Αποστολέας Θέμα: Η πρωτη εμφανιση του επετειακου No 2 "RF-4E της 348 Μ.Τ.Α"  (Αναγνώστηκε 48977 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Η πρωτη εμφανιση του επετειακου No 2 "RF-4E της 348 Μ.Τ.Α"
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:29:54 μμ »
http://img143.imageshack.us/my.php?image=img14631600x1200jw1.jpg

Καποιος εδω συνεληφθη επ'αυτοφορω να ποζαρει.....! :-)

δεν είναι μόνο ένας Πάνο  :wink: :wink:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:30:08 μμ »
 ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Μόλις συνειδητοποίησα, ότι παρέλειψα να γράψω κάτι σημαντικό

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους δημιουργούς αυτού του πανέμορφα βαμμένου επετειακού αεροσκάφους, και ειδικά στα μέλη του φόρουμ fisherman και trelas3

Συγχαρητήρια επίσης σε όλο το προσωπικό της μοίρας, για την υπέροχη εκδήλωση, την φιλικότητα τους και την υπομονή τους (με εμάς).

Και βέβαια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε αυτό το υπέροχο αεροπλάνο και μακάρι να γιορτάσει και την 60η επέτειο του και ακόμη περισσότερες
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:30:23 μμ »
Όπως και κάποιος να φωτογραφίζει... (εγώ!)
[imgt]http://i132.photobucket.com/albums/q24/panpanpiostoklepse/th_P5236645.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:30:48 μμ »
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:31:51 μμ »
Όπως και κάποιον να φωτογραφίζει! (εμένα!)
[imgt]http://i132.photobucket.com/albums/q24/panpanpiostoklepse/P5236645.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #180 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:35:20 μμ »
Συγχαρητήρια στούς "καλλιτέχνες" fisherman και trelas3  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Εύχομαι σύντομα να σάς δωθεί η δυνατότητα να διακοσμήσετε και κάποιο F-4E AUP  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #181 στις: Μαΐου 28, 2008, 02:42:27 μμ »
Τελικα εδωσαν αδεια η οχι για να δημοσιευθουν φωτο του επετειακου ???

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #182 στις: Μαΐου 28, 2008, 02:46:32 μμ »
έδωσαν

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #183 στις: Μαΐου 28, 2008, 02:55:04 μμ »
έδωσαν

λαμβανω πμ που μου "λενε" το αντιθετο :roll: τι θα γινει,ειμαι αναγκασμενος να δεχομαι τη κριτικη οποιουδηποτε επειδη ειτε αυτος γουσταρε να δημοσιευθουν οι φωτο,ειτε καποιος δε γουσταρε να δημοσιευθουν κι ο καθενας εδω περα λεει το μακρυ και το κοντο του επειδη εχουμε δωσει ελευθερο βημα?

Συγγνωμη αλλα την επομενη φορα εαν δε πει η ιδια η Π.Α το οκ δε δημοσιευεται τιποτα,θελει η Π.Α να το κρατησει μυστικο για 2 μηνες, ας το κανει! εκεινοι ξερουν!!!

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #184 στις: Μαΐου 28, 2008, 03:36:04 μμ »
Το  ΟΚ  το εδωσαν επισημα απο την μοιρα μετα  απο την κατασταση που ειχε φτασει σε ασχημο σημειο με υπονοουμενα και αλλα
επειδη το σκεπτικο να κρατηθει κρυφο το 487  μεχρι την εμφανιση στο RIAT δεν μπορουσε να σταθει μετα την γιορτη εγιναν διαβουλευσεις
και η μοιρα εδωσε το ελευθερο
 αυτα τα λεω γιατι μιλησα με ανθρωπους απο μεσα
αν αλλαξε τιποτα τις τελευταιες ωρες που δεν το νομιζω ...... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Orion

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
    • http://www.anaxaitisi.gr
« Απάντηση #185 στις: Μαΐου 28, 2008, 04:59:18 μμ »
ʼν αναφερόμαστε στο επετειακό ναι έδωσαν, μήπως όμως βγαίνουν πολλά περισσότερα απο το επετειακό ?

Η εκδήλωση ήταν κλειστή και το έχουμε κάνει σαν να ήταν Αρχάγγελος, (φωτογραφίες, video).

Η μονάδα ζήτησε μία χάρη και το τηρήσαμε αλλά μήπως μετά το παρακάναμε με τις γενικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ?

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας

http://www.anaxaitisi.gr

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #186 στις: Μαΐου 28, 2008, 07:07:16 μμ »
ʼν αναφερόμαστε στο επετειακό ναι έδωσαν, μήπως όμως βγαίνουν πολλά περισσότερα απο το επετειακό ?
Η εκδήλωση ήταν κλειστή και το έχουμε κάνει σαν να ήταν Αρχάγγελος, (φωτογραφίες, video).
Η μονάδα ζήτησε μία χάρη και το τηρήσαμε αλλά μήπως μετά το παρακάναμε με τις γενικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ?
Όπως νομίζει ο καθένας.. Είναι βλέπεις και η χαρά της έκπληξης που έζησα και ήθελα να την μοιραστώ.. Αν υπάρχουν φωτογραφίες όπου φαίνονται πράγματα που δεν πρέπει να φανούν (χώροι της μοίρας, εγκαταστάσεις), ας κατέβουν. Δε νομίζω όμως ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Αρχάγγελος μπορεί να μην ήταν, αλλά ό,τι γίνεται, γίνεται γιατί υπάρχει μεγάλη "δίψα"...
(Μακάρι οι διοργανωτές του Αρχάγγελου να ήταν της 348..)

Αν ενοχλεί και η υψηλή ανάλυση τι να πω...; Κακό είναι να είναι χορταστικές οι φωτο;

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #187 στις: Μαΐου 28, 2008, 07:29:09 μμ »
Παρακολουθώ το topic από το πρώτο post και έχω να πω μόνο δύο πράγματα:

- Συγχαρητήρια σε αυτούς που σκέφτηκαν και υλοποίησαν όλο το έργο και μας έδωσαν ακόμα ένα όμορφο αεροπλάνο. Με κάνουν να αισθάνομαι περήφανος και έχουν τον ειλικρινή σεβασμό μου.

- Προς αυτούς που δημιούργησαν το όλο θέμα της καθυστέρησης δημοσίευσης. Οι δυνατότητες λήψης ευκρινών φωτογραφιών με σεβαστή δυνατότητα μεγέθυνσης είναι στη διάθεση σχεδόν του συνόλου του πληθυσμού με κόστος που ενίοτε δεν υπερβαίνει τα 200EUR. Ας το πιστέψουν αυτό και την επόμενη φορά που κάτι πρέπει να μείνει κρυφό, αεροσκάφος, εγκατάσταση, οτιδήποτε, ας φροντίσουν να το κάνουν σωστά. Το όλο θέμα πήρε άσχημη τροπή και δυστυχώς χαλάει την όμορφη εικόνα που αντίκρισαν οι παρευρισκόμενοι στη γιορτή.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #188 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:21:43 μμ »
Βρήκα και την παρακάτω συλλογή φωτογραφιών από την εκδήλωση:
http://picasaweb.google.com/fixere/34830 ,
http://picasaweb.google.com/fixere/348RF4E30YEARSRECCEPHANSGREECELARISSAMAY232008
και
http://picasaweb.google.com/fixere/TAKAMAPIAMA

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:39:46 μμ »
Παιδιά να κάνω μια μοναχά ερώτηση  :?: :?: :?:  Μπαίνω στην μοίρα και με βλέπουν που κρατώ μηχανή....γίνεται η εκδήλωση και με ξαναβλέπουν οτι βγάζω "αβέρτα - κουβέρτα" φώτος...και μάλιστα οχι στην "ζούλα" αλλά ολοφάνερα (το καταλαβαίνετε λόγω ποιότητας φώτο) ΕΕΕΕΕ λοιπόν τί πρόβλημα υπάρχει μετά  :!: :!: :!: ʼμα δεν ήταν να βγούν κάποιοι χώροι ή κάποια αε/φη ας υπήρχαν αερονόμοι να απαγόρευαν την φωτογράφηση ή στην πύλη ας έλεγαν αφήστε τις μηχανές.....
 Και να έρθω λίγο σ' όλη την φάση περι μυστικότητας και απαγόρευσης δημοσιοποίησης του επετειακού......Λοιπόν η μοίρα διοργανώνει μια εκδήλωση και μάλιστα "ανοιχτή" στο κοινό (σύμφωνα με το ανακοινωθέν). Και το κωμικό της κατάστασης...."Ελάτε, έστω με άδεια, δείτε το - καμαρώστε το - φωτογραφίστε το, ΑΛΛΑ ΜΗΝ δείχνετε τις φώτο"....ΚΑΛΑ είναι σοβαροί  :?: :?: :?: :!: :!: :!: Και άντε εδώ στο forum δεν "ανεβάζουμε" φώτο.....Πόσοι έβγαλαν φώτος 5  :?: 10  :?: 20  :?:  όλοι ήταν σε forums  :?: :?: Εάν ήμουν απλά επισκέπτης που "μπήκα" και έβγαλα φώτο και δεν ήμουν στο modelclub  Πού να ξέρω  :?: :?:  Και δεν μπορώ να καταλάβω κατι ακόμα.....ok να μην εκδωθούν οι φώτο.....η μοίρα το αποφασίζει και ο μοίραρχος ή το Γ.Ε.Α.  :?: :?: Και το δείξαμε και αλλά περιμένετε το RIAT.....Ναί  ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.....Και ας το δούνε οι ξένοι πρίν το RIAT.....τί έγινε  :?: :?: :?: ʼμα κανουν καλύτερη δουλειά απο του Γιώργου και των άλλων παιδιών ( ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ) εεεεεε ας μας νικήσουν.....
 Μην ξεχνάτε κάτι το αεροπλάνο είναι ΟΛΩΝ μας....με τα χρήματα όλων το αγοράσαμε και το βάψαμε και το συντηρούμε....Και εφόσον κάποιοι ΔΕΝ θέλουν δημοσιοποίηση φώτο και άλλου υλικού τότε γιατί  κάποια στελέχη έχουν φώτο  :?: :?: Γιαυτούς δεν ισχύει η απαγόρευση  :?: :?: ΔΕΝ συμφωνώ μ' αυτό αλλά το φέρνω σαν παράδειγμα  :!: :!:  
 Λοιπόν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έγινε και βάφτηκε ενα τοσο ΩΡΑΙΟ επετειακό και μακάρι να γινόντουσαν κι άλλα και να συντηρούσαν και κάποια άλλα αεροσκάφη που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό ουρανό

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #190 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:42:30 μμ »
Συμφωνω 100% μαζι σου ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #191 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:46:52 μμ »
Αντιγράφω τμήματα από προηγούμενο post του fisherman

Παράθεση
ʼποψη 2: "Σου δείχνω κάτι, αλλά κάνε πως δεν το είδες". Αντίστοιχο παράδειγμα: καλώ έναν φίλο σπίτι μου και του ανακοινώνω ότι θέλω να κάνω μια έκπληξη σε κοινό μας γνωστό, την οποία και του περιγράφω. Αν αυτός φύγει από το σπίτι μου και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να τον πάρει στο κινητό να του το ανακοινώσει, ο κακός της ιστορίας είμαι εγώ ή αυτός?

Παράθεση
ʼποψη 4: "Δηλαδή όλοι εμείς που δεν μπορέσαμε να πάμε δεν έχουμε δικαίωμα να δούμε φωτό του αεροπλάνου?". Ας μην παρουσιάζουμε τόσο δύσκολα τα πράγματα. Η Μοίρα είπε "μην κυκλοφορήσει το υλικό σε ανοιχτή πρόσβαση στο ίντερνετ". Δεν είπε σε κανέναν μας "μην δείξεις τις φωτό που τράβηξες στους φίλους σου". Όλοι μας χρησιμοποιούμε το ίντερνετ και ξέρουμε ότι το ποστάρισμα των φωτογραφιών σε κοινή θέα δεν είναι ο μόνος τρόπος να μοιραστούμε τις φωτογραφίες. Ένα pm, ένα e-mail ή μια βόλτα στα γνωστά στέκια συνάντησης των μελών του modelclub ανά την Ελλάδα, αρκεί για να έχουν πρόσβαση στο φωτογραφικό υλικό όσοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.
clopy & paste

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #192 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:53:51 μμ »
Γιώργο φίλε μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εκπληκτική δουλειά σας......ξέρω οτι αν είναι δύσκολο να βάψεις ενα αερο/φος στην 1/48 ή 1/72 ή όποια άλλη "μικρή" κλίμακα, είναι κατόρθωμα να το βάψεις στην 1/1....και μάλιστα με τα ελληνικά δεδομένα (επεβλημένο χαμηλό κόστος - όλα την τελευταία στιγμή κτλ) είναι ΑΘΛΟΣ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 Συνέχιστε έτσι την καλή δουλειά με την αγάπη που σας διακρίνει για το ελληνικό αεροπλάνο ::salut:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #193 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:55:35 μμ »
ʼμα κανουν καλύτερη δουλειά απο του Γιώργου και των άλλων παιδιών ( ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ) εεεεεε ας μας νικήσουν.....

AYTO AKΡΙΒΩΣ EINAI TO ΡΕΖΟΥΜΕ
Ακριβως αυτο ηθελα να το γραψω πριν 4-5 ποστ αλλα θεωρησα πως θα γινω "κακος"...
Πανο +1....

Τι μυστικοτητες και χαζομαρες μωρε...Γιατι οτι ειναι να γνωριζουν οι κατασκοποι η οι απενταντι (να το παω εκει) απο τις δικιες σας φωτο θα το βγαλουν?Ελα μην τρελλαθουμε τελειως....δεν ειναι η Area51....η 348ΜΤΑ ειναι...(Χωρις να θελω σε καμμια περιπτωση να την υποτιμησω)

Και για να μην ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα (αναγκαστικα ομως) θεωρω πως ειναι καλο να ληξει το θεμα για το αν ειναι σωστο η οχι να ανεβουν φωτος...
Εγινε-τελειωσε.....Το αεροσκαφος τα σπαει ουτως η αλλως!

Ενα μπραβο σε αυτα τα παιδια και ειδικα στον Γιωργο (trelas) ειναι αρκετο πιστευω...μην τρεχουμε παραπερα...

Ας μεινουμε σε αυτο το ομορφο 1/1 δημιουργημα λοιπον....!

Φιλικα F-16rhs

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #194 στις: Μαΐου 28, 2008, 08:57:36 μμ »
Καλύτερα να συνεχίσουμε να συγχαίρουμε τον αγαπητό Γιώργο παρά να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα.....
 :wink:
Ο άνθρωπος αυτός θεωρώ ότι έχει ταλέντο μοναδικό και πρέπει να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και θα χαρώ πολύ κάποια στιγμή όταν ξαναανέβω Θεσ/νικη να τον γνωρίσω και να τον συγχαρώ από κοντά.
 ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:04:49 μμ »
Και για να γίνω "κακός" και "καυστικός".......ΓΙΑΤΙ κύριοι ΔΕΝ "βάζετε" μόνιμα εναν "Αρχάγγελο" στο πρόγραμμα  :?: :?: Δεν ήταν επιτυχημένος  :?: :?:  Πόσα παιδιά το είδαν και στα όνειρα τους γίνονται πιλότοι  :?: :?: Μήπως μερικά απο αυτά είναι το μέλλον της Π.Α.  :?: :?:
ΓΙΑΤΙ κύριοι αφήσατε και ερήμωσε η 113  :?: :?: :?ΓΙΑΤΙ δεν κάνετε ενα μουσείο σ' αυτήν  :?: :?: Πόσα χρόνια υπήρχαν εδώ τα θρυλικά "5αρια" και τί ιστορία έγραψαν  :?: :?: :?: Δεν υπάρχουν στέγαστρα  :?: :?:
 Τέσπα sorry ξέφυγα απο το θέμα μας........

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #196 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:10:03 μμ »
Δε γνωρίζω τι κόστισε η εκδήλωση για την 348 και την 110, ξέρω μόνο ότι εγώ "έσκασα" αρκετά λεφτά σε αναμνηστικά και το έκανα ενώ μπορούσα να τα πάρω από το μαγαζί που τα βγάζει στη μισή τιμή.. Και τα "έσκασα" γιατί ήταν και αυτό ένας τρόπος για μένα να πεις ευχαριστώ, να συγχαρείς και να ενθαρύνεις αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ουσιαστικά τη δουλειά τους, αλλά και να ευχαριστούν και να "διασκεδάζουν" και αυτοί με τη σειρά τους τον κόσμο που τους θαυμάζει..

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #197 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:13:54 μμ »
Αυτό που θέλω να πω ότι τέτοιες εκδηλώσεις "μίνι-Αρχάγγελοι", αφήνουν πολλά στα ταμεία των μοιρών.. Υλικά και ηθικά.

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #198 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:15:47 μμ »
..και επειδή οι ηγεσίες δεν τιμούν ποτέ αυτούς που πρέπει (όπως πρέπει), ας αφήσουν να το κάνουν αυτοί που ξέρουν!

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #199 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:25:44 μμ »
Μια παράκληση παιδιά, η οποία έγινε και από άλλους, αλλά η κατάσταση λίγο δύσκολο να επανέλθει απ' ότι φαίνεται. Η άδεια δόθηκε, οι φωτό μπήκαν, ήδη έχουν δημοσιευτεί στο scramble.nl, επομένως ας μην το συζητάμε άλλο. Ότι έγινε έγινε. Ίσως η απόφαση ήταν παρεξηγήσιμη, αλλά άρθηκε. Μπορεί το topic να επανέλθει σε topic κριτικής (θετικής αρνητικής δεν έχει σημασία) του επετειακού και της τελετής αυτής καθεαυτής. Έχετε δει  πολλοί στο παρελθόν σε  κάποια τελετή χαμηλή διέλευση και άνοδο με διαδοχικά roll σαν αυτή που πραγματοποίησε το επετειακό στη Λάρισα. Sorry αν δεν το πρόσεξα, αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε πουθενά. Αυτή, όπως και άλλες σκηνές αξίζουν να αναφερθούν για να βάλουν στο κλίμα και αυτούς που δεν ήταν, ώστε να προσπαθήσουν και αυτοί να παραστούν στην επόμενη εκδήλωση. Και τέτοιες σκηνές δεν περιγράφονται με μια παραπάνω ή μια λιγότερη φωτό είναι η αλήθεια.

Δεν εκπροσωπώ εννοείται τα παιδιά που έβαψαν το αεροσκάφος, ούτε αυτούς που διοργάνωσαν την τελετή, που εργάστηκαν για το λεύκωμα,  για το επετειακό patch, ακόμη και αυτούς που φρόντισαν για τις μπύρες που μας ξεδίψασαν μετά από τόσες ώρες στον ήλιο. Όμως αν ήμουν στη θέση τους και διάβαζα ένα topic σαν και αυτό, μόνο απογοήτευση θα ένοιωθα. Ας μπουν οι καταγγελίες στο αντίστοιχο παλιό topic (θεωρητικά μιλώντας) και όλα τα υπόλοιπα σχετικά με την τελετή και το αεροσκάφος ας συνεχίσουν να μπαίνουν εδώ. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο περίεργος, αλλά το τελευταίο που θα είχα να συζητήσω μετά την εμπειρία της προηγούμενης Παρασκευής είναι αν θα μπορέσω να ανεβάσω ή όχι τις φωτογραφίες μου στο ίντερνετ. Ας προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε σε κάτι πιο θετικό από αυτό.
Γιώργος Ψαρράς

Tags: f-4