@jogiav

Αψογος! Η μηχανή είναι μούρλια και οι εξατμίσεις και η καλύπτρα βαμμένη ΚΑΙ από μέσα... Τι να πω, πολύ καλή δουλειά φίλε μου

- ΔΕΝ ψεκάζω primer. Τρίβω όλο το μοντέλο με το πράσινο τμήμα από σφουγγαράκι scotchbright το οποίο δημιουργεί μικροσκοπικές γρατσουνίτσες και το χρώμα γραπώνει πολύ καλά επάνω.

Τι είπες τώρα! Και οι γρατζουνιές κλείνουν με το χρώμα και δεν φαίνονται; Κάποτε είχα προσπαθήσει κάτι ανάλογο με σύρμα κουζίνας αλλά δε θες να ξέρεις πως κατεληξε η προσπάθεια

...γιατί όπως όλοι ξέρουμε το κίτρινο είναι άτιμο χρώμα.
Αχ, πόσο δίκιο έχεις

Είμαι τόσο πορωμένος τώρα που μου'ρχεται να το πλακώσω και να τελειώσω το βάψιμο μέχρι το πρωί
Θα ξαναμπώ στις 0430. Ελπίζω να σε προφτάσω στα σήματα...

Λοιπόν, κάτι λίγο και από το δικό μου, το "λευκό αίσχος"!
Οπως πολύ σωστά παρατηρήσατε το soft edge στο λευκό γύρω από τα σήματα ήταν και φαινόταν χάλια. Πήρα λοιπόν το πινελάκι μου, αυτό με τις δύο τρίχες, πήρα και ηρεμιστικά μου, άνοιξα το Humbrol 34 και άρχισα τις επιδιορθώσεις προσπαθώντας το νέο όριο του λευκού να μοιάζει με την υπόλοιπη παραλαγή:

Για δουλειά που άρχισες στις 1130 και τέλειωσε πριν από λίγο, τελικά κάτι κατάφερα. Αύριο που θα έχει στεγνώσει το λευκό θα υποστεί ταλαιπωρία ανάλογη με το υπόλοιπο (μπατονέτες, τρίψιμο με χαρτοπετσέτα) για να ενσωματωθεί με το σύνολο της παραλλαγής. Και μετά, αν δεν τα τινάξω στη δουλειά και με κουβαλάνε με το κλάρκ, θα το πλακώσω στις φθορές.
Αυτά. Καληνύχτα σας και καλά μοντελοόνειρα