Luigi και επίσημα τέλος! :shock:Ούτε ο Φώσκολος να ήμουν...

Με λίγα λόγια προτίμησα αντί για freehand να κάνω τις οριοθετήσεις του camo με bluetack. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε παρακάτω, δεν με ικανοποίησε καθόλου... Τα όρια από bluetack μου βγήκαν περισσότερο χοντροκομμένα από ότι θα ήθελα έτσι η τελική εικόνα είναι κάπως χάλια. Οι επιλογές ήταν δύο:
- να ξεβαφτεί και ξανά μανά από την αρχή

- να παραμείνει ως έχει, να τοποθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πάρει την θέση του στην βιτρίνα

Φυσικά προτιμήθηκε η δεύτερη αφού πλέον είχα αρχίσει να το βαριέμαι.. Έτσι προχώρησα στην τοποθέτηση χαλκομανιών, έκανα wash με λάδια, μετρημένες φθορές με aluminum, τοποθέτηση αντενών από ιατρικά ράμματα

(ευγενική χορηγία του LIVERPOOL

) και τέλος ένα πέρασμα με mat βερνίκι της Gunze.
Γενικά ενώ ξεκίνησα με διάθεση να το τελειώσω νωρίς η διαδικασία του στοκαρίσματος - τριψίματος με ταλαιπώρησε αρκετά σε βαθμό να αρχίζω να το βαριέμαι. Πάντως το χάρηκα παρόλο που το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει πολύ. Και αυτό είναι το ζητούμενο για μένα. Πρώτα η διασκέδαση μέσω του hobby!

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της κατασκευής του αντιμετώπισα πολλές αναποδιές από τις οποίες σίγουρα αποκόμισα αρκετή εμπειρία άσχετα αν τελικά πέτυχα η όχι στις τεχνικές που δοκίμασα. ʼλλωστε έτσι δεν γίνεται κάποιος καλύτερος μοντελιστής?
Εδώ μια photo με τα δυο χρώματα του camo και τις οριοθετήσεις με blutack

Το μοντέλο ολοκληρωμένο.