Υπάρχει γραμμή "μπλε" λεωφορείου που πηγαίνει στην πλατεία της Βαρυμπόπης και περνά απ' έξω και έχει και στάση του τρένου (ΟΣΕ) στάση "ΔΕΚΕΛΕΙΑ" που πηγαίνει προς Χαλκίδα και λογικά πρέπει να κάνει στάση.
Το δρομολόγιο του λεωφορείου:http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/bus_stop.asp&route_id=+537&rvariant_id=1&medium=0
Με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας ανεβαίνοντας προς Λαμία αμέσως μετά την Κηφισιά υπάρχει γέφυρα που λέει "προς Βαρυμπόπη", ανεβαίνετε στη γέφυρα και στρίβετε αριστερά, στο τέλος του δρόμου στρίβετε δεξιά (έχει και μια ταβέρνα εκεί αν θυμάμαι καλά) και πέφτετε πάνω στη Βάση. 
Σε ευχαριστω για την ανταπόκριση σου......εισαι πιο κατατοπιστικος....απο αυτον που ρωτησα....
γιατι μου ειπαμε .....στην Εξοδο για Παρνηθα κανουμε δεξια....και μετα σε μια διχαλα....επιλεγω την δεξια και μετα ολο ευθεια......
εεε τι λες ....σωστο η μπουρδες μου λεει?
Παντως θθα ακολουθήσω τις δικες σου οδηγίες.....γιατι εχεις παει....
αληθεια οταν λες στριβουμε αριστερα...εννοεις... περναμε την Αθηνων -λαμιας καθετα.....και συνεχιζουμε..... ευθεια για ποση αποσταση?
ποσα χιλιομετρα ειναι περιπου η αποσταση μετα την εξοδο......ο αεροδρομιο του τατοιου?
ευχαριστω και παλι..να σαι καλα..... 
Η γέφυρα που λέω είναι κανά χιλιόμετρο μετά τη πρώην διασταύρωση της Κηφισιάς (εκεί που είναι και η Mercedes ντε!

). Ανεβαίνετε στην γέφυρα,στο STOP στρίβετε αριστερά και περνάτε ΠΑΝΩ από την εθνική οδό,μπαίνετε σε ένα δρόμο που θα σας φανεί επαρχιακός (φύση, δέντρα, πρασινάδα κλπ

), μπαίνετε σε μια μεγάλη ευθεία με σχετικά στενό δρόμο, δεν στρίβετε ΠΟΥΘΕΝΑ, κάποια στιγμή θα δείτε τις γραμμές του τρένου από κάτω σας και περνάτε ΔΙΠΛΑ από τον ιππικό όμιλο στο αριστερό σας χέρι (ΠΡΟΣΟΧΗ μη σας πεταχτεί κανένα άλογο οπότε μη πλακωθείτε!) και φτάνοντας στο τέρμα της ευθείας στρίβετε ΔΕΞΙΑ, σε 500 μέτρα θα δείτε την πύλη του Α/Δ. Η διαδρομή που λέει ο Viper είναι και αυτή σωστή αλλά την προτείνω ως εναλλακτική γιατί την τελευταία φορά που πέρασα δεν είχε ταμπέλα και πήγα να χάσω την έξοδο οπότε μπορεί να μπερδευτείτε.
Υ.Γ. Θέλω και εγώ πολύ να έρθω για να γνωριστούμε κι'ολας αλλά με νάρθηκα στο πόδι και με πατερίτσες θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Δυστυχώς το νάρθηκα θα τον βγάλω την Πέμπτη...