Αποστολέας Θέμα: Επιτελους τελος ο τυφωνας..  (Αναγνώστηκε 1807 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘήνα
Επιτελους τελος ο τυφωνας..
« στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:56:15 μμ »
Επιτελους !!!!!!

Καταφερα να φερω εις περας την αποστολη μου...

Παραθετω φωτο σε κοινη θεα και περιμενω τις τοσο σημαντικες εκτιμισεις και παρατηρησεις σας.

http://s241.photobucket.com/albums/ff167/vmorellas/Nakajima/

Σειρα εχει ενα flanker SU-27 αφου πρωτα αγορασω μερικα καλαουδια γιατι το κιτ της Academy ειναι λιγο λιτο...

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: Επιτελους τελος ο τυφωνας..
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:58:45 μμ »
...εκτιμισεις..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
...παρατηρησεις........ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 03:01:57 μμ »
Πολυ,μα πολυ καλη δουλεια. ::eusa_clap:: Το μονο που μου εκατσε λιγο περιεργα ειναι καποια ξεφλουδισματα ειδικα στην δεξια πλευρα τις ατρακτου.Δειχνουν λιγο υπερβολικα. :roll:

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 03:12:39 μμ »
Σ'ευχαριστω ... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Ειναι η πρωτη φορα μετα απο εναμιση χρονο που μοντελαρω που επιχειρω chipping.. Εχεις δικιο μου ξεφυγε καπως... Θα το προσεξω την επομενη φορα. Εξαλλου γι'αυτο ρωταω για να βελτιωσω τα λαθη μου...

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 08:50:31 μμ »
 Πολυ καλος VM!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 Θα συμφωνησω με τον Crow ενα ξεφλουδισματακι μονο στα απλαινα της ατρακτου καθεται περιεργο στο ματι! Κατα τα αλλα φανταστικο!

Υ.Γ. Στο συστημα προσγειωσης στην καλωδιωση των φρενων? εχεις χρησιμοποιησει ταινια της tamiya?

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 09:17:50 μμ »
Πολυ ομορφο το αποτελεσμα και πολυ καλο θεμα.Για γιαπωνεζικο πιστευω οτι ηθελε κιαλλα ξεφλουδισματα.Εχω δει φωτογραφιες που ειδικα στο τελος του πολεμου τα αεροπλανα ηταν αγνωριστα απο την ταλαιπωρια.Αυτο το καλο εχουν τα γιαπωνεζικα :mrgreen:
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 10:09:58 μμ »
Πολυ καλος VM!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 Θα συμφωνησω με τον Crow ενα ξεφλουδισματακι μονο στα απλαινα της ατρακτου καθεται περιεργο στο ματι! Κατα τα αλλα φανταστικο!

Υ.Γ. Στο συστημα προσγειωσης στην καλωδιωση των φρενων? εχεις χρησιμοποιησει ταινια της tamiya?

Ευχαριστω και παλι..Αν εννοεις οπως το κοιταμε στην αριστερη πλευρα, ναι πραγματι...τωρα που παρατηρω ειναι παντελως ασχετο... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ναι πολυ σωστα ταινια λεπτα κομμενη ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Για να μπορεσω να στερεωσω το συρματακι που μου ξεκολαγε συνεχεια ακομη και με κυανοακρυλικη....  :x :x :x :x

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 13, 2009, 10:13:39 μμ »
Πολυ ομορφο το αποτελεσμα και πολυ καλο θεμα.Για γιαπωνεζικο πιστευω οτι ηθελε κιαλλα ξεφλουδισματα.Εχω δει φωτογραφιες που ειδικα στο τελος του πολεμου τα αεροπλανα ηταν αγνωριστα απο την ταλαιπωρια.Αυτο το καλο εχουν τα γιαπωνεζικα :mrgreen:

Δεν εχεις αδικο...απο φωτο που εχω δει, το χρωμα ηταν σχεδον ανυπαρκτο. Το επομενο Jap που θα φτιαξω θα το μαδησω..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 14, 2009, 01:27:04 πμ »
Παράθεση
Ναι πολυ σωστα ταινια λεπτα κομμενη icon_thumright icon_thumright icon_thumright Για να μπορεσω να στερεωσω το συρματακι που μου ξεκολαγε συνεχεια ακομη και με κυανοακρυλικη....  Mad Mad Mad Mad

Και πολυ καλα εκανες  ::icon_thumright::, γιατι καπως ετσι ηταν και στα πραγματικα! Γιατι δεν την βαφεις στο χρωμα των κατω επιφανειων η καποιο αλλα μεταλικο? Πιστευω θα προσδοσει μεγαλυτερη αληθοφανεια! (Φιλικα παντα και οχι κριτικη)

Παράθεση
Το επομενο Jap που θα φτιαξω θα το μαδησω..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ουπς  :oops: μηπωw να μαδησω κι εγω τον jap που φτιαχνω τωρα?
 Και παλι συγχαρητηρια VM  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 14, 2009, 07:30:51 πμ »
Πολύ όμορφο το Ki-84 φίλε μου. Εξαιρετική προσπάθεια!

Θα συμφωνήσω με τον Crow οσον αφορά κάποια chipping, αλλά το γενικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Με ξενίζει κάπως το χρώμα της έλικας αλλά με τους γιαπωνέζους όλα να τα περιμένεις.

Εν ολίγοις, συγχαρητήρια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 14, 2009, 07:04:41 μμ »
Πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο.
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 10:13:32 πμ »
Πολύ όμορφο το Ki-84 φίλε μου. Εξαιρετική προσπάθεια!

Θα συμφωνήσω με τον Crow οσον αφορά κάποια chipping, αλλά το γενικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Με ξενίζει κάπως το χρώμα της έλικας αλλά με τους γιαπωνέζους όλα να τα περιμένεις.

Εν ολίγοις, συγχαρητήρια!

Thanks ολους σας για τα καλα σας λογια... Λαμβανω ολες τις παρατηρησεις σας υπ'οψην καλες ή κακες για να βελτιωθω  :mrgreen: :mrgreen:

Τωρα οσον αφορα  το χρωμα της ελικας...Αυτο εδεινε το φυλαδιο της Hasegawa...Και γω το ακολουθησα πιστα.... :mrgreen: :mrgreen:

Tags: