Οσο για την πιτσα,αφου το θεμα ειναι ελληνικο,τι πιτσα και coca-cola και ιστοριες.Παϊδακι,κοντοσουβλι και μαλαματινες

Σοβαρα τωρα επειδη ειμαι πολυ περιεργος και επειδη σιγουρα το εχεις δουλεψει στο μυαλο σου:την πιτσα πως θα την κανεις?
Τι λες μωρέ, και πως θα κάνω τα σουβλάκια στην 1/72; Εγώ πιστοποίηση έχω μόνο στην 1/1!

Οσο για την πίτσα έγινε ήδη μία προσπάθεια
φαγώματος δημιουργίας του κουτιού αλλά δε μου άρεσε, μάλλον θα πάει για κουτί με ανταλλακτικά, δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Πάρε και το κουτί πάνω σε νόμισμα των 5cent. Του λείπει το ένα πλαϊνό, μόλις μαζέψω κουrάγιο θα το βάλω και αυτό.

Τα καλώδια που λέω Γιώργο είναι τροφοδοτικά και διασύνδεση μεταξύ των....ΔΕΝ εφαρμόζουν Wi - Fi υπόψην λόγω πιθανών υποκλοπών και "παρασίτων"
Επίσης, αν δεν κανω λάθος, το "ιπτάμενο μάτι" "παίρνει μπρός" με καλώδιο UT-3 (τριπολικό με περίελξη για αποφυγή μαγνητισμού) απο πηγή ενέργειας (δλδ την γεννήτρια)

Οπως είδατε αγαπητέ έχω ήδη κάνει και τις τρύπες για τα καλώδια. Και σίγουρα δε χρησιμοποιούν WiFi! Καλώδιο με περιέλιξη δίνει μερικά έτοιμα η Hasegawa στο κουτί, μάλλον θα τα χρησιμοποιήσω.
Πολύ παρέα με τον Τσίτσο κάνεις!
Οχι αν και θα το ήθελα πολύ. Βλέπεις είναι νιόπαντρος και έχει άλλα projects on the go...

Το 2005 υπηρετούσα στην Κομοτηνή σε μια μονάδα του μάχιμου
ΣΕΜ όπου συστεγαζόταν με μια μονάδα διαβιβαστών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους τα μοναδικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα που έχουμε! (δεν γνωρίζω τύπο αν και τα είδα πολλές φορές από κοντά.
) Πίστεψέ με για να το στήσουν (είναι συναρμολογούμενα
)και να το προετοιμάσουν για πτήση τους έπαιρνε σχεδόν 5 μέρες! 
Και που είναι ρε γαιοσκώληκα της λάσπης οι φωτογραφίες

:
Κουτακια coca cocal Μπαινουν ανετα 
Λέω να τα κάνω με ΖΤΠ βαμμένο κόκκινο. Αλλη ιδέα;
Γιώργαρε για πες μου διάμετρο της κεραίας?
Ε, δεν ξέρω

όσο το στόμιο από τα μακρόστενα μπουκαλάκια της Microscale. Πάρε μία φωτό πάνω σε νόμισα των 5cent, το κάτοπτρο είναι περίπου όσο ένα νόμισμα των 2cent.