Καθυστερημενα απαντω γιατι διακοπαρω

αλλα καλιο αργα παρα ποτε
Νώντα καλορίζικα και καλά βαψίματα

Τι κομπρεσερ πήρες
: 
Ευχαριστω Χρηστο, να εισαι καλα. Το κομπρεσερ ειναι το werthel tc-108 ή μαλλον ενα αντιγραφο του. (δεν θυμαμαι να λεει πανω werthel)
Σιγουρα Λαμπρο? Εννοω ξεκινημα-σταματημα του μοτερ ανα 1-2 δευτερολεπτα 
Νωντα στο δικο μου εχει μεγαλυτερο διαστημα,δεν ειναι το ιδιο κομπρεσερ βεβαια,για παρε τηλ. το καταστημα που το αγορασες...
(προσωπικη μου εκτιμηση δεν εχεις προβλημα
)
Τελικα κι εγω πιστευω οτι ετσι ειναι η λειτουργια του για ενα τοσο μικρο μπεκ. Λογικα με το πατημα της σκανδαλης απελευθερωνει τον αερα που ειναι ηδη στο σωληνα, ξεκιναει να δουλευει το κομπρεσερ, ο αερας δεν προλαβαινει να βγει απο το σωληνα με αποτελεσμα να σταματαει το κομπρεσερ και οταν η πιεση στο σωληνα μεταβληθει ξεκιναει ξανα το κομπρεσερ και το ιδιο επαναλαμβανεται ανα 2 δευτερολεπτα. Πιστευω να ειναι ενταξει, θα παρω και τηλεφωνο στο μαγαζι να ρωτησω παντως για να το σιγουρεψω

Καταρχάς συνάδελφε καλορίζικα καί οαερογράφος καί το κομπρεσέρ.
Αν καταλαβά καλά από την φωτογραφία που έχεις βάλει πήρες τον WERTHER TC-108?
Πρός αυτήν την κατευθυνση-μοντέλο προσανατολίζομαι καί γω, αν καί θα προτιμούσα κάτι καλύτερο.
Καί πάλι καλορίζικα καί καλές δουλειές. 
Ευχαριστω πολυ φιλε μου, να'σαι καλα. Να σου πω, προς το παρον εγω εχω καταβολευτει (οσο προλαβα τουλαχιστον ως τωρα), βαφω μικρες επιφανειες, οποτε δουλευει για μικρο χρονικο διαστημα και δεν ζεσταινεται. Για μεγαλες επιφανειες 1/48 και πανω θα προτιμουσα κι εγω κατι καλυτερο με φιαλη.
Felix τον ρυθμιστή πίεσης σε πόση πίεση τον έχεις βάλει να δουλεύει
:
Γιαννο, το βαζω να δουλευει σε διαφορες πιεσεις 0.5 - 1 - 2 - 2.5 bar για να δω διαφορες. Παντου δουλευε ετσι. Μονο στο 0.2 μπεκ. Στο 0.4 δουλευε μονο οταν παταγα τη σκανδαλη, δηλαδη συνεχεια.
ʼντε βρε, καλορίζικο! Πιάσε τώρα να κάνεις κανένα Β΄ΠΠ Luft πιτσιλωτό 72αρι να σε δω να σε χαρώ...
Ή αλλιώς ένα F-102 48αρι σαν του Κάκαλου, έτσι για άαααααααπλωμα του χρώματος....
Ευχαριστω πολυ βρε Γιαννη, να'σαι καλα. Ειναι τελικα μαγικο εργαλειο ο αερογραφος

Β' ΠΠ

Ποτεεεεεεεεεεεεεεε, τζετ και παλι τζετ. Τα περιεργα θα τα κανω στις διαφορες παραλλαγες των τζετ των χωρων του Ανατολικου Μπλοκ

Tερας. 8 bar (λες και τα χρειάζομε τεσπα) θέλει 1'24'' για να γεμίσει και όλος περιέργος είναι σχεδόν αθόρυβο. 150 ευρώ μαζί με υδατοπαγίδα και ρυθμιστή. Φυσικά εγγύηση και ανταλλακτικά. Το έχω 2 εβδομάδες βάφεις με τις ώρες με ένα γέμισμα. Έχω και το λάστιχο βάθω στο μπάνιο στο γραφείο στην βεράντα χωρίς να το κουνάω από την θέση του.

Αυτο ειναι οντως τερας. Δεν κανει ομως αρκετο θορυβο? Το εψαξα και για τετοιο κομπρεσερ αλλα μου φανηκαν αρκετα πιο θορυβοδη απο αυτο που τελικα πηρα

Βεβαια εχει φιαλη που οντως αξιζει