καλησπέρα συναδελφοι
Σημέρα ειχα πάει εγω απο τις 12μιση μέχρι τις 5μιση....
γυρισα μπρώ να πω με αναμεικτες αντυπώσεις και συναισθήματα.
Πρωτίστως θα πω κάποια πράγματα που ίσως στεναχωρήσουν μερικους.
αλλα δεν πειραζει....πιστευω οτι χρειαζεται και για αυτό το κανω.
Η εκθεση μπορώ να πω.... ήταν παρα πολυ καλη και με εκθεματα τα οποια τραβουσαν το ενδιαφέρον του κοινου μικρή και μεγάλης ηλικιας.
το air-show κυμάνθηκε σε επιπεδα τα οποια ήταν κάπως άτονο (κρινοντας απο αργαγγελο 2005 - ξερω καμια σχεση) .....με μονη ετσι στιγμή εντασης τα Apache τα οποια τάραξαν τα νερα οταν μπηκαν δυναμικα.
η οργανωση μπορώ να πω τα καλυτερα..... αν και λιγο ανεβασμενες οι τιμες στα catering... μπορω να πω οτι ήταν καλα. Ενημερωνοι οι securiry για να σε κατατοπίσουν και γενικα σωστή οργανωση σε όλα τα επιπεδα
Δεν σε εκανα να δυσαρεστηθεις καθολου και να το θεωρήσεις μια εκπαιδευτική εκδρομη, ειδικα για τους μικρους φίλους μας.
εντυπωσιακο.....το air-crane όπως ο συναδελφος πιο πανω δήλωσε....εμεινα και εγω λίγο αναβδος απο το μεγεθος αυτου.... !!!!!!!

η εκθεση εντος.... πολυ καλη.... με το περιπτερο του κ. Καλφακη να τραβά ενδιαφερον αρκετό.... (ναι δεν καταφερα να αντισταθω ....πηρα και εγω μοντελο... Α-7Η tiger) ο οποιος ειχε όπως ο ramfighter ανέφερε ειώμενες τιμες... F-16block 52+ 1/48 50EUR ... αυτο που αγορασα.... A-7Η tiger 14EUR και αλλα πολλα.
οι όμορφες παρουσίες δεν ελειπαν.... ειδικα σε ενα περιπτερο....πολυ πολυ πολυ καλες παρουσιες...

Περιοδικά FREE απο το Remove Before Flight (με dvd παρακαλω) και απο την ΠΤΗΣΗ 2 τευχη αρα μια χαρα.
Περιπτερα με αρκετα σουβενιρ τα οποια κοστιζαν λιγάκι ακριβά μπορώ να πω.
Γενικα μια παρα πολυ καλη και οργανομενη εκθεση και συγχαρητήρια σε αυτους που πραγματοποιησαν κατι καλο.....μεν μικρο αλλα καλο.
μεχρι εδω καλα....
περνω το πουλμανακι.... και παω μουσειο.... πρωτο λαθος...δεν ενημέρωναν τον κοσμο οτι μπορει να εχει συνεχεια στο μουσειο.... οποιοι το ακουγανε.... το μαθαιναν απο ατομα που το ειχαν ψάξει.
Μια ενημεροτική ταμπελα ρε παιδια δεν κοστίζει.... ΕΛΕΟΣ.
και τωρα τα ασχημα....... ειπα σορρυ αν θα δυσαρεστήσω μερικους...αλλα ποσως με ενδιαφερει πρεπει να τα πω.....γιατι ακουσε ατομα αλλα να λενε το ιδιο.
Φτανουμε στο μουσειο...... πρωτο σοκ...... βλεπω τα F-104 Ολυμπος, τίγρης, TF-104 και το F-5 κρόνος εγκαταλελημένα μέχρι αηδίας....
τα πηρα κρανιο..... ο τιγρης ξεφλουδισμενο το κάθετο σταθερο.... το Ολυμπος πρεπει να ειχε κάποιο πρόβλημα στους τροχους.... και ξεφλουδίσματα στην ατρακτο ξεφουσκωτα ελαστικα
ρε παιδια.....ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.....η λεξη αυτή σας λέει τιποτα? κάποιοι ανθρωποι χαράμισαν ώρες εργασίας πανω σε αυτά για να τιμήσουν το τυπο του αεροσκάφους αλλα αυτους που τα πέταξαν και ακόμη αυτους που έδωσαν την ζωή τους σε αυτά τα μαχητικα. ΓΓΡΡΡΡ τα νευρα μου κομποσκίνι.....λεω ας μπώ μουσείο μπας και δώ κάτι πιο καλο...
δευτερο ΣΟΚ..... εκει να δεις εγκατάληψη.
ολα ηταν σκονισμένα.....και εγκαταλελημενα στο ελεος της σκόνης.....στις αράχνες που επλεκες πουλοβερ αμα ήθελες με τους ιστους και εκτος απο αυτο ολο το υποστεγο πρεπει να ειναι διατρητο... με συνέπεια η βροχη να πεφτει πανω στην σκόνη και να φαινεται ακομα πιο χαλια.. (οχι δεν ηταν βρεγμενα...αλλα η προ μηνων βρόχα τα ειχε στιγματισμενα). ευτυχώς ενα διχτυ προσταθευε απο τις κοτσουλιες των πουλιων (μπραβο καλη σκεψη αυτο και καλα κανατε)
οι στολες αμα τις τιναζες θα ειχαν να πετάξουν απο πανω τους μισο κιλό χώμα..... με hot spot....την καλοκαιρινή στολή ικαρου που ήταν κιτρινη.....απο λευκη.... απο την απλησια μηνων να πω....ετων..δεν ξερω..... απλα σιχαινοσουν που την εβλεπες και μονο. το αστειο ήταν...οτι... ειχα μια γιναντοοθόνη....που έδειχνε στην μούκγα κάποιες αναχαιτήσεις.... χωρις καποιον να λεει 5 πραγματα τι δειχνει ή να εξηγήσει αν καποιος θελει να ρωτήσει κατι η για το τι εβλεπε στην γιγαντοθόνη ή στα εκθεματα.
Ωραιότατο το κολαζ με τα μαχητικά που ήταν περιμετρικα στον τοιχο...και μπραβο σας.
μετέπειτα βγήκα εξω επεξεργάστηκα παλι να περιεργαστώ τα επετειακα.... με επιασε ενα σφιξιμο παλι......και συνεχισα...... πηγα απο κοντα να δώ τοAlbadros.....εκει μου αρεσει που ειχε σκάλα... για να μπεις υποτιθεται..... κοιταζω.... τα κουρτινακια...ηταν λες και ειχε να μπει μεσα κάποιος 10ετιες.....διαλυμενο.....εκει αρχισα να γελαω απο τα νευρα μου.σηκωθηκα και πηγα στο CH-47 στο οποιο τα παλικάρια εκει...μας αφησαν και μπηκαμε....πολυ καλα παιδια.... και τους ευχαριστουμε.... που ηταν τοσο εξυπηρετικοι..... και τους ευχαριστώ....να ναι καλα.....
Τα apache στημένα πιο κάτω..... μονα τους...μια χαρα ...

η κοπελα μου τα εφτυσε εκει...... αρα δεν κατάφερα να παω ουτε στο μουσείο που ειχε το catalina..... αλλα ουτε απο πισω απο το μουσειο για να δω τα F-1 next time....δεν θα χαθει.
Γενικα ενω εντυπωσιαστηκα με την ποιοτητα της εκθεσεως δυσαρεστήθηκα τρομερά με το μουσειο....
σορρυ που το λεω..... αλλα τετοιες μέρε που περιμένετε κόσμο..... αλλα και επισήμους.... δεν μπορουσατε να ειναι απλα καθάρα...????? επειηκώς ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ...οτι και να πειτε...
το θεμα ειναι οτι το ειπαν και αλλες παρεες που ήταν εκει...αλλα και στην διαδρομή της επιστροφή στο parking....
Δεν νομίζω να προσελκύσουμε ατομα να το επισκεφτουν την επόμενη φορα..... σορρυ αλλα μονο μουσειο δεν λεγεται αυτο
Οσο για τα επετειακα...υποστεγα δεν εχετε να τα βάλετε και τα εχετε και τα τρώνε οι καιρικές συνθηκες..... απλα ΝΤΡΟΠΗ.....

αυτα έπρεπε να ειναι ικανα να πετάξουν και να παρουσιάζονται σε τέτοιες εκδηλώσεις..... ετσι τραβάνε κόσμο.... για φανταστείτε μια διέλευση αυτων των 3 επετειακων..... τι ενδιαφερον θα τραγουσε....και δεν λεω για πρόγραμμα.... απλα απλες διελευσεις..... ετσι για το θεαθήναι......
αυτα εχω να πω.... δεν με ενδιαφερει ποσώς αν ενοχλησα μερικά αυτάκια...αν τα ενοχλησα κιολας...αλλα δεν νομιζω να νοιαζονται αλλωστε...οτι και να μου πείτε....αυτή έιναι η γνώμη μου.... και δεν την αλλάζω.
Απλα στεναχωρήθηκα παρα πολυ για την αεροπορική μας ιστορια.
Ελπίζω και του χρόνου σε αναλογες εκδηλώσεις και ελπιζω να διορθωθουν κάποια πραγματα για το καλο της αεροπορικής ιδεάς αλλα και μετάδοσης αυτης στις νέες γενειες.
φωτο απο την εκθεση αυριο γιατί είμαι αρκετα κουρασμένος....
Θα ανεβουν στο rapidshare λογο ογκου.....πανω απο 150 το οποιο θα διατηρηθει για να είναι πάντα διαθέσιμες.
Να ειστε παντα καλα..... και πηγαιντε στην εκθεση....αξίζει ειδικα για τους μικρους μας φίλους.