Ενα Fw-190 A5 με την τρίχρωμη παραλλαγή του USN. Δώσε λίγο χρόνο, κάπου έχω και τα επίσημα αποτελέσματα σε δοκιμές με F4U και F6F στο Patuxent τον Φεβρουάριο του 1944.

Αυτό θέλω να το δω!!
ʼντε να postαρω και εγώ την πρόοδο που ομολογουμένως δεν είναι και πολύ μεγάλη. Συμμετέχω και εγώ στο group build με το Me 262 της Revell στην 1/72. Ένα αεροπλάνο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το πρώτο jet της ιστορίας που προσωπική άποψη θα άλλαζε το ρουν του πολέμου αν έβγαινε στην παραγωγή λίγο νωρίτερα...
Το κιτ είναι από τα καλύτερα του συγκεκριμένου αεροπλάνου ανεξαρτήτως κλίμακας. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή, εγχάρακτη εξωτερική λεπτομέρεια πιστότατη για την κλίμακα και σχεδόν πλήρες cockpit! Η παραφωνία του κιτ είναι η καλύπτρα του, η οποία είναι για τα πανηγύρια! Να είναι καλά όμως ο CROW ο οποίος είχε προβλέψει και με προμήθευσε με μια vacuumed.

Δεν έχω ιδέα πώς να το κόψω αυτό το πράγμα αλλά θα το δούμε στην πορεία...
το κιτ:
Το πρώτο βήμα και τελευταίο μέχρι στιγμής (γ@μ# τον χρόνο μου...

) ήταν να ψεκάσω το εσωτερικό και το τμήμα το cockpit με RLM 02. Έκανα καλά

: Γιατί κάπου είδα σήμερα ότι προς το τέλος του πολέμου το εσωτερικό βαφόταν με RLM66...

Τέλος πάντων, προτιμήθηκε το XF-22 της Tamiya αραιωμένο με οινόπνευμα κατά 50%. (ρε παιδιά ποιος μοντελομαγαζάτορας έχει διαλυτικό της Tamiya στην Θεσσαλονίκη...?) Να πω εδώ ότι πρώτη φορά έβαψα με ακρυλικά και έπαθα ψιλοπλάκα. Θα τα καθιερώσω σιγά σιγά.

Εκπληκτική λεπτομέρεια για 1/72 που βέβαια δε θα φαίνεται τίποτα όταν κλείσει η άτρακτος...
Ακολουθεί η ολοκλήρωση του cockpit όταν φυσικά προλάβω...