0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
....εχεις κανει τοσο καλη δουλια που δεν μου παει η καρδια να σε κατηγορησω για προδοσια.....
Παράθεση από: STARFIGHTER στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 02:34:31 μμ....εχεις κανει τοσο καλη δουλια που δεν μου παει η καρδια να σε κατηγορησω για προδοσια..... Γιάννη στο ύψος μας! Μην αφήσουμε τον μοντελιστικό εγωισμό μας να καταπλακώσει την καλλιτεχνική ευαισθησία μας! Αχχχ....
Πολυ ωραιος μπραβο συνχαριτηρια...πολυ καλος ο μαχητης αν και ''αθλιος''απο αποψη κιτ Παράθεση από: Jet72 στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 03:03:42 μμΠαράθεση από: STARFIGHTER στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 02:34:31 μμ....εχεις κανει τοσο καλη δουλια που δεν μου παει η καρδια να σε κατηγορησω για προδοσια..... Γιάννη στο ύψος μας! Μην αφήσουμε τον μοντελιστικό εγωισμό μας να καταπλακώσει την καλλιτεχνική ευαισθησία μας! Αχχχ.... παντος παιδες πιστευω πως πρεπει να του κανουμε ενα σαμποταζ στον αερογραφο για να ξενερωση και να γυρηση πισω στα ΠΗΝΕΛΑ...
Α, και βαριά ιστορικό serial από ό,τι παρατήρησα...
Οντως ο αερογραφος ειναι κατι το διαφορετικο και εχω παθει την πλακα μου ως τωρα.
Ευχαριστω πολυ Κωστα. Οντως ο αερογραφος ειναι κατι το διαφορετικο και εχω παθει την πλακα μου ως τωρα.
Παράθεση από: felix στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 07:28:54 μμΕυχαριστω πολυ Κωστα. Οντως ο αερογραφος ειναι κατι το διαφορετικο και εχω παθει την πλακα μου ως τωρα.θυμασαι που σε εκραζα ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ και ελεγες εγω δεν παιρνω με τιποτα??
Πολυ καλο,αν και το κιτ αυτο ειναι απο τα ποιο αθλια.Το εχω φτιαξει με Ιορδανικη παραλαγη.Με τον στοκο που εριξα θα εφτιαχνα δυο πολυκατικιες.Μπραβο φιλε μου καλη συνεχεια και καλος φανταρος.