Κύριοι καλησπέρα.
Μετά από ένα διάστημα παραμονής των κιτ και των εργαλείων στο ντουλάπι, και για να γιορτάσω την παραμονή μου στο κλεινόν άστυ για ένα ακόμη καλοκαίρι αποφάσισα να κάνω άλλη μία απόπειρα κατασκευής μοντέλου

Επελέχθη το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω ... κρίσης ηλικίας, και θέλοντας να πιστεύω πως ακόμα είμαστε στο 1987

Κάπου εδώ μια μικρή ιστορία για το κιτ ... Αγοράστηκε πρίν από ένα χρόνο περίπου, και ανοίγοντάς το, διαπίστωσα πως έλλειπε από τη συσκευασία το καπώ ! Ειδοποιήθηκε το κατάστημα που το αγόρασα, και μετά από 2-3 μήνες το καπώ είχε φτάσει και ήταν πια στα χέρια μου ( ένα μεγάλο μπράβο και στη Revell, και στο κατάστημα ).
Σκοπός είναι όταν και αν με αξιώσει ο Πανάγαθος

να γίνει σκονισμένο, λασπωμένο και γενικά ό,τι τελειώνει σε -ένο

Στο στάδιο του λασπώματος ( αν και νομίζω και πολύ νωρίτερα ), θα χρειαστώ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη συμβουλή και τη βοήθειά σας.
Ξεκίνησα λοιπόν όπως λένε οι οδηγίες κατασκευής, από τον κινητήρα ...

Σκοπεύω να τον βάψω με Alclad, και μετά να βαφτούν από πάνω ιμάντες και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπέλεξα να προχωρήσω με κλειστό καπώ, γιατί θέλω επιτέλους να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια να ολοκληρώσω, και έκρινα πως έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.
Ως προς το αμάξωμα τώρα, περιποιήθηκα μέχρι στιγμής λίγο τη χάραξη, και ειδικότερα των φτερών, και στοκάρισα λίγο το καπώ, μια που κάτι δε μου πήγαινε καλά, ειδικότερα τα σημάδια, από το καλούπι προφανώς, στο κέντρο.
Όλα αυτά βέβαια μικρό ρόλο παίζουν, ειδικά αν πρόκειται να λασπωθεί και να λερωθεί γενικότερα, αλλά μια που βρίσκομαι στο στάδιο της προσπάθειας, θεώρησα πως είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

Εάν δεν έχετε κάποια επισήμανση, λέω το επόμενο στάδιο να είναι καλό πλύσιμο, και αστάρωμα, ώστε να αρχίσω σιγά σιγά να ασχολούμαι παράλληλα με το εσωτερικό
Ευχαριστώ για το χρόνο σας, και για το κουράγιο σας που ασχολειστε με έναν ανεπείδεκτο μαθήσεως ... και θερμοπαρακαλώ για πολύ αυστηρές παρατηρήσεις
Δημήτρης