Αποστολέας Θέμα: Ένα εναλλακτικό υλικό για στοκάρισμα  (Αναγνώστηκε 16434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
Απ: Ένα εναλλακτικό υλικό για στοκάρισμα
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 23, 2008, 05:58:49 μμ »
Ξεχασα να πω οτι το κοστος εργαλειου και κεριου ειναι 13.65 εουρα  ::icon_thumright::

Επίσης ξέχασες να πεις από ποιο μαγαζί τα αγόρασες.....

Κωστα απο το NDS Πατησιων 21  στον δευτερο οροφο  ::icon_thumright::
www.nds.gr

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:19:32 μμ »
...επίσης ξεχάσαμε να σε ευχαριστήσουμε για την άψογη επεξηγηματική παρουσίαση...  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:22:59 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::icon_thumright::
ρίξε κι ένα βαψιματακι απο πάνω, να δουμε συμπεριφορά με χρώμα κλπ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:29:11 μμ »
ΣΩΘΗΚΑΜΕ.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστούμε φίλε gets... ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 23, 2008, 06:30:49 μμ »
επίσης, στις φωτό φαίνονται τα "κοψίματα" που έκανες για να αφαιρέσεις το περίσσευμα ή κάτι τέτοιο. μπορείς απο πάνω να στοκάρεις πχ με υγρό στοκο (Mr Surfacer ?)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 23, 2008, 07:22:56 μμ »
 :shock: :shock:
Καλοοοοοοό!
Και πόσο σκληρό γίνεται αυτό αφού κρυώσει?

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 23, 2008, 07:38:30 μμ »
...επίσης ξεχάσαμε να σε ευχαριστήσουμε για την άψογη επεξηγηματική παρουσίαση...  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::
Σωστά..... sorry  :oops:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 23, 2008, 07:43:42 μμ »
Ο,τι και να πω θα ειναι λιγο.Χιλια ευγε.Τετοια παρουσιαση και τετοιες φωτο δεν τις ηλπιζα ουτε εγω.Αλλα και τετοιο τεστ με τοσο βαθια  κενα επισης δεν εχω κανει.Φανταστειτε λοιπον τι μπορει να κανει σε φυσιολογικα κενα των συγχρονων μοντελων.Την εταιρεια αυτη τη χρησιμοποιω αλλα το συκεκριμενο κερι αυτης της εταιρειας δεν ετυχε.Ελπιζω να ειναι αρκετα σκληρο.Ενα τεστ που κανουμε ειναι να το πιεζουμε με το νυχι.Αν αφησει μια ανεπαισθητη γραμμη ειναι σκληρο.Αν νιωσουμε το νυχι να βυθιζεται τοτε εχουμε ενα μετριο σε σκληροτητα κερι.Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η τεχνικη staticjim.Πιστεψε με οτι σε 4-5 φορες θα σου φαινεται παιχνιδι.Ηδη απο οτι καταλαβα δε σε δυσκολεψε καθολου.Και ξανα μπραβο για την τελεια παρουσιαση.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 23, 2008, 07:53:32 μμ »
ρίξε κι ένα βαψιματακι απο πάνω, να δουμε συμπεριφορά με χρώμα κλπ.
Σ.Σ.
Σταυρο το χρωμα μην το φοβασαι καθολου.Εγω βαφω μονο με σμαλτα(λογω ελλειψης ακρυλικων στην πολη.και στις παραγγελιες απο internet τωρα μπηκα σιγα-σιγα)και κανω wash με white spirit ή τουρπεντινη.Και επειδη το εχω ριξει στα αρματα τωρα τελευταια καταλαβαινεις τι εχουν τραβηξει τα ερμα τα κερια.Παρολαυτα ειναι ακομα εκει οπως και την πρωτη ωρα

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 23, 2008, 08:07:15 μμ »
Μπραβο και στους δυο!!!
Gtets,να'σαι καλα αδερφε για το θεμα που ανοιξες και τις λυσεις που εδωσες!! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Jimακο,πολυ ωραια παρουσιαση αδερφε! ::salut:: ::salut::
Δοκιμασε το και με λιγοτερο χρονο ζεσταματος :wink:
Και στο λεω αυτο,μη γνωριζοντας τις ιδιοτητες του συγκεκριμενου βεβαια,αλλα πολλες φορες τα κερια τα δουλευουμε και με ζεστο νερακι!
Γενικοτερα,υπαρχουν στην οδοντιατρικη/οδοντοτεχνικη πολλων ειδων κερια με διαφορες κυριως στην σκληροτητα τους.
Τον συγκεκριμενο τυπο δεν εχει τυχει να τον δουλεψω(ισως στην σχολη,αλλα απο τοτε πανε και καποια χρονακια..)αλλα το βλεπω στα εκμαγεια.
Ειναι αρκετα σκληρο και κραταει τις διαστασεις του(πολυ σημαντικο οταν αναφερομαστε σε ορια!!) οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
Γενικα η τεχνικη με το κερι υπαρχει στα μοντελιστικα δρωμενα απο παλαιοτερα,βρισκοντας εφαρμογη κυριως σε απομιμηση οξυγονοκολλησεων στα αρματα.
Εκει μαλιστα χρησιμοποιουσαν το πολυ μαλακο κερακι και ουτε γατα ουτε ζημια!
Φανταστειτε με αυτο που λεει ο gtets!!
Επισης δεν χρειαζεται τριψημο οπως προειπε κι ο γνωστης του θεματος :wink:,κοβεται μια χαρα με καθαρο κοψιμο(ιδιως με νυστερακι)σηκωνει τεχνικη επαναχαραξης γραμμωσης(...για πλακα!!),μπορεις ανετα να συμπληρωσεις χωρις φοβο οτι θα ξεκολλησουν τα 2 στρωματα και στην τελικη,αμα κανεις πατατα..με ζεσταμενο εργαλειακι το "εφερες" σε χρονο μηδεν!!
Τωρα για το βαψιμο,σιγουρα ξερει καλυτερα ο gtets,αλλα κι ενα ασταρακι για να μας φυγει η φοβια δεν ειναι κακο! :mrgreen:
Υ.Γ.1Παρεπιπτοντως,Jim,το εργαλειακι ποσο το πηρες?
Υ.Γ.2gtets,μιας και εχεις προσβαση σε ολων των ειδων τα κερια...και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι τα εχεις δοκιμασει ολα στα μοντελα  :wink: :mrgreen:,εκεινο το καφε(που ερχεται σαν βαση για τις οδοντοστοιχιες)το εχεις παλεψει?
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 23, 2008, 08:18:43 μμ »
επίσης, στις φωτό φαίνονται τα "κοψίματα" που έκανες για να αφαιρέσεις το περίσσευμα ή κάτι τέτοιο. μπορείς απο πάνω να στοκάρεις πχ με υγρό στοκο (Mr Surfacer ?)
Σ.Σ.
Σταυρο εχεις δικιο.Οι γραμμες αυτες δε θα επρεπε να υπαρχουν.Αλλα οχι ο στοκος δεν ειναι λυση.Απλα δεν θα επρεπε να υπαρχουν.Υποψιαζομαι ομως τι μπορει να εγινε.Μαλλον το λεκρον ειναι αρκετα κοφτερο και αφηνει γραμμες στο πλαστικο(για αυτο ελεγα οχι με τον κοφτη).Αυτο λυνεται πολυ ευκολα απλα στομωνοντας λιγο το λεκρον ωστε να ξυνει το κερι και οχι το πλαστικο.Επισης δε θελει πολυ πιεση.Ειμαι σιγουρος οτι τη δευτερη φορα που θα το κανει ο Staticjim δε θα υπαρχουν πουθενα αυτες οι γραμμες.Εδω επιασε επακριβως το νοημα της τεχνικης μεσα απο την πολυλογια τη δικια μου,στις γραμμες θα κολωσει?

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 23, 2008, 08:47:57 μμ »
Σ.Σ.
Συγγνωμη,σας ειπα για το πλαστικο δε σας ειπα ομως για τις γραμμες στο κερι.Αν το κενο ειναι μεγαλο μπορει να παρατηρηθουν γραμμες στο κερι.Ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψω το μεγαλο μυστικο.Τη δευτερη χρηση του γυναικειου...καλσον :lol: :oops: :lol:Καλα διαβασατε.Το καλσον ειναι μαλλον το ¨ντουκοχαρτο¨ του κεριου.Το γυαλιζει με λιγο ελαφρυ τριψιμο.Βεβαια τωρα πως θα ζητησετε καλσον και να σας πιστεψουν οταν τους πειτε για πιο λογο το θελετε αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.Που να βλεπατε καποτε 55αρη καθηγητη με γενια και τατουαζ να ορυεται στη σχολη μπροστα σε 60 ανθρωπους ¨ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ¨.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 23, 2008, 10:18:06 μμ »
Μπραβο και στους δυο!!!
Gtets,να'σαι καλα αδερφε για το θεμα που ανοιξες και τις λυσεις που εδωσες!! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Jimακο,πολυ ωραια παρουσιαση αδερφε! ::salut:: ::salut::
Δοκιμασε το και με λιγοτερο χρονο ζεσταματος :wink:
Και στο λεω αυτο,μη γνωριζοντας τις ιδιοτητες του συγκεκριμενου βεβαια,αλλα πολλες φορες τα κερια τα δουλευουμε και με ζεστο νερακι!
Γενικοτερα,υπαρχουν στην οδοντιατρικη/οδοντοτεχνικη πολλων ειδων κερια με διαφορες κυριως στην σκληροτητα τους.
Τον συγκεκριμενο τυπο δεν εχει τυχει να τον δουλεψω(ισως στην σχολη,αλλα απο τοτε πανε και καποια χρονακια..)αλλα το βλεπω στα εκμαγεια.
Ειναι αρκετα σκληρο και κραταει τις διαστασεις του(πολυ σημαντικο οταν αναφερομαστε σε ορια!!) οποτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
Γενικα η τεχνικη με το κερι υπαρχει στα μοντελιστικα δρωμενα απο παλαιοτερα,βρισκοντας εφαρμογη κυριως σε απομιμηση οξυγονοκολλησεων στα αρματα.
Εκει μαλιστα χρησιμοποιουσαν το πολυ μαλακο κερακι και ουτε γατα ουτε ζημια!
Φανταστειτε με αυτο που λεει ο gtets!!
Επισης δεν χρειαζεται τριψημο οπως προειπε κι ο γνωστης του θεματος :wink:,κοβεται μια χαρα με καθαρο κοψιμο(ιδιως με νυστερακι)σηκωνει τεχνικη επαναχαραξης γραμμωσης(...για πλακα!!),μπορεις ανετα να συμπληρωσεις χωρις φοβο οτι θα ξεκολλησουν τα 2 στρωματα και στην τελικη,αμα κανεις πατατα..με ζεσταμενο εργαλειακι το "εφερες" σε χρονο μηδεν!!
Τωρα για το βαψιμο,σιγουρα ξερει καλυτερα ο gtets,αλλα κι ενα ασταρακι για να μας φυγει η φοβια δεν ειναι κακο! :mrgreen:
Υ.Γ.1Παρεπιπτοντως,Jim,το εργαλειακι ποσο το πηρες?
Υ.Γ.2gtets,μιας και εχεις προσβαση σε ολων των ειδων τα κερια...και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι τα εχεις δοκιμασει ολα στα μοντελα  :wink: :mrgreen:,εκεινο το καφε(που ερχεται σαν βαση για τις οδοντοστοιχιες)το εχεις παλεψει?
Δαιδαλε καλωςηρθες στην κουβεντα.Ημουν σιγουρος οτι θα συμφωνουσες γιατι ηξερες απο την αρχη για ποιο πραγμα μιλουσα.Θα χρειαστω και αλλες φορες τη γνωμη σου και για αλλα θεματα που τα εχω σαν ιδεες αλλα δεν τα εχω εφαρμοσει ακομη.Για το καφε που λες μαλλον εννοεις τη σελαχη?ενα καφε σκουρο που μοιαζει με πλαστικο?

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 23, 2008, 11:55:40 μμ »
Παράθεση
Που να βλεπατε καποτε 55αρη καθηγητη με γενια και τατουαζ να ορυεται στη σχολη μπροστα σε 60 ανθρωπους ¨ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ¨.

XAXAXAXA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  ::101::
Τι άλλο θα ακούσουμε εδω.....χαχαχαχαχαχα Τρομερη ατακα....
ελπιζω να μην το παρεξηγείτε......αλλα ειχε τρελο γελιο αυτό.
παντως σας ευχαριστούμε για την υπέροχη ιδεα με το κερι...... θα το αγορασω λειαν συντόμως και εγω.... για να δώ και εγω πως μπορώ να γλυτώσω τουλάχιστον 3 μοντέλα απο την επαναχάραξη.
THANKS ...GTETS.... για την ιδεα..... και StaticJim για το TEST DRIVE.
Να είστε καλα........ ώρε μοντελιστικές ώρες τριξίματος...... Εχε γεια..... θα τον γεμιζουμε πιο δημιουργικα πια.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 24, 2008, 01:25:38 πμ »
[.Για το καφε που λες μαλλον εννοεις τη σελαχη?ενα καφε σκουρο που μοιαζει με πλαστικο?

Αυτο ακριβως..
Σοκολατα μου θυμιζει εμενα παντως.... :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Αυτο ειναι σε φυλλα?
Πως δουλευεται,γιατι το κοιτουσα με..αλλο ματι,απο την στιγμη που ανοιξες το θεμα αυτο.. ::noidea::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 24, 2008, 01:36:55 πμ »
Παιδες sorry ξεχασα να σας το πω ........ Σταυρο οντος οι γραμμες που βλεπετε ειναι γιατι μετα την τοποθετηση το εξυσα με το κοπιδι και οχι με το λεκρον απλα γιατι ειπα να μην το κανω με το λεκρον γιατι ειχε ψιλομαυρισει και ηθελα να δω ποσο αντεχει στο ξυσιμο ........ οσο για την σκληροτητα ειναι αρκετα σκληρο και στο κουτι του και μετα την εφαρμογη αν πιεσεις οπως λεει ο gtets με το νυχι κανει μια ελαφρυ σημαδι να το πω .
Τασο το λεκρον εχει 1.8  και το κερι 10,94 + ΦΑΠΑ :wink:

Τι να πω θα κανω και αλλα τεστ απλα αυτο ητανε το αρχικο ισα να δω τι πεζει .....μαλιστα πιστευω οτι πρεπει να ειναι μανουλα για τα pinmarks που καμια φορα ειναι αμετρητα σε καποια καλουπια (βλ.BR του αλεξ)

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 25, 2008, 07:35:05 μμ »
[.Για το καφε που λες μαλλον εννοεις τη σελαχη?ενα καφε σκουρο που μοιαζει με πλαστικο?

Αυτο ακριβως..
Σοκολατα μου θυμιζει εμενα παντως.... :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Αυτο ειναι σε φυλλα?
Πως δουλευεται,γιατι το κοιτουσα με..αλλο ματι,απο την στιγμη που ανοιξες το θεμα αυτο.. ::noidea::
Αστο Τασο.Ουσιαστικα αυτο το πραγμα ειναι ο διαλος αποκριατικα ντυμενος σε φυλλα καποιου ειδους πλαστικου.Αν δεν καψεις τρια δαχτυλα δουλεια δεν κανεις.Οχι δεν το παλεψα το υλικο.Δεν την παλευω γενικα με αυτο το υλικο.Δεν το χρησιμοποιω ουτε και στο εργαστηριο.Τοσα ωραια υλικα εχουμε στη δουλεια,για το πιο δυσκολο στο χειρισμο σου ανοιξε η ορεξη?

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 26, 2008, 04:57:13 μμ »
καλησπέρα παιδες.
στο κατάστημα στην Πατησίων 21 - Αθήνα., που εχει το κερί ανάπλασης και το λεκρόν  δεν είναι ανοιχτά σάββατο.
πήγα σήμερα και εμεινα μπουκάλα. ::eusa_wall::
με εφαγε και η ζέστη. ::brancard::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 07, 2008, 08:08:35 μμ »
Ειπα να κανω και εγω μια δοκιμη για να λυσω και καποιες αποριες που μου δημιουργηθηκαν και εμενα απο την κουβεντα περι γραμμων,ντουκοχαρτων,νιτρου κτλ.spare box λοιπον σφαξιμο κατα τα γνωστα κτλ
Click to see the original size.
τα υλικα μας συν ντουκοχαρτο 2000 που ξεχασα να βαλω στη φωτο
περασμα του κεριου...
ξυσιμο με το λεκρον και πολυ ελαφρυ τριψιμο με το ντουκοχαρτο και το καλσον
εαν δουλευτει σωστα με το λεκρον με 4-5 περασματα ντουκοχαρτου και καλσον παιρνουμε μια πολυ ομαλη επιφανεια.Τελικα το ντουκοχαρτο δεν τριβει ακριβως το κερι(παιρνει καποιες μικροποσοτητες απο αυτο) αλλα ομαλοποιει πολυ την ολη περιοχη και διευκολυνει την κατασταση ακομα περισσοτερο.εγω προσωπικα το εχω εισαγει πλεον στην τεχνικη.Περασμα με ασταρι σε σπρει απο χρωματοπολειο...
ωστε να φανουν οι ατελειες και να διορθωθουν...
και να ξαναπεραστει με ασταρι..
καθαρος χρονος εργασιας μεχρι εδω το πολυ 3-4 λεπτα.Ακολουθησε βαψιμο με σμαλτο και πινελο...
και μετα βουτια στα βαθια...
για τα πρωτα δεκα λεπτα ενω το πλαστικο ειχε αρχισει να μαλακωνει επικινδυνα το κερι τα καταφερνε μια χαρα.Μετα απο εικοσι λεπτα στο νιτρο το αποτελεσμα...
και μετα απο αλλα εικοσι λεπτα στον παγκο...

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 08, 2008, 09:46:51 πμ »
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 08, 2008, 10:59:49 πμ »
Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα...
Κι εγω υστερα απο το τεστ με το νιτρο ειμαι πεπεισμενος πλεον οτι δε θα υπαρχει προβλημα.Το κερι αντεξε περισσοτερο απο το πλαστικο και βασικα τα κομματια του κεριου που φυγανε δεν λιωσανε απλα υποχωρησε μαλλον το πλαστικο απο κατω και απλα την κανανε.Τωρα οσο για τις συμβατικες τεχνικες wash,enamel και τα λοιπα παρακατω εχω ενα fitter το οποιο ηταν το πρωτο στο οποιο δουλεψα αυτη την τεχνικη.Το κακομοιρο εχει φαει την ταλαιπωρια του εχουν περασει και περιπου δυο χρονια απο τοτε και προχθες που το εψαξα εξονυχιστικα δε βρηκα τιποτα να με προβληματιζει.Ασχετα με το αν το μοντελο ειναι καλο η οχι το κερακι πανω του στεκεται μια χαρα.Βαμμενο με σμαλτα και το wash με λαδια και white spirit.Και πηρε και μπολικο κερακι γιατι καποια μ@λ@κια πρεπει να ειχα κανει στην κατασκευη.

Παντως ασχετα αν σας καλοφαινεται η τεχνικη η οχι ανακαλυψα πως το καλσον κανει θαυματα σε πλαστικο το οποιο εχει δουλευτει με ντουκοχαρτο.Δοκιμαστε το και θα συμφωνησετε σιγουρα.Κι αν θελετε και κανενα αλλο τεστ καταστροφης αρκει να μου το πειτε.Κατι με γαργαλαει απο χθες :D :D :D

Σας ευχαριστω γιατι μεσα απο την κουβεντα καταφερα και εγω να βελτιωσω την τεχνικη. ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nick Zour

• Obergefreiter
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Χαϊδάρι
  • I'm a modeller
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:11:08 πμ »
Πολυ ωραιο

Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht  Bestaubt sind die Gesichter  Doch froh ist unser Sinn  Ist unser Sinn  Es braust unser Panzer  Im Sturm

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:23:52 πμ »
Πολυ ωραιο

Ετσι νομιζα και εγω τοτε αλλα τωρα που εμπλεξα με το modelclub καταλαβα το αντιθετο.Παντως σε ευχαριστω :D :D

Αποσυνδεδεμένος Nick Zour

• Obergefreiter
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Χαϊδάρι
  • I'm a modeller
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:27:37 πμ »
Μα τι λες. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht  Bestaubt sind die Gesichter  Doch froh ist unser Sinn  Ist unser Sinn  Es braust unser Panzer  Im Sturm

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 08, 2008, 11:34:26 πμ »
Ελα οχι ρε ενταξει ειπαμε το παρακανες τωρα.Παντως να σαι καλα οπως και να χει

Tags: