Λοιποοοοοοον ας γραψω κι εγω δυο λογια.....
Για τη γιορτη πρωτα.
Εξαιρετικες οι αεροπορικες επιδειξεις & αερομαχιες κρατησαν ψηλα την αδρεναλινη μας...

Ελειψαν ΠΟΛΥ ομως οι ξενες παρουσιες στο πτητικο κομματι

Πολλα και καλα στατικα εκθεματα,μονο που ηταν αρκετα μακρινες οι αποστασεις και πολλα δε τα ειδε ο κοσμος την επομενη φορα αν γινετε παρακαλουμε να συμπτυχθούν

Το προσωπικο της Π.Α ηταν στη κυριολεξια ΑΨΟΓΟ

Ολοι τους ευγενεστατοι και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ !
Οι χωροι ηταν καθαροι και δε νομιζω να εμφανισθηκαν τα προβληματα του 2005 με ελειψη νερου κ.λ.π αν κι αυτο ισως οφειλετε στη λιγοτερη προσελευση του κοσμου σε συγκριση με το 2005.
Για τη παρουσια τη δικη μας και των αλλων συλλογων.
Κατ'αρχας οφειλουμε να ευχαριστησουμε το συλλογο ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ για τη φιλοξενια στους παγκους τους και για ολη τη βοηθεια που μας παρείχαν ολο το διημερο

Τετοιες συνεργασιες θεωρω πως πρεπει να συνεχιστουν για να προβαλουμε την Αεροπορια και το χομπυ μας

Απο κει και περα ξεχωριστη μνεια πρεπει να γινει σε καποιους φιλους-μελη που βοηθησαν ο καθενας με το τροπο του ετσι ωστε το MODELCLUB να εχει παρουσια στη Ταναγρα.
Ξεκινω με το
Nick2 και
Υιούς που μας εκτυπωσε μεγαλη ποσοτητα flyers,Το
τσιτσο που μας το σχεδιασε,το
gkontog που εκατσε ο ανθρωπος ολοκληρη ημερα ακλονητος απο το παγκο μας

τον
Αρκαδιο που εβαλε ΠΟΛΛΕΣ ωρες κι αυτος στο stand,τους
mmaker,
Μαντζιο Λαμπρο &
Δημητρη,τον
Gluft για τη βοηθεια τους στο στησιμο/ξεστησιμο αλλα και τη συνεχη παρουσια τους στον παγκο μας,τους
dante,tructh για τη δικη τους "μικρη" βοηθεια

το
Θαναση που εκτελεσε χρεη ταξιτζη για μια μερα

και το
melpa που μας παρειχε τα ομορφοτερα μοντελα του shelter

(Tα υπολοιπα κουκλακια ηταν των Αρκαδιου,mmaker,τα εκτρωματα δικα μου

)
Eπισης μεγαλη βοηθεια ειχαμε απο τα παιδια του συλλογου Αναχαιτιση

Το
Μυρωνα,το
Γιωργο,το
Σωτηρη,το
Χρηστο και αλλους που δε θυμαμαι τα ονοματα τους.
Ευχαριστουμε επισης και τον Ευβοικο μοντελιστικο συλλογο για τη βοηθεια τους σε καποια ζητηματα στησιματος που ειχαμε και τα συγχαρητηρια μου για την αριστη παρουσια που ειχαν
Ηταν μια καλη εμπειρια που αν και κουραστικη στο τελος αφηνει μια γλυκια αναμνηση κι ελπιδα πως συντομα θα επαναληφθει 
Υ.Γ ευχαριστω ειδικοτερα ξανα τους Gkontog & Orion για τις ισχυρες παραινεσεις τους στο να εχουμε παρουσια στη γιορτη σαν modelclub.

Διοτι φιλοι μου ξερετε,καλες οι πομπωδεις προτασεις απο το καναπε του σπιτιου μας (εκ τους ασφαλους και σε αποσταση 200χμ.

) για να κανουμε "εκθεσεις και διαγωνισμους" ,οταν ομως ερθει η ωρα μας βγαζετε Κινεζικο διαβατηριο