0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!Επέτρεψέ μου όμως να σου κάνω μία διόρθωση! Το VK45.02 ήταν ο αντικαταστάτης του Tiger I και όχι του King Tiger, βασικά από τα τρία πρωτότυπα VK45.01, VK45.02 και VK45.03, προέκυψε το King Tiger. Αν θέλεις ερπύστριες πλαστικές από King Tiger έχω, πες αν είναι να σου στείλω!Επίσης αυτά τα δύο που θα φτιάξεις είναι τα μοντέλα που παρουσίασε η Porsche.
Επέτρεψέ μου όμως να σου κάνω μία διόρθωση! Το VK45.02 ήταν ο αντικαταστάτης του Tiger I και όχι του King Tiger, βασικά από τα τρία πρωτότυπα VK45.01, VK45.02 και VK45.03, προέκυψε το King Tiger.
Αν θέλεις ερπύστριες πλαστικές από King Tiger έχω, πες αν είναι να σου στείλω!
Πολύ ωραίο γίνεται Παναγιώτη, ρε συ πολύ θάθελα να έρχομαι και εγώ στην υπόγα να χαζεύω
Όλα αυτά τα έκανε εχθές το βράδυ παρευρισκομένης σύσσωμης της παρέας των υποχθόνιων... Πως καταφέρνει αυτό το παιδί να μοντελάρει με τέτοιο ρυθμό... Και δεν τον ταΐσαμε και τίποτα..
Τωρα ξερω πως τα καταφερνει ο Παναγιωτης χαα ....Εχει κατι μικροσκοπικους Τσιμιδες που συναρμολογουν ασταματητα στο υπογειο....Τι να πω Μπραβο και μονο Μπραβο στην κατασκευει τουρπο με αποτελεσμα Πικασο Τασος
Ωραία δουλειά Παναγιώτη!Πάω στοίχημα ότι αύριο το πρωί θα το έχεις έτοιμο!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Μαΐου 18, 2008, 03:01:47 μμΩραία δουλειά Παναγιώτη!Πάω στοίχημα ότι αύριο το πρωί θα το έχεις έτοιμο!ʼλεξ εννοείς αυτό ή το επόμενο..? Πάντως Πάνο αν χρειαστείς βοήθεια με τα χρώματα πες μου...
...ενώ, αν το είχες πάρει μαζί σου το Σ/Κ...θα καθόσουνα σε μιά σκιούλα και θα πέρναγες την ώρα σου χωρίς τα επακόλουθα...
Το "Ρ" (Porsche) τα λέει όλα! Ναι, αυτός σχεδίασε και το Ferdinand/Elefant.