Αποστολέας Θέμα: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008  (Αναγνώστηκε 25614 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
Απ: ΕΚΘΕΣΗ ΠΗΓΑΣΟΥ 2008
« Απάντηση #200 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:10:03 πμ »
Ρε παιδιά έλεος.... εγώ πώς βρέθηκα ξαφνικά στην μέση και με πέρνουν οι αδέσποτες ;;;;;;;;; ::M16::       ::sterb121:: ::MP5::

και εγω παω να βαλω το κρανος μου ...καλυνηχτα σας !!!
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #201 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:10:17 πμ »
Πέτρο, ειλικρινά, πιστεύεις ότι φέτος πετύχαμε ?
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #202 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:18:18 πμ »
Ή απλά ανέχονταν ορισμένα πράγματα, επειδή ακριβώς ήθελαν και επιδίωκαν την επιτυχία της έκθεσης και γι' αυτό δεν μιλούσαν πριν. Και αναφέρομαι γα τον ευατό μου... και φυσικά κι εσύ εμένα εννοείς.
Όσο για την ομοφωνία στην λείψη των αποφάσεων, που λες σε άλλο ποστ, αυτό δα έλειπε να υπάρχουν και διαφωνίες, τόσοι λίγοι που μείναμε.

δηλ. άλλα ψήφιζες και άλλα πίστευες ;;;;;;;;;; :roll: :roll: :roll:

ωραία  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. άρα λοιπόν δίκαιο έχουν μερικοί τρίτοι - και γω έλεγα πως τα λέγαν αυτά, Ο ΑΦΕΛΗΣ ;

Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #203 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:18:46 πμ »
Κύριοι, το παρόν θέμα είναι η φετινή έκθεση του μοντελλιστικού συλλόγου "Πήγασος"....εαν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε σχετικά μ' αυτήν ok......
Τώρα σχετικά με το τί συμβαίνει στον Πήγασο πιστεύω οτι δεν είναι επι "δημοσίας" συζητήσεως....Ο Πήγασος είναι τα μέλη του νύν και μελλοντικά, εφόσον υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες οι λύσεις είναι 2 είτε αποχωρούν όσοι διαφωνούν είτε παραμένουν εφόσον συμφωνούν...Ο σύλλογος ΔΕΝ είναι κανενός - ούτε καν του Δ.Σ. - (αν και καλό θα ήταν να "ομιλεί επισήμως" το Δ.Σ. και οχι τα μέλη) -- αλλά των μελών του... Λοιπόν ας σκεφτούν θα μέλη του Πήγασου και ας αποφασίσουν.....

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #204 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:25:27 πμ »
Κύριοι,
το παρόν θέμα είναι η φετινή έκθεση του μοντελλιστικού συλλόγου "Πήγασος"....εαν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε σχετικά μ' αυτήν ok......
Τώρα σχετικά με το τί συμβαίνει στον Πήγασο πιστεύω οτι δεν είναι επι "δημοσίας" συζητήσεως....Ο Πήγασος είναι τα μέλη του νύν και μελλοντικά, εφόσον υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες οι λύσεις είναι 2 είτε αποχωρούν όσοι διαφωνούν είτε παραμένουν εφόσον συμφωνούν...Ο σύλλογος ΔΕΝ είναι κανενός - ούτε καν του Δ.Σ. - (αν και καλό θα ήταν να "ομιλεί επισήμως" το Δ.Σ. και οχι τα μέλη) -- αλλά των μελών του... Λοιπόν ας σκεφτούν θα μέλη του Πήγασου και ας αποφασίσουν.....

Ο Πήγασος είναι τα μέλη του, νύν και μελλοντικά
Ο σύλλογος ΔΕΝ είναι κανενός, αλλά των μελών του...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΟΛΑ τα μέλη του,  έχουν ΜΙΑ ΨΗΦΟ και αυτά αποφασίζουν

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #205 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:26:39 πμ »
Κύριοι,
το παρόν θέμα είναι η φετινή έκθεση του μοντελλιστικού συλλόγου "Πήγασος"....εαν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε σχετικά μ' αυτήν ok......

Ο Πήγασος είναι τα μέλη του, νύν και μελλοντικά
Ο σύλλογος ΔΕΝ είναι κανενός, αλλά των μελών του...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΟΛΑ τα μέλη του,  έχουν ΜΙΑ ΨΗΦΟ και αυτά αποφασίζουν

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #206 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:31:27 πμ »
Ή απλά ανέχονταν ορισμένα πράγματα, επειδή ακριβώς ήθελαν και επιδίωκαν την επιτυχία της έκθεσης και γι' αυτό δεν μιλούσαν πριν. Και αναφέρομαι γα τον ευατό μου... και φυσικά κι εσύ εμένα εννοείς.
Όσο για την ομοφωνία στην λείψη των αποφάσεων, που λες σε άλλο ποστ, αυτό δα έλειπε να υπάρχουν και διαφωνίες, τόσοι λίγοι που μείναμε.

Υ.Γ. άρα λοιπόν δίκαιο έχουν μερικοί τρίτοι - και γω έλεγα πως τα λέγαν αυτά, Ο ΑΦΕΛΗΣ ;

Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ

Αυτά που ψήφιζα τα πίστευα και τα υποστειρίζω ακόμα και τώρα. Το θέμα είναι πόσα από αυτά έγιναν και πόσο επιτυχία είχαν αυτά που έγιναν.
Όσο για αυτά που είπαν, ότι είπαν, οι τρίτοι, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως εσύ έχεις την ευθύνη ? ʼλλωστε ποτέ δεν είπες ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα. Και αν εννοείς ότι έγώ μετέφερα λόγια και πεπραγμένα του ΠΗΓΑΣΟΥ, στους "τρίτους" που λες, τότε μάλλον πας να ρίξεις λάσπη σε άλλον για να αποφύγεις τις δικές σου ευθύνες.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #207 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:40:06 πμ »

Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ

Αυτά που ψήφιζα τα πίστευα και τα υποστειρίζω ακόμα και τώρα. Το θέμα είναι πόσα από αυτά έγιναν και πόσο επιτυχία είχαν αυτά που έγιναν.
Όσο για αυτά που είπαν, ότι είπαν, οι τρίτοι, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως εσύ έχεις την ευθύνη ? ʼλλωστε ποτέ δεν είπες ξεκάθαρα ορισμένα πράγματα. Και αν εννοείς ότι έγώ μετέφερα λόγια και πεπραγμένα του ΠΗΓΑΣΟΥ, στους "τρίτους" που λες, τότε μάλλον πας να ρίξεις λάσπη σε άλλον για να αποφύγεις τις δικές σου ευθύνες.

αν κάποιος μπορεί να με κατηγορήσει για κάτι είναι, ότι ...δεν κρύβω τις απόψεις μου στη Συνέλευση των μελών

ΕΣΥ  ΕΓΡΑΨΕΣ, ότι:

ΘΕΩΡΩ αυτονόητο ότι θα επαναλάβεις τα παραπάνω στη επόμενη συνέλευση των μελών

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #208 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:40:40 πμ »
Πάντως τα καταφέραμε  ::icon_thumright:: είναι η έκθεση με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Στα μηχανάκια της AGP θα είμασταν πρώτοι  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #209 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:45:53 πμ »
Yoooohhh brother  ::icon_rr::   !!!! Peace on earth ............ ::eusa_pray::  ::057love::
Nikolas Kostoulas

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #210 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 01:53:33 πμ »

Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ

αν κάποιος μπορεί να με κατηγορήσει για κάτι είναι, ότι ...δεν κρύβω τις απόψεις μου στη Συνέλευση των μελών

ΕΣΥ  ΕΓΡΑΨΕΣ, ότι:

ΘΕΩΡΩ αυτονόητο ότι θα επαναλάβεις τα παραπάνω στη επόμενη συνέλευση των μελών

Ούτε κι εγώ κρύβω τις απόψεις μου. Απλά τις λέω όταν πρέπει και όπως πρέπει. Φαίνεται ότι από όσα γράφω επικεντρώνεσαι μόνο σε πράγματα που σε συμφέρουν και αποφεύγεις τα άλλα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #211 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:02:13 πμ »
LIVERPOOL

οι αποφάσεις λαμβάνονται στη Γ.Σ. των μελών - υποθέτω ότι το ξέρεις και θεωρώ δεδομένο ότι το αποδέχεσαι

όλα τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ έχουν ΜΙΑ ΨΗΦΟ- και συ και γω

ΕΚΕΙ μιλάνε όλοι - ΚΑΙ ΟΧΙ όταν πρέπει και όπως πρέπει - ανοιχτά και έχουν την ευθύνη των όσων λένε - έτσι πίστευα

Υ.Γ. οι Δούρειοι Ιπποι είναι ξεπερασμένοι και αρκετά με αυτή την ιστορία...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #212 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:11:24 πμ »
Υ.Γ. δεν υπάρχει φαγωμάρα μέσα στον σύλλογο, το τι κάνουν και λένε πρώην μέλη που αποχώρησαν...  :roll: :roll: :roll:
Ο μόνος λόγος που δεν απαντάω σε αυτό έχει σχέση με την παράκληση του Viper.Αφήστε το το θέμα!

φίλε μου, δίκαιο είχες , απλά εγώ πίστευα - ο αφελής - ότι αν κάποιος έχει κάτι να πει το λέει δημόσια

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #213 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:17:11 πμ »
LIVERPOOL

οι αποφάσεις λαμβάνονται στη Γ.Σ. των μελών - υποθέτω ότι το ξέρεις και θεωρώ δεδομένο ότι το αποδέχεσαι

όλα τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ έχουν ΜΙΑ ΨΗΦΟ- και συ και γω

ΕΚΕΙ μιλάνε όλοι - ΚΑΙ ΟΧΙ όταν πρέπει και όπως πρέπει - ανοιχτά και έχουν την ευθύνη των όσων λένε - έτσι πίστευα

Υ.Γ. οι Δούρειοι Ιπποι είναι ξεπερασμένοι και αρκετά με αυτή την ιστορία...

Συμφωνώ, αλλά πάντα τις απόψεις του συλλόγου τις εκφράζει επίσημα το Δ.Σ. και όχι τα απλά μέλη. Όταν αυτά θέλουν να πουν κάτι να μην το κάνουν σαν να εκφράζουν την άποψη του Δ.Σ.
Επίσης, φαίνεται ότι ξεχνάς εύκολα το παρελθόν. Οι "ρόμπες" και άλλα τέτοια, ήταν η αιτία να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

ΥΓ. Τα σχόλια στα δικά σου ΥΓ τα παραβλέπω απλά. Για να μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #214 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:30:55 πμ »
Καλησπέρα. Είμαι νέος στον χώρο του μοντελισμού , άρχισα από φέτος το καλοκαίρι.
Πήγα στην έκθεση και μου άρεσαν τα εκθέματα αν και στο μυαλό μου είχα ότι θα γίνεται ένας χαμός από μοντέλα. Δεν έχω πάει βέβαια σε άλλη έκθεση και δεν ήξερα τι θα αντικρίσω.

Όσο για τα χαρτάκια κτλ που λέτε δεν λέω χτυπούσε άσχημα αλλά δεν έδωσα σημασία , για τα μοντέλα πήγα τα οποία ήταν και λίγα.

Δεν κατέβασα τίποτα γιατί μου φάνηκε ότι είμαι πολύ νέος στον χώρο για να δείξω κάτι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση με όλα αυτά που διαβάσω περί συλλόγων και των τσακωμών που έχετε να σας κατεβάσω μοντέλο.
Είναι υπερβολικά άσχημες αυτές οι κοκορομαχίες που κάνετε.
Εμένα παντελώς αδιάφορο με βρίσκει το τι είναι σύλλογος, κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που μου αρέσει θα το δείξω.

Την ουσία του μοντελισμού μου φαίνεται την έχετε χάσει και ασχολείστε με τα περιτυλίγματα.
Σε εμένα τουλάχιστον έχει δημιουργηθεί πολύ άσχημη εντύπωση και πιθανόν και σε άλλους νέους στον χώρο. 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #215 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:35:10 πμ »
Δεν αφηνεται τους τσακωμους να φτιαξεται κανα μοντελο ,στο κατω -κατω ο μοντελισμος ειναι για να χαλαρωνουμε και να ξεφευγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα,,,,

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #216 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 02:47:06 πμ »
Δεν αφηνεται τους τσακωμους να φτιαξεται κανα μοντελο ,στο κατω -κατω ο μοντελισμος ειναι για να χαλαρωνουμε και να ξεφευγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα,,,,

Πόσο δίκιο έχεις. Όμως μερικοί δεν το έχουν καταλάβει.

Εγώ δίνω εδώ ένα τέλος ΣΕ ΟΛΑ και δεν πρόκειται να πω οτιδήποτε άλλο και να απαντήσω σε οτιδήποτε. Όποιος μπόρεσε να καταλάβει έχει καλώς, οι υπόλοιποι απλά ας με θεωρήσουν κι αυτοί ως έναν υπονομευτή και Δούρειο ίππο.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #217 στις: Νοεμβρίου 18, 2008, 06:33:38 πμ »
τελος εδω με το ολο θεμα σε αυτο το φορουμ,πλεον πρεπει να βρεθειτε εσεις να τα μιλησετε συναδελφοι.

το τοπικ κλειδωνει,οσα σχολια ηταν να γραφτουν γραφτηκαν,ειτε αρνητικα ειτε θετικα,παρακαλω συνεχιζουμε σε αυτο το τοπικ με φωτογραφιες μονον :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10282.0.html

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #218 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 03:24:20 μμ »
και οντως αυτο με τα χαρτακια βγαζει ματι!  :|

http://www.starclubathens.gr/gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=55

ένα σατιρικό - διασκεδαστικό κείμενο για το χαρτάκι

με τίτλο Le Théâtre de l'Absurde  :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς με όσα αναφέρει, αξίζει να το διαβάσει

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #219 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 04:17:54 μμ »

http://www.starclubathens.gr/gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=55

Γνωστό μου φαίνεται το "υφάκι" του "Ooops"  :twisted: :twisted: :twisted: Απ' οτι καταλαβαίνω ΔΕΝ προκειται να λήξει το θέμα παρ' ολες τις εκλλήσεις για ηρεμία. Εαν "διαβάζει" ο "φίλος" "Ooops" θα ήθελα απλά να του πώ οτι :
To να γράφεις φίλε μου κάποια πράγματα σ' ενα forum ειρωνεύοντας κάποια σχόλια απ' άλλο forum το βρίσκω αηδιαστικό  :!: :!: :!: Όπως δεν μ' άρεσε το μήνυμα εκ' μέρους του Συλλόγου Καβάλας άλλο τόσο δεν μ' αρέσει και τα μηνύματα στο forum που έγραψες.....Κάποιοι μιλούν για καλοπροαίρετες κριτικές και τυχόν διορθώσεις - κάποιοι άλλοι κρυμμένοι στην ανωνυμία ενος nickname καταφέρουν "χαστούκια" σ' άλλους....Ας έρθει λοιπόν ο "Οoops" στην επόμενη συνάντηση του Πήγασου και ας "μιλήσει" αυτοπροσώπος και χωρίς nicks για το "Θέατρο του παραλόγου".
 Εντάξει Κοι γίναμε Πανελληνίως και Διεθνώς ΡΕΖΙΛΙ Σας φταίνε τα προηγούμενα, τα τωρινά και τα επόμενα Δ.Σ. (ΔΕΝ ξεχνάτε τα δικά σας αμαρτωλά παρελθόντα απλά τα σβήνεται με ενα σφουγγάρι) 'Ορμηστε και κατασπαράχτε τον "Πήγασο" να μείνουν τα υπολλείματα του ΑΛΛΑ να είστε σίγουροι οτι υπάρχει ακόμα ο ΑΓΝΟΣ μοντελιστής των 12 και 20 χρονών που θα "ξαναγεννήσει" τον Πήγασο 9και άλλους συλόγους που "φαγώθηκαν") και κάποια μέρα θα σας φτύσει (όπως ήδη έκαναν μερικοί με τα γραφόμενα σας)........
 Φαναροπουλος Παναγιώτης (ΔΕΝ κρύβομαι πίσω απο κανένα nickname  :twisted: :twisted:  και η φωτογραφία μου είναι διάσπαρτη μεσα στο forum να με αναγνωρίσετε)
 ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΕΨΗ - ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ FORUM ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Κων Admin.....

Αποσυνδεδεμένος aiantas

• Scale 1/144
  • *
    • star club
« Απάντηση #220 στις: Νοεμβρίου 20, 2008, 08:23:22 μμ »
Αγαπητε Παναγιωτη συγνωμη που παρεμβαινω και φυσικα δεν θελω να δημιουργησω μεγαλυτερη συγχυση στην ηδη υπαρχουσα,ομως εχω την αισθηση οτι μαλλον δεν καταλαβες το μηνυμα του κειμενου,δεν βαλλει εναντιον κανενος συλλογου,αλλα αντιθετα με οπλο την απιστευτη αισθηση χιουμορ που διαθετει  εναντιωνεται σε ολους αυτους τους δηθεν "τελειους" που βγαινουν μετα απο καθε εκθεση που γινεται σε αυτη την ερημη χωρα μας και με ειρωνια πισω απο την ανωνυμια τους σχολιαζουν τα παντα,τα χαρτακια,τα τσιγαρακια,τη δεη,το φωτισμο,τον οτε,την ευδαπ,την εφορια,την ολυμπιακη.....κανουν αυστηρη κριτικη σε ολα και αναθεμα αν καποιοιος απο αυτους εχει βιδωσει ενα παγκο σε καποια εκθεση.Μεχρι τωρα δεν βγηκα ποτε να πω  κατι για αυτες τις κακοβουλες κριτικες,ομως μετα απο αυτα που γραφτηκαν μετα την εκθεση της ipms  και του Πηγασου διαπιστωσα οτι δεν εχουν σαν στοχο να κανουν σοβαρες παρατηρησεις ωστε να βελτιωνονται οι εκθεσεις,αλλα να ειρωνευτουν τους διωργανωτες και τις προσπαθειες τους...
Κανενας δεν ειπε οτι  γινονται ολα τελεια,παντα θα δημιουργουνται παραπονα και θα υπαρχουν ελλειψεις.Αυτο συμβαινει γιατι στην ουσια ολοι ειμαστε ερασιτεχνες και ξεκλεβωντας αρκετο απο το προσωπικο μας χρονο προσπαθουμε καθε φορα να κανουμε το καλλυτερο που μπορουμε.Εαν υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερα μιας και θα μπορουσε να ανατεθει σε εταιρεια η διοργανωση της εκθεσης και ολα θα ηταν τελεια...Δυστυχως ομως η αληθεια ειναι οτι καταφερνουμε να κανουμε τις εκθεσεις με τα πενιχρα οικονομικα μεσα που διαθετουμε(κυριως απο τις συνδρομες των μελων) και με οπλο την αγαπη  και το παθος μας για αυτο το hobby,επιδιωκοντας να το κρατησουμε ζωντανο.....
Στο χερι μας ειναι να κανουμε τους συλλογους μας ισχυροτερους , τις εκθεσεις μας καλυτερες και τους εαυτους μας ουσιαστικοτερους,ως πρωην προεδρος καλω ολους τους συλλογους  να αφησουν τις εμπαθειες  και να κοιταξουν το γενικο καλο του μοντελισμου,ειδαλλως ενας δρομος απομενει...της απομονωσης και του μαρασμου...
 Μπαμπης Σταθης

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #221 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 02:26:51 πμ »

Σε μερικα δεν εχει αδικο να λεμε και του στραβου το δικιο,ωραια τα γραφει :mrgreen: :mrgreen: :) :) :) (Πετρο εσυ εισαι? :mrgreen: )

πολυ επιμενει ομως στο...χαρτακι,βρε αδερφε εδω ο κοσμος καιγετε,εκει εσυ με το χαρτακι :!: ::glossa:: (ειπαμε, οσον αφορα το χαρτακι ηταν gyftile πως να το κανουμε δηλαδη ρε Πετρο,η αληθεια να λεγετε ::salut:: )

(εμενα τα εκθεματα μου αρεσαν πολυ παντως στη πλειοψηφια τους.)

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #222 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 07:56:28 πμ »
Σε μερικα δεν εχει αδικο να λεμε και του στραβου το δικιο,ωραια τα γραφει :mrgreen: :mrgreen: :) :) :) (Πετρο εσυ εισαι? :mrgreen: )
πολυ επιμενει ομως στο...χαρτακι,βρε αδερφε εδω ο κοσμος καιγετε,εκει εσυ με το χαρτακι :!: ::glossa:: (ειπαμε, οσον αφορα το χαρτακι ηταν gyftile πως να το κανουμε δηλαδη ρε Πετρο,η αληθεια να λεγετε ::salut:: )
(εμενα τα εκθεματα μου αρεσαν πολυ παντως στη πλειοψηφια τους.)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ
ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ

επί της ουσίας,  ΗΔΗ έχω απαντήσει  http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9586.195.html 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ...ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ

Υ.Γ. η παραπομπή στο ακραία σατυρικό κείμενο έγινε ύστερα από τη δημοσίευση του σχολίου σου, που επανέφερες στο προσκήνιο το θέμα για το χαρτάκι

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #223 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 08:58:53 πμ »
ωραία  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Μέχρι πρότινος για όλα τα στραβά μας έφταιγε η IPMS Ελλάδος  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

τώρα θα αρχίσει να μας φταίει και η διαχείριση του modelclub  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χωρίς να μιλώ εκ μέρους του Viper, θέλω να ρωτήσω, τι σκοπιμότητα άραγε θα μπορούσε να έχει η παρατήρηση του  :shock: :shock: :shock:?

πολύ το ψειρίζουμε νομίζω  :wink:

Παρά τις πολύ αισιόδοξες και φιλόδοξες εξαγγελίες και προβλέψεις πριν την έκθεση (εμένα μου έχει κολλήσει εκείνο το "υποχρεωτικά, ξύλινες και καλαίσθητες βάσεις για όλα τα εκθέματα" - το οποίο από ότι είδα ευτυχώς δεν τηρήθηκε αυστηρά, διότι θα ήταν ακόμη λιγότερα τα εκθέματα),
νομίζω φαίνεται από όλες τις παρατηρήσεις ότι το οργανωτικό κομμάτι της έκθεσης απέτυχε.

Ακόμη και μια δήλωση ότι "εντάξει, δεν προβλέψαμε το ένα ή το άλλο και του χρόνου θα είναι καλύτερα" (αν και για κάποια, προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία, λόγω του ότι δεν ήταν πρώτη φορά η έκθεση) νομίζω είναι αρκετή για να λήξει το θέμα.

Αν όμως αρχίζουμε ότι για την όποια αποτυχία φταίμε εμείς (λίγο ή πολύ) αλλά φταίει και το οτιδήποτε άλλο (πχ. παλαιό ΔΣ, η ΚΥΠ, η CIA, η Mossad, οι διάφορες Στοές, η ΔΕΗ, το Μετρό, το Κτηματολόγιο κ.ο.κ.) που μας σαμποτάριζε, ή τελικά η "Ελληνική νοοτροπία" (την οποία επίσης δεν παραδέχομαι ), τότε μάλλον φταίμε πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε.
Αυτά για την έκθεση του 2008. Ειλικρινά εύχομαι η επόμενη του 2009, να είναι πολύ καλύτερη.

Επίσης, επανέρχομαι : που μπορεί να μάθει κανείς για τον Πήγασο ? Εαν υπάρχει καταστατικό, κανονισμός ή οτιδήποτε σχετικό παρακαλώ θα το ήθελα σε πμ. Για την ενημέρωση μου και μόνο.

Ευχαριστώ
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #224 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 09:07:49 πμ »
Θεωρώ οτι με το δικό μου ποστ άνοιξα τους ασκούς του έωλου για το θέμα Πήγασος(γιατί από οτι φάνηκε στην συνεχεία ήταν μια βόμβα έτυμη να εκραγεί) ήθελα να πω τα εξής.
Είμαι νέος μοντελιστής κοντά ενα χρόνο τώρα, πήρα για πρώτη φορά μέρος σε έκθεση, δεν εχω επηρεαστεί απο κανέναν και ούτε με ενδιαφέρει η φαγωμάρα που είχε έχει Ο ΠΗΓΑΣΟΣ και τα μελοι του, αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να ξαναδώ το χόμπι μας να ανεβαίνει ξανά.

ΑΥΤΟ όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχω-έχουμε το δικαίωμα να αισθάνομαι άσχημα  γιατί οι ξένοι συνάδελφοι μας από το εξωτερικό ήταν αν οχι περισσότεροι στον αριθμό άλλα σχεδόν όσοι και εμείς από εδώ (Με καταπληκτικές δουλείες στα Μάτια μου). Αυτό που με στεναχώρησε ήταν η απουσία των Ελλήνων και αυτό πιστεύω οτι οφείλεται εν μερί στην ΦΑΓΩΜʼΡΑ ΣΑΣ.

Αγαπητέ μου   Raw_Shooter απο την στιγμή που το θέμα ανέβηκε στο ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ-έχουμε κάθε δικαίωμά να γράψουμε τα καλά και τα άσχημα όπως κάνουμε με τα μοντέλα. Αν τα σχολειά της εκθέσεις δεν ήταν αρνητικά σε καποια σημεία, όπως λέει η παρημεια ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όταν τα σχόλια έγινα αρνητικά τότε ξαφνικά γίναμε κακοί και άρχισε η διαμάχη. ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΡΗΤΙΚΉΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ άσχετα αν δεν αρέσει σε μερικούς γιατί θέλουν από ότι φάνηκε να θέλουν να κρατήσουν μια ψεύτικη εικόνα προς τα έξω.

Ναι τα χαρτάκια ήταν ατόπημα(και αυτή την εικόνα δείξαμε και στους φίλους μοντεληστες του εξωτερικού) και η κρητική μου ήταν για να βελτιωθεί στην επόμενη έκθεση, αν αυτό είναι λάθος μου να το πείτε.

Τελος θελω να ζητήσω συγνώμη απο ολλα τα μελοι του φορουμ, αλλα και του Πηγασου που πυροδότησα τις καταστάσεις
Πάντα Φιλικά  
Ματιακης Γιαννης
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Tags: