Παιδιά να κάνω μια μοναχά ερώτηση

:

:

: Μπαίνω στην μοίρα και με βλέπουν που κρατώ μηχανή....γίνεται η εκδήλωση και με ξαναβλέπουν οτι βγάζω "αβέρτα - κουβέρτα" φώτος...και μάλιστα οχι στην "ζούλα" αλλά ολοφάνερα (το καταλαβαίνετε λόγω ποιότητας φώτο) ΕΕΕΕΕ λοιπόν τί πρόβλημα υπάρχει μετά

ʼμα δεν ήταν να βγούν κάποιοι χώροι ή κάποια αε/φη ας υπήρχαν αερονόμοι να απαγόρευαν την φωτογράφηση ή στην πύλη ας έλεγαν αφήστε τις μηχανές.....
Και να έρθω λίγο σ' όλη την φάση περι μυστικότητας και απαγόρευσης δημοσιοποίησης του επετειακού......Λοιπόν η μοίρα διοργανώνει μια εκδήλωση και μάλιστα "ανοιχτή" στο κοινό (σύμφωνα με το ανακοινωθέν). Και το κωμικό της κατάστασης...."Ελάτε, έστω με άδεια, δείτε το - καμαρώστε το - φωτογραφίστε το, ΑΛΛΑ ΜΗΝ δείχνετε τις φώτο"....ΚΑΛΑ είναι σοβαροί

:

:

:

Και άντε εδώ στο forum δεν "ανεβάζουμε" φώτο.....Πόσοι έβγαλαν φώτος 5

: 10

: 20

: όλοι ήταν σε forums

:

: Εάν ήμουν απλά επισκέπτης που "μπήκα" και έβγαλα φώτο και δεν ήμουν στο modelclub Πού να ξέρω

:

: Και δεν μπορώ να καταλάβω κατι ακόμα.....ok να μην εκδωθούν οι φώτο.....η μοίρα το αποφασίζει και ο μοίραρχος ή το Γ.Ε.Α.

:

: Και το δείξαμε και αλλά περιμένετε το RIAT.....Ναί ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.....Και ας το δούνε οι ξένοι πρίν το RIAT.....τί έγινε

:

:

: ʼμα κανουν καλύτερη δουλειά απο του Γιώργου και των άλλων παιδιών (

) εεεεεε ας μας νικήσουν.....
Μην ξεχνάτε κάτι το αεροπλάνο είναι
ΟΛΩΝ μας....με τα χρήματα όλων το αγοράσαμε και το βάψαμε και το συντηρούμε....Και εφόσον κάποιοι ΔΕΝ θέλουν δημοσιοποίηση φώτο και άλλου υλικού τότε γιατί κάποια στελέχη έχουν φώτο

:

: Γιαυτούς δεν ισχύει η απαγόρευση

:

:
ΔΕΝ συμφωνώ μ' αυτό αλλά το φέρνω σαν παράδειγμα
Λοιπόν
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έγινε και βάφτηκε ενα τοσο
ΩΡΑΙΟ επετειακό και μακάρι να γινόντουσαν κι άλλα και να συντηρούσαν και κάποια άλλα αεροσκάφη που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό ουρανό