Αποστολέας Θέμα: Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 30 Αυγούστου 2008"  (Αναγνώστηκε 2022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 30 Αυγούστου 2008"
« στις: Αυγούστου 23, 2008, 03:41:51 μμ »
παρουσιες,σχολια εδω ::talking_smilie:: ::gathering:: ::talking_smilie:: ::gathering::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 30 Αυγούστου 2008"
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 24, 2008, 01:42:32 πμ »
Να αναφέρω οτι στην συνάντηση της 23/8 καθήσαμε μέσα στο cafe4u >12 άτομα και διαπιστώθηκε πρόβλημα με την νέα διαρύθμιση του χώρου. Πιστεύω οτι πρέπει να σκεφτούμε ενναλακτικά σημεία συνάντησης.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 24, 2008, 01:47:27 πμ »
και με λιγότερα διαπιστωθηκε πρόβλημα  :? :? :? :?

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 24, 2008, 06:11:56 πμ »
σιγουρα υπαρχει προβλημα αν και ειδα πως μπορουν να γινουν μετακινησεις τραπεζιων και καθισματων,το θεμα ειναι πως το μερος βολευει πολυ,αλλες εναλλακτικες που υπαρχουν ομως ?

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 24, 2008, 10:41:05 πμ »
Ισως πρέπει να το ψάξουμε λίγο για τις εναλλακτκικές λύσεις γιατί έτσι που το έκανε νομίζω πως θα ήθελε να μας ξεφορτωθεί ασχέτως που του αφήνουμε κάθε Σάββατο τα λεφτά της αρκούδας στο κάτω-κάτω αυτός μας έχει ανάγκη και όχι εμείς αυτόν και έχει δείξει ότι δεν μας υπολογίζει.Και να βρούμε λίγο πιο πέρα στα μαγαζιά κοντά θα είμαστε πάλι λίγο περπάτημα παραπάνω δεν έβλαψε κανέναν νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 24, 2008, 12:04:25 μμ »
Ακούμε προτάσεις... Μήπως να κάναμε μια αναγνώριση εκεί γύρω?

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 24, 2008, 01:15:31 μμ »
Πιστεύω και εγώ Κώστα ότι τελικά πρέπει να πάμε σε μια αναγνώριση να δούμε τι παίζει,είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρούμε να τελειώνουμε ********************************

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 24, 2008, 01:19:40 μμ »
Πιστεύω και εγώ Κώστα ότι τελικά πρέπει να πάμε σε μια αναγνώριση να δούμε τι παίζει,είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρούμε να τελειώνουμε****************************

σεμνα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 24, 2008, 01:20:10 μμ »
Να δοκιμάσουμε το "αθηναϊκό καφενείο" στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων :?: Είναι 2 λεπτά από το τρίγωνο της Ιπποκράτους :?:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 24, 2008, 01:21:00 μμ »
το επομενο σαββατο αν ειναι κανουμε μια αναγνωριση :)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Μοντελοσυναντηση Αττικής "Σάββατο 30 Αυγούστο&
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 24, 2008, 03:26:01 μμ »
Πιστεύω και εγώ Κώστα ότι τελικά πρέπει να πάμε σε μια αναγνώριση να δούμε τι παίζει,είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρούμε να τελειώνουμε ******************************
Ρε παιδιά, για μισό λεπτό. Το ακούω και το διαβάζω οτι αφήνουμε ένα σωρό λεφτά και ότι δεν μας θέλουν. Για να τα πάρουμε τα πράγματα λίγο λογικά. Αρκετές φορές λόγω δουλειάς έχω περάσει έξω από το cafe, σε διάφορες ώρες της ημέρας και πάντα έχει κόσμο, τουλάχιστον στα τραπέζια, μέσα στους υπολογιστές δεν μπορώ να ξέρω. Ακόμα και αν δεν πάμε το Σάββατο, πάλι κόσμο θα έχει, δεν ζει από εμάς! Αν υποθέσουμε οτι ο μέσος μήνας έχει 4 Σάββατα, και κάθε Σάββατο του κάνουμε το μισό του ημερήσιο τζίρο, τότε σε σύνολο 30 ημερών είμαστε το 6.67% του μηνιαίου τζίρου, άρα ΔΕΝ ζει από εμάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλουν να μας διώξουν! Επίσης σκεφτείτε πως σαν πελάτες έχουμε πολύ υψηλό rotation time, έρχομαι, πιάνω μια θέση, παίρνω έναν καφέ (καλά, εγώ παίρνω και άλλα πράγματα...), την κάνω για μία ώρα στα μοντελομαγαζα, επιστρέφω, χαζεύω άλλη μία ώρα μοντέλα, ξαναπάω ίσως στα μαγαζιά και κάποια στιγμή αργά το μεσημέρι την κάνω έχοντας πιάσει μία θέση αφύσικα πολύ ώρα σε σχέση με κάποιον κανονικό πελάτη. Αλλά και πάλι όμως δεν σημαίνει πως θέλουν να μας διώξουν!

Τώρα όσον αφορά την αλλαγή που έγινε, δε νομίζω να είναι εσκεμμένο το οτι δε μας βολεύει. ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι δεν θα αλλάξει το χώρο του με σκοπό να μπορεί να βολέψει μεγάλες παρέες μία μέρα την εβδομάδα και μάλιστα με δεδομένο το παραπάνω ποσοστό του τζίρου. Το 93% του χρόνου λειτουργίας το συγκεκριμένο μαγαζί σερβίρει παρέες 5-6 ατόμων (και ίσως λέω πολλά άτομα) και με βάση αυτό έκανε την αλλαγή και για αυτό έβγαλε τους καναπέδες οι οποίοι ίσως βόλευαν εμάς αλλά όχι και τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά δεν θέλει να μας διώξει, αν ήθελε θα είχε πει όχι και στο street event που κάναμε.

Και μην ακούσω πως δε μας αφήνουν να φέρνουμε δικά μας γλυκά και να κάνουμε πχ γενέθλια κλπ. Εχουν δίκιο και όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν ξέρει την παράνοια της εφορίας που για ένα κουτάκι CocaCola μπορεί να κάνει τακτικό έλεγχο και να του ψάξει και τα σώβρακα και να του ρίξει και πρόστιμο. Οσο για το air condition, τις 2 φορές που το ζήτησα το άναψαν. Επίσης να πω πως σε επείγουσα επαγγελματική ανάγκη σύνδεσης με RDP σε κάποιον πελάτη μου ένα Σάββατο πρωί με εξυπηρέτησαν ενώ δεν είχαν καμμία υποχρέωση.

Δεν έχω κανένα συμφέρον με το συγκεκριμένο κατάστημα και συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση. Αλλά μην περνάμε και στο άλλο άκρο...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 24, 2008, 06:44:28 μμ »
Γιώργο έχεις δίκιο στο σκεπτικό σου αλλά λάθος στα νουμερα. Επειδή επισκέπτομαι και άλλες φορές το cafe4u και άλλες φορές εκτός απο σάββατο μεσημέρι, μπορώ να πω με σιγουριά οτι ο τζίρος που του κάνουμε είναι ακόμα μικρότερος απο ότι  υπολόγισες.  Η νέα διάταξη των θέσεων - που είναι και πιό όμορφη από προηγουμένως - απλά δεν βολεύει μεγάλες παρέες. Δεν πιστεύω οτι θα τους λείψουμε από οικονομική άποψη. Πρέπι να δούμε όμως που θα μαζευόμαστε τον χειμώνα.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 24, 2008, 06:55:46 μμ »
Δε μπορουμε να εχουμε ενα δικο μας χωρο? αλλα clubs πως εχουν?
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 24, 2008, 07:00:23 μμ »
Συνάδελφοι ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος μου φαίνεται :!:
 :cry:
Μήπως να εξετάσουμε την περίπτωση συνάντησης όπως αυτή που γίνεται στη Θεσσαλονίκη :?:
 :wink:
Όσο για δικό μας χώρο ως ιδέα είναι πολύ καλή αλλά δε ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 24, 2008, 07:14:20 μμ »
Η νέα διάταξη των θέσεων - που είναι και πιό όμορφη από προηγουμένως - απλά δεν βολεύει μεγάλες παρέες.

Εγω ειδα εχθες να εχουν ενωθει τραπεζια προς το βαθος και καθοντουσαν ανετα τα ατομα ολογυρα,οπως και να χει πιστευω τελικα πως μαλλον θεμα συνηθειας ειναι,προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα αντιμετωπισης και ειναι πολυ ευγενικοι και σε εμενα και σε οσους εχω δει,οσον αφορα το παλιο θεμα των γλυκων και διαφορων εδεσματων εχουν δικιο κι επρεπε να μιλησουν πολυ νωριτερα απο οτι το εκαναν ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Γιαυτο λοιπον θεωρω πως οι συναντησεις μας πρεπει να συνεχιστουν ως εχουν κι αν βρεθει κατι καλυτερο ευχαριστως να το αξιολογησουμε αναλογα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 25, 2008, 12:48:19 πμ »
Εγώ πάλι να πω ότι θεωρώ λίγο κουλό αυτό που κάνουμε κάθε Σάββατο στο μαγαζί......

Δηλαδή τι παραπάνω θα μου προσφέρει το να κάτσω σε ένα ενωμένο τραπέζι 20-25 ατόμων από το να κάτσω σε κανονική διαμόρφωση (αυτή του μαγαζιού) 4-5 άτομα ανα τραπέζι????

Ίσα ίσα που τώρα με αυτόν που είναι απέναντι μου δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν τον ακούω και δεν μπορώ να πλησιάσω από την κακή διάταξη των τραπεζιών- καρεκλών....

Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είμαστε εμείς???

Έχουν υπάρξει συναντήσεις (ειδικά έξω) που καθόμασταν 4-5 ανα τραπέζι και απλά αλάζαμε τραπέζια και ήταν μια χαρά!

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 25, 2008, 03:10:15 πμ »
Προσωπικά εγώ δεν είχα κανένα προβλημα με την συγκεκριμένη καφετέρια. Και η εξυπερέτηση πολύ καλή και οι τιμές λογικές για τα ελληνικά δεδομένα. Τωρα όταν μαζευόμαστε 20+ άτομα έκει και καβατζόνουμε σχεδόν όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια για κανένα 5ωρο πέρνοντας ενα καφέ (αντε και κανενα τοστάκι αν μας πίασει καμια λιγούρα) και δεν μπορουμε να βολευτούμε μάλλον εμείς είμαστε το πρόβλημα.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που στριμόχνουμε τους όποιους άλλους πελάτες άσχετους με μάς (που πολλες φορες μας βλεπουν σαν εξωγηινους με αυτα που κανουμε εκεί) που βρίσκονται.

Πιστευώ οτι είναι λίγες οι καφετέρίες που μπορουν να βελέψπυν ανέτα παρεες 20+ ατόμων ειδικά στο κεντρο που ο χώρος έιναι περιορισμένος

Πάντως ελπίζω να καταφέρουμε να βαλευτούμε τον χειμώνα ώστε να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να κάνουμε μετακομίσεις
When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 25, 2008, 07:28:51 πμ »
Βασικα το σαββατο που μας περασε ενα προβλημα ειχα εγω ............................................................

"Στενοτις" χωρου ......ως γνωστον επειδη ειμαι "μπολικος" οι καρεκλες οι μεσα με ζορισαν λιγο  ::toualet:: ::lol18:: ::lol18::

Οι φιλοι συναδελφοι του ιδιου κυβισμου και "κατηγοριας" θα με συμπονεσουν.
Βεβαια υπαρχει λυση να κοψω τα γυροκοψιδια  ::gyros:: για κανα 2-3 βδομαδες και να αρχισω να χωραω !

Δεν ανοιγουμε κανα τοπικ με διαιτες  :?: :?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 25, 2008, 10:47:23 πμ »
Απών λόγω Διακοπών.  ::salut:: :mrgreen:

Tags: