Αγαπητοί φίλοι γεια σας,
εδώ και καιρό παρακολουθώ το site καθημερινά , μοντελάρω αργά και εχω ποστάρει ελάχιστα.
Φτιάχνω το 1/24 mustang shelby gt 350Η (REVELL) έχω κάνει αρκετά εκτεταμένη έρευνα για φωτογραφίες στο δίκτυο ( φωτό από μέσα έξω πάνω,κάτω,ρόδες μηχανή κ.τ.λ. ) και θέλω να του βάλω μπουζοκαλώδια και ότι άλλα καλωδιάκια μπορεί να χωρέσω στη μηχανή . Αρχικά δοκίμασα καλωδιάκια από εσωτερικό η/υ αλλά μου φαίνονται χοντρά και εκτός κλίμακας.
Ύστερα δοκίμασα από καλώδιο παλαιού mouse και αυτά νομίζω είναι οκ για 1/24 μπουζοκαλώδια.
Αλλά από ότι έχω δεί στα διάφορα posts η πλειοψηφεία χρησημοποιεί χάλκινο σύρμα ή αλλα σύρματα διαφόρων διατομών. Αυτά ρε παιδιά που τα βρίσκετε? Σε χρωματοπωλεία-σιδηρικά-πρακτικερ και τα λοιπά δεν έχει.
Είμαι στην Ακράτα (Αχαΐα-Πελλοπόνησος) και δεν έχω κοιτάξει ακόμα στην Ιπποκράτους ή στο Πλαίσιο.
Εκεί θα βρώ?
Θα ήθελα να είναι εύκαμπτα, να βάφοντε και σε διάφορες διαμέτρους ώστε να μπορώ να αναπαραστήσω μπουζοκαλώδια καλώδια φρένων κολάρα κτλ.
Είδη βγάζω αρκετές φωτογραφείες από όλη την κατασκευή έτσι ώστε όταν τελειώσει να ποστάρω το όλο εγχείρημα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.