αφρικης απλα λεω να βαλω και λασπες) και θα βαφτει και αυτο με λαδια ζωγραφικης.Εχει ηδη ξεκινησει και θα ποσταρω παρακατω το ξεκινημα...