Αποστολέας Θέμα: Italeri 1/72 RQ-1 Predator HAF-if  (Αναγνώστηκε 10315 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: Italeri 1/72 RQ-1 Predator HAF-if
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 05:03:39 μμ »
Παράθεση
Με προσβάλλεται αγαπητέ, έχουμε και ένα όνομα στην αγορά!
Αλήθεια πια καλώδια εννοείς;
  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Ελεγα να μπει αριστερα για την αποψη του Philio.Αν ξεκινησει να μη tα παρει ολα παραμαζωμα.Απο τη στιγμη που το εδαφος δειχνει αεροδιαδρομο μαλλον ειναι εξω στις τελικες ρυθμισεις.Τωρα αν υποθεσουμε οτι εθελουν αλλες 4 μερες.... οκ! Οσο για την πιτσα λιγο τραβηγμενο αλλα θα ειναι ομορφο.Εξαρτατεε απο τους κριτες και αν υπηρετησαν σε αυστηρο η χυμα στατοπαιδο :P Κουτακια coca cocal Μπαινουν ανετα :)

Το κάτοπτρο ειναι πολυ καλό!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 06:02:34 μμ »
Οσο για την πιτσα,αφου το θεμα ειναι ελληνικο,τι πιτσα και coca-cola και ιστοριες.Παϊδακι,κοντοσουβλι και μαλαματινες :mrgreen: :mrgreen:
Σοβαρα τωρα επειδη ειμαι πολυ περιεργος και επειδη σιγουρα το εχεις δουλεψει στο μυαλο σου:την πιτσα πως θα την κανεις?
Τι λες μωρέ, και πως θα κάνω τα σουβλάκια στην 1/72; Εγώ πιστοποίηση έχω μόνο στην 1/1! ::glossa::
Οσο για την πίτσα έγινε ήδη μία προσπάθεια φαγώματος δημιουργίας του κουτιού αλλά δε μου άρεσε, μάλλον θα πάει για κουτί με ανταλλακτικά, δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Πάρε και το κουτί πάνω σε νόμισμα των 5cent. Του λείπει το ένα πλαϊνό, μόλις μαζέψω κουrάγιο θα το βάλω και αυτό.

Τα καλώδια που λέω Γιώργο είναι τροφοδοτικά και διασύνδεση μεταξύ των....ΔΕΝ εφαρμόζουν Wi - Fi υπόψην λόγω πιθανών υποκλοπών και "παρασίτων"  :wink: :wink: :wink:  Επίσης, αν δεν κανω λάθος, το "ιπτάμενο μάτι" "παίρνει μπρός" με καλώδιο UT-3 (τριπολικό με περίελξη για αποφυγή μαγνητισμού) απο πηγή ενέργειας (δλδ την γεννήτρια)  :roll: :roll: :roll:
Οπως είδατε αγαπητέ έχω ήδη κάνει και τις τρύπες για τα καλώδια. Και σίγουρα δε χρησιμοποιούν WiFi! Καλώδιο με περιέλιξη δίνει μερικά έτοιμα η Hasegawa στο κουτί, μάλλον θα τα χρησιμοποιήσω.

Πολύ παρέα με τον Τσίτσο κάνεις!
Οχι αν και θα το ήθελα πολύ. Βλέπεις είναι νιόπαντρος και έχει άλλα projects on the go... ::glossa::

Το 2005 υπηρετούσα στην Κομοτηνή σε μια μονάδα του μάχιμου  ::glossa:: ΣΕΜ όπου συστεγαζόταν με μια μονάδα διαβιβαστών οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους τα μοναδικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα που έχουμε! (δεν γνωρίζω τύπο αν και τα είδα πολλές φορές από κοντά. :oops: ) Πίστεψέ με για να το στήσουν (είναι συναρμολογούμενα  :!: )και να το προετοιμάσουν για πτήση τους έπαιρνε σχεδόν 5 μέρες!  :shock:
Και που είναι ρε γαιοσκώληκα της λάσπης οι φωτογραφίες :?:

Κουτακια coca cocal Μπαινουν ανετα :)
Λέω να τα κάνω με ΖΤΠ βαμμένο κόκκινο. Αλλη ιδέα;

Γιώργαρε για πες μου διάμετρο της κεραίας?
Ε, δεν ξέρω :oops: όσο το στόμιο από τα μακρόστενα μπουκαλάκια της Microscale. Πάρε μία φωτό πάνω σε νόμισα των 5cent, το κάτοπτρο είναι περίπου όσο ένα νόμισμα των 2cent.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 06:12:14 μμ »
Να ειναι μια απλη εκτυπωση σε χαρτι δεν θα δουλεψει θα φαινεται η ένωση.Πρωφανος θα πρεπει να ετοιμασεις custom decal σε χαλκομανια με το σημα της coca cola.Μετα μια αλλη λυση αν καποιος απο εμας ειχε κοπτηκο μηχανημα να σου ετοιμαζε μια μασκα.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
Απ: Απ: Italeri 1/72 RQ-1 Predator HAF-if
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 08:08:23 μμ »
Οσο για την πιτσα,αφου το θεμα ειναι ελληνικο,τι πιτσα και coca-cola και ιστοριες.Παϊδακι,κοντοσουβλι και μαλαματινες :mrgreen: :mrgreen:
Σοβαρα τωρα επειδη ειμαι πολυ περιεργος και επειδη σιγουρα το εχεις δουλεψει στο μυαλο σου:την πιτσα πως θα την κανεις?
Τι λες μωρέ, και πως θα κάνω τα σουβλάκια στην 1/72; Εγώ πιστοποίηση έχω μόνο στην 1/1! ::glossa::
Οσο για την πίτσα έγινε ήδη μία προσπάθεια φαγώματος δημιουργίας του κουτιού αλλά δε μου άρεσε, μάλλον θα πάει για κουτί με ανταλλακτικά, δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Πάρε και το κουτί πάνω σε νόμισμα των 5cent. Του λείπει το ένα πλαϊνό, μόλις μαζέψω κουrάγιο θα το βάλω και αυτό.

(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)................

Από το βάθος του κουτιού μάλλον καμιά τούρτα ή τίποτα πάστες πρέπει να είχε/έχει....... ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 08:57:34 μμ »
Από το βάθος του κουτιού μάλλον καμιά τούρτα ή τίποτα πάστες πρέπει να είχε/έχει....... ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::  ::glossa::
Εχεις απόλυτο δίκιο... Μάλλον για κουτί με εργαλεία πάει αν δεν πάει ανακύκλωση. Δεν μπορώ να λυγίσω πιο χαμηλά τοιχώματα :oops:
Από την άλλη παίζει για καμμία από κείνες τις μεριδάρες γύρο με παττάτες του Raw Shooter ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 09:53:17 μμ »
Εχεις απόλυτο δίκιο... Μάλλον για κουτί με εργαλεία πάει αν δεν πάει ανακύκλωση. Δεν μπορώ να λυγίσω πιο χαμηλά τοιχώματα :oops:
Από την άλλη παίζει για καμμία από κείνες τις μεριδάρες γύρο με παττάτες του Raw Shooter ::glossa::
Διαφορετική προσέγγιση τότε. Κλειστό το κουτί της πίτσας και κολλημένο πάνω του σήμα καποιας γνωστής αλυσίδας πιτσοδιανομης.Χρωμα άσπρο ή καφέ και τρύπα στρογγυλή στο πλάι.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 11:31:37 μμ »
Διαφορετική προσέγγιση τότε. Κλειστό το κουτί της πίτσας και κολλημένο πάνω του σήμα καποιας γνωστής αλυσίδας πιτσοδιανομης.Χρωμα άσπρο ή καφέ και τρύπα στρογγυλή στο πλάι.
Ωπα, και αφού θα το κάνω κλειστό μπορεί να γίνει με σκέτο φύλλο evergreen στο σωστό πάχος! Και κάποιος τύπος με μηχανάκι να παραδίδει! Μπράβο ρε Γιάννο ::eusa_clap::

Θα με καταστρέψεις! μηχανάκι στην 1/72, και μάλιστα παπί που υπάρχει;

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 11:39:46 μμ »
είπαμε ρε Γιώργο να το τραβήξουμε αλλά όχι και τόσο.
delivery boy δεν έχει καμιά δουλειά σε πίστα αεροσκαφών.
αντι αυτού μπορείς να βάλεις ένα "υπηρεσιακό" ποδήλατο που συνεχώς έχει όλο και μεγαλύτερη εξαπλωση στα ελληνικά αεροδρόμια (προσωπική πείρα  :wink:)
 ::salut::
Σ.Σ.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 11:41:03 μμ »
Ωπα, και αφού θα το κάνω κλειστό μπορεί να γίνει με σκέτο φύλλο evergreen στο σωστό πάχος! Και κάποιος τύπος με μηχανάκι να παραδίδει! Μπράβο ρε Γιάννο ::eusa_clap::

Θα με καταστρέψεις! μηχανάκι στην 1/72, και μάλιστα παπί που υπάρχει;
Ρε πάς καλά?? Ταχυδιανομέας μέσα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο?? Που το έχεις δεί αυτό?? Εντάξει, αυτό γινόταν στον στρατό ξηράς, αλλά σε αεροδρόμιο δεν εχω ακούσει ποτέ να έχει γίνει. Οσο για το δίτροχο, είχα καπου ένα ρητινένιο μοτοποδήλατο ....αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το βρώ. Ποδήλατα 1/72 έχει ο Γρηγόρης.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 11:51:24 μμ »
Καλώς, ramfighter και stavro άκυρος ο διανομέας. Αλλά το ποδηλατάκι θα να το προσθέσω, ακουμπησμένο κάπου, αφού υπάρχει και δια ζώσης μαρτυρία!

Και σας ευχαριστώ για τις ιδέες σας ::proskino:: Και που με σταματάτε μόλις ξεφεύγω :oops:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:39:03 πμ »
Γιώργαρε απλά απίστευτος!!!!

Ταχυδιανομέας μέσα σε αεροδρόμιο όχι αλλά το προϊόν της διανομής του ΑΝΕΤΑ!!!!
Γιώργαρε το κουτί μην το χαλάσεις έρχεται "κουτί" για αυτά που μόλις σου έφτιαξα...:

Μερίδα καλοψημένα λουκάνικα...

με συνοδευτικές πατατούλες...

4 περιποιημένα κομπλέ...

και 4 κεμπάπ έτσι για την λιγούρα...

Αυτά από εμένα... παράδοση το Σάββατο! ::salut::

ΥΓ: Όλα στα κάρβ.... σε μέγεθος 1/72... εδώ με έναν μικρό bic για σύγκριση.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:43:20 πμ »
 ::sterb025:: ::sprint::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:47:55 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Μάλιστα. Μικρομαγειρική! Πάω να βάλω τα κλάματα...

ΥΓ
Νίκο είσαι θεός ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:49:23 πμ »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: έχετε ξεφύγει τελείως (Ο Τσίτς από παλιότερα κι εσύ πας από πίσω) :mrgreen:
 Πάντως το βαθύ κουτί μην το πετάξεις, θα σου φτιάξω εγώ γι'αυτό ... ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ (να μην έχουν και κάτι για επιδόρπιο τα παιδιά; )  :lol: :lol:

Το κάτοπτρο  :arrow: :arrow: :arrow: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:51:40 πμ »
 ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
 ::eetsmakelijk:: ::gyros::
Εχουμε ξεφύγει λίγο απόψε. Και σας ερωτώ κύριοι. Πως βρέθηκαν όλα αυτά τα συμπράγκλαλα στην άκρη της πίστας :?: Τα κουβάλησε το άριστο τεχνικό προσωπικό με τα χέρια του :?: Δεν το νομίζω. Μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και για κανένα όχημα :?:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:55:08 πμ »
::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
 ::eetsmakelijk:: ::gyros::
Εχουμε ξεφύγει λίγο απόψε. Και σας ερωτώ κύριοι. Πως βρέθηκαν όλα αυτά τα συμπράγκλαλα στην άκρη της πίστας :?:

Όπως βρίσκονται κάθε βράδυ σουβλάκια και συναφή σε αντίστοιχους "απαγορευμένους" χώρους χρόνια τώρα!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:56:26 πμ »
καλή ο ιδέα-πρόταση του Γιάννου για κάποιο οχημα
αν και λόγω μεγέθους, θα κλέψει μέρος του ενδιαφέροντος απο το UAV και τα ρέστα.
εαν το αποφασίσεις, εφόσον μιλάμε για το μέλλον και για HAF-if , μήπως να δοκίμαζες το 72άρι Hummer της Revell?
Σ.Σ.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 01:03:14 πμ »
Να σας εξομολογηθώ τον κρίμα μου, είχα σκοπό να μπριζώσω τον φίλτατο Γιώργο με το παρακάτω τρελό
http://www.aviationmegastore.com/?shopid=LM48f11f3152b6c643ea6fb02297&action=prodinfo&parent_id=0&art=39940
Ναι είναι αυτό που βλέπετε και μην μου πείτε οτι δεν το έχουμε στην Π.Α. Και θα έπαιρνα και εγώ κατι ακόμα πιό τρελό για να μοιραζόμασταν τα πανάκριβα μεταφορικά, αλλά ...δεν είναι διαθέσιμο το VW αυτή την στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 01:24:42 πμ »
Εγώ προτείνω για όχημα το μηχανάκι του πακετά που έφερε τα σουβλάκια. ::glossa:: ::glossa::  Ο πακετάς, φορώντας μπλούζα του modelclub κάθεται αποσβολωμένος και χαζεύει το predator ενώ το προσωπικό έχει πέσει με τα μούτρα στην ...δουλειά!  :lol:

Ρε τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα... :shock:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 08:34:42 πμ »
Μόλις έφτιαξα το πρωινό  ::coffee:: και λέω ας "χαζέψω" λίγο M.C....

...και ΧΑΖΕΨΑ  :shock: :shock: :shock:
Δύο αγαπητοί μοντελιστές επιδιώκουν να με στείλουν αδιάβαστο  ::pop:: ::pop:: ::pop::

το menu με δορ. πιάτα και  είδη καταπολέμησης λιγούρας... στην 1/72 δεν παλεύεται...

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 02:18:05 μμ »
 ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia::

με τις πίτσες και......... τα σουβλάκια σας πρωί-πρωί........
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 04:50:40 μμ »
Α καλαααα...εχετε ξεφυγει ολοι σας  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 05:11:56 μμ »
Πάει έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα :!:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 19, 2008, 08:12:11 πμ »
Καλημέρα σκουντούφληδες και μαχμουρλήδες συνάδελφοι! Μικρό update. Μέσα στην ημέρα ελπίζω για περισσότερα.

Συναρμολογήθηκαν η γεννήτρια και το σύστημα φωτισμού από το σετ της Hasegawa. Δυστυχώς κάποια καλύματα ήταν πολύ χοντρά και έδειχναν εντελώς εκτός κλίμακας, οπότε αντικαταστάθηκαν με αλουμινόφυλλο.

Καθαρίστηκαν οι 8 λιλιπούτειες ρόδες από το εντονότατο σημάδι του καλουπιού και τα πάντα περάστηκαν ένα χέρι λευκό Hycote, απαραίτητο για το κίτρινο της γεννήτριας. Το σύστημα φωτισμού βάφτηκε με Humbrol 155 olive drab και στη συνέχεια με ξανοιγμένο βασικό (πρόσθεση 25% λευκού Humbrol 34) περάστηκε το εσωτερικό των panels για να πάρει το όλο σύστημα μία ταλαιπωρημένη και δουλεμένη όψη. Θα ακολουθήσουν wash και όλες οι γνωστές καταστροφικές τεχνικές.

Η γεννήτρια και τα παρελκόμενά της περάστηκαν μερικά απαλά χέρια κίτρινο Humbrol 154. Την περιμένει παρκετίνη και πολύ ταλαιπωρία...

Τέλος με το olive drab περάστηκε και το δορυφορικό κάτοπτρο. Και εδώ υπάρχει δουλειά, τα "κουτιά" των ηλεκτρονικών θα γίνουν μαύρα, οι ρόδες μαύρες και ίσως κολλήσω και κάποιο σήμα στο κάτοπτρο, κάτι σαν "Siemens", δεν έχω αποφασίσει...

Αυτά για την ώρα. Πειρμένω να στεγνώσουν οι παρκετίνες για να συνεχίσω τη δημιουργική καταστροφή.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 19, 2008, 09:27:35 πμ »
 :shock: :shock: :shock: αφού καταφέρνεις και κάνεις φωτίσματα στα πάνελς... της μπατονέτας...εγώ δεν έχω να πω απολύτως τίποτα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: