Αποστολέας Θέμα: F-5A (1/72) Το πρωτο μου με αερογραφο!!!  (Αναγνώστηκε 5196 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: F-5A (1/72) Το πρωτο μου με αερογραφο!!!
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 03:03:42 μμ »
....εχεις κανει τοσο καλη δουλια που δεν μου παει η καρδια να σε κατηγορησω για προδοσια..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γιάννη στο ύψος μας! Μην αφήσουμε τον μοντελιστικό εγωισμό μας να καταπλακώσει την καλλιτεχνική ευαισθησία μας!  ::icon_thumright::

Αχχχ....

Αποσυνδεδεμένος Spook_Zachos

• Live to fly...Fly to live...Aces high...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΡΕΒΕΖΑ / ΚΑΒΑΛΑ
  • Νικόλαος-Φίλιππος Ζάχος
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 03:45:36 μμ »
Πολυ ωραιος μπραβο συνχαριτηρια...πολυ καλος ο μαχητης αν και ''αθλιος''απο αποψη κιτ  ::icon_thumright::  ::eusa_clap::
....εχεις κανει τοσο καλη δουλια που δεν μου παει η καρδια να σε κατηγορησω για προδοσια..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γιάννη στο ύψος μας! Μην αφήσουμε τον μοντελιστικό εγωισμό μας να καταπλακώσει την καλλιτεχνική ευαισθησία μας!  ::icon_thumright::

Αχχχ....

παντος παιδες πιστευω πως πρεπει να του κανουμε ενα σαμποταζ στον αερογραφο για να ξενερωση και να γυρηση πισω στα ΠΗΝΕΛΑ... ::glossa::  :lol:  :mrgreen:
 ::salut::

<<ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ>>

Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 03:52:12 μμ »
Α, και βαριά ιστορικό serial από ό,τι παρατήρησα... :-)

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 04:07:05 μμ »

Ευχαριστω πολυ Γιαννη. Δεν ειναι προδοσια...ακομα χρησιμοποιω πινελο...στεγνο πινελο  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Περα απο την πλακα το πινελο ειναι βασικο στον μοντελισμο και αξεχαστο για μενα.

Πολυ ωραιος μπραβο συνχαριτηρια...πολυ καλος ο μαχητης αν και ''αθλιος''απο αποψη κιτ  ::icon_thumright::  ::eusa_clap::

Αχχχ....

παντος παιδες πιστευω πως πρεπει να του κανουμε ενα σαμποταζ στον αερογραφο για να ξενερωση και να γυρηση πισω στα ΠΗΝΕΛΑ... ::glossa::  :lol:  :mrgreen:
 ::salut::

Φαρμακογλωσσε  ::glossa:: :mrgreen: Περασα μια φρικη με τον αερογραφο τις πρωτες μερες με στουμπωματα κτλ αλλα τωρα πλεον εχω μαθει και ολα ξεπερνιουνται ευκολα. :wink:

Α, και βαριά ιστορικό serial από ό,τι παρατήρησα... :-)

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο... :wink: 22/7/1974
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 06:30:40 μμ »
Μπράβο Νώντα , πολύ καλή η προσπάθεια σου, ο αερογράφος δίνει άλλο αέρα στα μοντέλα ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 07:28:54 μμ »
Ευχαριστω πολυ Κωστα. ::icon_thumright:: Οντως ο αερογραφος ειναι κατι το διαφορετικο και εχω παθει την πλακα μου ως τωρα.
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Deathdealer

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 07:29:59 μμ »
Ωραίος Νώντα!!! Μπράβο!!! ::eusa_clap::

(και καλή θητεία!!!)
"Phantom Phreak"

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2008, 08:46:01 μμ »
 :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εγώ ένα θα σου πω. Αν αυτό είναι το πρώτο, τότε με το δεύτερο το έχουμε το έμφραγμα στο χέρι...

Οντως ο αερογραφος ειναι κατι το διαφορετικο και εχω παθει την πλακα μου ως τωρα.
Αμα φωνάζω εγώ! Μόνο άμα τον δουλέψεις καταλαβαίνεις τις δυνατότητες που σου δίνει.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 01:03:55 πμ »
Αρχηγέ η δουλειά σου είναι τέλεια, πρώτη φορά με αερογράφο κιόλας? GG ρε Νώντα μπράβο!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 07:45:35 μμ »
Ααααααατσα......Ατσα το ΤΕΙ!!!!

Μπραβο Νωντακο...ειναι μαματο...!!!!!Πολυ καλη δουλεια!!!
Ειδες?Αλλη φαση ο αερογραφος...Καλο το πινελο αλλα δε σε αφηνει για πολλα πολλα....Ο Αερογραφος σε απογειωνει πραγματικα...Ελπιζω να το ενιωσες...!

Καλη συνεχεια με τα αλλα σου αερογραφατα! ;-)

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 07:59:32 μμ »
 ::arrowred:: Deathdealer , Gkontog , Kakale, F-16arh σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Πραγματικα ο αερογραφος κανει απιστευτη δουλεια, απο το κοψιμο της παραλλαγης που το κανεις οπως θες, οσο κοφτο θες (τουλαχιστον στον evolution) εως μπαλωματα και διαφορα εφε. Εχω μεινει  :shock: με τις δοκιμες που εχω κανει εως τωρα.

Επομενες δουλειες θα ειναι 2 F-5, ενα RF και ενα Aigean Βlue τα οποια ειναι ετοιμα για βαφειο. Το aigean ειναι απο reset.
Επισης θελω να τελειωσω και κανενα απο τα τομκατ. Οποτε ο αερογραφος εχει δουλεια ακομα  :lol:
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 01, 2008, 12:42:49 πμ »
πολλη καλη δουλεια καλη επιτυχια στα βαψιματα σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 01, 2008, 02:26:25 μμ »
Ευχαριστω πολυ Ηφαιστε, να'σαι καλα  ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 01, 2008, 09:46:29 μμ »
Ευχαριστω πολυ Κωστα. ::icon_thumright:: Οντως ο αερογραφος ειναι κατι το διαφορετικο και εχω παθει την πλακα μου ως τωρα.
θυμασαι που σε εκραζα ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ και ελεγες εγω δεν παιρνω με τιποτα?? :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος 1/144 aeroplana

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 01, 2008, 11:04:44 μμ »
Πολυ καλο,αν και το κιτ αυτο ειναι απο τα ποιο αθλια.Το εχω φτιαξει με Ιορδανικη παραλαγη.Με τον στοκο που εριξα θα εφτιαχνα δυο πολυκατικιες.Μπραβο φιλε μου καλη συνεχεια και καλος φανταρος.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 05:14:03 μμ »
θυμασαι που σε εκραζα ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ και ελεγες εγω δεν παιρνω με τιποτα?? :wink: :wink: :wink:

Το θυμαμαι, το θυμαμαι. Ασε, εχω πει πολλες φορες αυτο το πραγμα. Δεν ειναι κανεις να εμπιστευεται τις δηλωσεις μου.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Θυμαμαι μιλαγαμε και με το Γιαννη (Starfighter) σε μια συναντηση στο καφε και του ελεγα ακριβως το ιδιο και μου ελεγε ''κρατα γερα με το πινελο''.
Τελικα ειναι αδικο να απορριπτεις κατι χωρις καν να το εχεις δοκιμασει ο ιδιος, και στην περιπτωση του αερογραφου ισχυει 1000%!!!  :wink:

Πολυ καλο,αν και το κιτ αυτο ειναι απο τα ποιο αθλια.Το εχω φτιαξει με Ιορδανικη παραλαγη.Με τον στοκο που εριξα θα εφτιαχνα δυο πολυκατικιες.Μπραβο φιλε μου καλη συνεχεια και καλος φανταρος.

Ευχαριστω φιλε μου, να'σαι καλα  ::icon_thumright::
Πολυς στοκος χρειαστηκε, χαλια, πολυ χαλια κιτ. Ποσταρε το κι εσυ να το θαυμασουμε και με την Ιορδανικη παραλλαγουλα του.  ::icon_thumright::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος 1/144 aeroplana

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 05:32:24 μμ »
θα το κανω συντομα.
μολις βρω λιγο χρονο.

Tags: