δεν νομίζω να κανει παρέα στο stryker στο τέλος....
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Αρκάδιε έχεις δίκιο για τη σπόντα και να ξέρεις ότι αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένος να τελειώσω το συγκεκριμένο. Και για λόγους τιμής (φωνάζουμε για έκθεση κλπ. και ακόμη δεν έχω κάτι έτοιμο για τον Οκτώβρη !). Πάνο δες εδώ για το ερώτημα σου (
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=9178.msg182809#msg182809). Για το 24άρι, έχω το Italeri αλλά λείπουν τα υπόλοιπα. Εκτός κι αν έχεις κάτι στο νού σου.
Λίγα λόγια για τα Jeep του Ιερού Λόχου τώρα:
Απο μελέτη αρκετών φωτό που υπάρχουν αποεκείνη την περίοδο, καθώς και ενός φιλμ (το είχε προβάλει και ο ΣΚΑΙ)
φαίνεται ότι τα Jeep του Ιερού Λόχου, ήταν κατα κανόνα οπλισμένα με τρία μονά πολυβόλα Vickers K των 0.303 in (7.7 mm), προερχόμενα από το ομώνυμο αεροπορικό πυροβόλο (
http://en.wikipedia.org/wiki/Vickers_K_machine_gun).
Ενα μπροστά από το συνοδηγό, ένα αριστερά και μπροστά από τον οδηγό (στο αριστερό φτερό του μπροστινού τροχού) και ένα πίσω.
Αυτό το πίσω στηριζόταν είτε στον έστορα στο μέσον της καρότσας είτε τέρμα πίσω στην "πλάτη".
Υπήρχαν κάποια μεμονωμένα τώρα, με διαφορετική διάταξη του οπλισμού. Πχ. υπάρχει φωτό με βαρύ πολυβόλο .50cal (12,7mm) στο συνοδηγό ενώ υπάρχουν αναφορές (όχι όμως και φωτό - τουλάχιστον μεχρι στιγμής) για αμερικανικό πολυβόλο .30cal (7,63mm) στην ίδια θέση ή ακόμη και Γερμανικό MG-34 (7,92mm).
Τα φορτώματα τους ήταν τα συνηθισμένα πολλά κάνιστρα καυσίμου στην καρότσα (απο 2 τετράδες αριστερά και δεξια) και άλλα 4-5 στο καπώ.
Υπάρχουν φωτό με λιγότερα κάνιστρα στο καπώ καθώς και με άλλα φορτώματα εκεί (συνηθως διπλωμένα κανάβινα "χαλιά" για το ξεκόλημμα των τροχών από την άμμο).
Επίσης υπάρχουν φωτό μεδιάφορα άλλα χαρακτηριστικά φορτώματα (κάνιστρα λαδιού, κιβώτια, κουτιά πυρομαχικών κλπ.) καθώς και δίχτυα παραλλαγής στην καρότσα.
Σε κάποιες φωτό τα όπλα είναι καλυμένα με υφάσματα για τη σκόνη.
Ολα πάντως έχουν την μάσκα κομμένη όπως τα βρετανικά και έχουν μπροστά το στρογγυλό δοχείο συμπύκνωσης του νερού του ψυγείου.
Το βάψιμο τους ήταν μονόχρωμο αμμώδες (British Sand) αν και υπάρχουν αναφορές για κάποια καφετιά παραλλαγή.
Αυτά απο θεωρία, ακολουθούν οι εργασίες και όπως έλεγε και το moto των Ιερολοχιτών και των SAS
"
O τολμών νικά" ή "Who Dares, Wins" 
Σ.Σ.