Πιστεύω και εγώ Κώστα ότι τελικά πρέπει να πάμε σε μια αναγνώριση να δούμε τι παίζει,είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρούμε να τελειώνουμε ******************************
Ρε παιδιά, για μισό λεπτό. Το ακούω και το διαβάζω οτι αφήνουμε ένα σωρό λεφτά και ότι δεν μας θέλουν. Για να τα πάρουμε τα πράγματα λίγο λογικά. Αρκετές φορές λόγω δουλειάς έχω περάσει έξω από το cafe, σε διάφορες ώρες της ημέρας και πάντα έχει κόσμο, τουλάχιστον στα τραπέζια, μέσα στους υπολογιστές δεν μπορώ να ξέρω. Ακόμα και αν δεν πάμε το Σάββατο, πάλι κόσμο θα έχει, δεν ζει από εμάς! Αν υποθέσουμε οτι ο μέσος μήνας έχει 4 Σάββατα, και κάθε Σάββατο του κάνουμε το μισό του ημερήσιο τζίρο, τότε σε σύνολο 30 ημερών είμαστε το 6.67% του μηνιαίου τζίρου, άρα ΔΕΝ ζει από εμάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλουν να μας διώξουν! Επίσης σκεφτείτε πως σαν πελάτες έχουμε πολύ υψηλό rotation time, έρχομαι, πιάνω μια θέση, παίρνω έναν καφέ (καλά, εγώ παίρνω και άλλα πράγματα...), την κάνω για μία ώρα στα μοντελομαγαζα, επιστρέφω, χαζεύω άλλη μία ώρα μοντέλα, ξαναπάω ίσως στα μαγαζιά και κάποια στιγμή αργά το μεσημέρι την κάνω έχοντας πιάσει μία θέση αφύσικα πολύ ώρα σε σχέση με κάποιον κανονικό πελάτη. Αλλά και πάλι όμως δεν σημαίνει πως θέλουν να μας διώξουν!
Τώρα όσον αφορά την αλλαγή που έγινε, δε νομίζω να είναι εσκεμμένο το οτι δε μας βολεύει. ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι δεν θα αλλάξει το χώρο του με σκοπό να μπορεί να βολέψει μεγάλες παρέες μία μέρα την εβδομάδα και μάλιστα με δεδομένο το παραπάνω ποσοστό του τζίρου. Το 93% του χρόνου λειτουργίας το συγκεκριμένο μαγαζί σερβίρει παρέες 5-6 ατόμων (και ίσως λέω πολλά άτομα) και με βάση αυτό έκανε την αλλαγή και για αυτό έβγαλε τους καναπέδες οι οποίοι ίσως βόλευαν εμάς αλλά όχι και τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά δεν θέλει να μας διώξει, αν ήθελε θα είχε πει όχι και στο street event που κάναμε.
Και μην ακούσω πως δε μας αφήνουν να φέρνουμε δικά μας γλυκά και να κάνουμε πχ γενέθλια κλπ. Εχουν δίκιο και όποιος πιστεύει το αντίθετο δεν ξέρει την παράνοια της εφορίας που για ένα κουτάκι CocaCola μπορεί να κάνει τακτικό έλεγχο και να του ψάξει και τα σώβρακα και να του ρίξει και πρόστιμο. Οσο για το air condition, τις 2 φορές που το ζήτησα το άναψαν. Επίσης να πω πως σε επείγουσα επαγγελματική ανάγκη σύνδεσης με RDP σε κάποιον πελάτη μου ένα Σάββατο πρωί με εξυπηρέτησαν ενώ δεν είχαν καμμία υποχρέωση.
Δεν έχω κανένα συμφέρον με το συγκεκριμένο κατάστημα και συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση. Αλλά μην περνάμε και στο άλλο άκρο...