0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τουλάχιστον, πρέπει να αξίζει τη δοκιμή...
Απο τιμη τι λεει? Ακριβο ή φθηνο για τα γραμμαρια που παρεχεται στην αγορα? Ειπες οτι δεν τριβεται? Αν πεσει παραπανω πως το αφαιρουμε χωρις να βλαψουμε την επιφανεια του μοντελου και να την λιωσουμε?
Παράθεση από: Γιαννης στις Ιουλίου 21, 2008, 02:56:35 πμΑπο τιμη τι λεει? Ακριβο ή φθηνο για τα γραμμαρια που παρεχεται στην αγορα? Ειπες οτι δεν τριβεται? Αν πεσει παραπανω πως το αφαιρουμε χωρις να βλαψουμε την επιφανεια του μοντελου και να την λιωσουμε? Ζεσταίνοντας το εργαλείο πάλι, μαζεύουμε το υπόλοιπο υλικό...
Υπεροχο υλικόσε ευχαριστούμε για οτιδήποτε μας ειπες και μας άνοιξες κυριολεπτικά τα μάτια.κάτι μια ερωτησούλα μιας και γνωρίζεις αρκετά για οδοντιατρικά.Παλαιότερα όπως πολλοί απο εμάς εχουν βάλει σιδεράκια.Η κόλλα που βάζουνε για να κοληθεί το κάθε αστεράκι σηκώνει και άρμα για να μην πώ πως ότι κολάει ξεχνάει να βγεί..ακομα σε ενα δόντι κόλα εχω που δεν βγαίνει με τιποτααααααα.πως λέγεται αυτή η κόλλα. και που μπορούμε να την βρούμε....είναι τοξική.... και κάνει για τα μοντέλα?ζητώ 100000000000000. συγνωμή που ειμαι εκτος θεματος.......αλλα πιστεψτε με..... ειναι ενδιαφέρον.... για φανταστείτε τον οπλισμο των αεροσκαφων να μην φέυγει ποτε απο τους πυλώνες ανάρτησης.εεε τι λετε?
Τωρα μου ηρθε πως αυτη την ομαδα κεριων στη δουλεια μου τη λενε κερια μοντελαρισματος.
Σας μπερδεψα μαλλον. Μοντελάρισμα λέγεται η όλη διαδικασία κατασκευής κέρινου ομοιώματος ενός δοντιού αρα και όλα τα κεριά που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη διαδικασία λέγονται κεριά μοντελαρίσματος. το συγκεκριμένο που είδες εσύ λέγεται έτσι γιατί είναι αυτό που κυριαρχεί σε αυτή τη διαδικασία. όλα έχουνε συγκεκριμένες και διαφορετικές ιδιότητες το ένα απο το άλλο. όλα θα μπορούσανε να κάνουνε τη δουλειά του στοκαρίσματος απλά προτείνω το ανασύστασης γιατί έχει το υψηλότερο σημείο τήξης.
Οκ Αν τα καταφερω αυριο μπορει να περασω να παρω και θα το παλεψω να δω !!
Ξεχασα να πω οτι το κοστος εργαλειου και κεριου ειναι 13.65 εουρα