ωραία

Μέχρι πρότινος για όλα τα στραβά μας έφταιγε η IPMS Ελλάδος
τώρα θα αρχίσει να μας φταίει και η διαχείριση του modelclub

χωρίς να μιλώ εκ μέρους του Viper, θέλω να ρωτήσω, τι
σκοπιμότητα άραγε θα μπορούσε να έχει η παρατήρηση του

?
πολύ το
ψειρίζουμε νομίζω

Παρά τις πολύ αισιόδοξες και φιλόδοξες εξαγγελίες και προβλέψεις πριν την έκθεση (εμένα μου έχει κολλήσει εκείνο το "υποχρεωτικά, ξύλινες και καλαίσθητες βάσεις για όλα τα εκθέματα" - το οποίο από ότι είδα ευτυχώς δεν τηρήθηκε αυστηρά, διότι θα ήταν ακόμη λιγότερα τα εκθέματα),
νομίζω φαίνεται από όλες τις παρατηρήσεις ότι το
οργανωτικό κομμάτι της έκθεσης απέτυχε.
Ακόμη και μια δήλωση ότι "εντάξει, δεν προβλέψαμε το ένα ή το άλλο και του χρόνου θα είναι καλύτερα" (αν και για κάποια, προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία, λόγω του ότι δεν ήταν πρώτη φορά η έκθεση) νομίζω είναι αρκετή για να λήξει το θέμα.
Αν όμως αρχίζουμε ότι για την όποια αποτυχία φταίμε εμείς (λίγο ή πολύ) αλλά φταίει και το οτιδήποτε άλλο (πχ. παλαιό ΔΣ, η ΚΥΠ, η CIA, η Mossad, οι διάφορες Στοές, η ΔΕΗ, το Μετρό, το Κτηματολόγιο κ.ο.κ.) που μας σαμποτάριζε, ή τελικά η "Ελληνική νοοτροπία" (την οποία επίσης δεν παραδέχομαι ), τότε μάλλον φταίμε πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε.
Αυτά για την έκθεση του 2008. Ειλικρινά εύχομαι η επόμενη του 2009, να είναι πολύ καλύτερη.
Επίσης, επανέρχομαι : που μπορεί να μάθει κανείς για τον Πήγασο ? Εαν υπάρχει καταστατικό, κανονισμός ή οτιδήποτε σχετικό παρακαλώ θα το ήθελα σε πμ. Για την ενημέρωση μου και μόνο.
Ευχαριστώ

Σ.Σ.