Αποστολέας Θέμα: Me-262 της Revell στην 1/72  (Αναγνώστηκε 8849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Me-262 της Revell στην 1/72
« στις: Ιουνίου 08, 2007, 11:03:27 πμ »
Ενα Fw-190 A5 με την τρίχρωμη παραλλαγή του USN. Δώσε λίγο χρόνο, κάπου έχω και τα επίσημα αποτελέσματα σε δοκιμές με F4U και F6F στο Patuxent τον Φεβρουάριο του 1944.
:shock: :shock: :shock: Αυτό θέλω να το δω!!

ʼντε να postαρω και εγώ την πρόοδο που ομολογουμένως δεν είναι και πολύ μεγάλη.  Συμμετέχω και εγώ στο group build με το Me 262 της Revell στην 1/72. Ένα αεροπλάνο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το πρώτο jet της ιστορίας που προσωπική άποψη θα άλλαζε το ρουν του πολέμου αν έβγαινε στην παραγωγή λίγο νωρίτερα...

Το κιτ είναι από τα καλύτερα του συγκεκριμένου αεροπλάνου ανεξαρτήτως κλίμακας. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή, εγχάρακτη εξωτερική λεπτομέρεια πιστότατη για την κλίμακα και σχεδόν πλήρες cockpit! Η παραφωνία του κιτ είναι η καλύπτρα του, η οποία είναι για τα πανηγύρια! Να είναι καλά όμως ο CROW ο οποίος είχε προβλέψει και με προμήθευσε με μια vacuumed. ::icon_thumright:: Δεν έχω ιδέα πώς να το κόψω αυτό το πράγμα αλλά θα το δούμε στην πορεία...

το κιτ:

Το πρώτο βήμα και τελευταίο μέχρι στιγμής (γ@μ# τον χρόνο μου...  :evil:) ήταν να ψεκάσω το εσωτερικό και το τμήμα το cockpit με RLM 02. Έκανα καλά  :?:  Γιατί κάπου είδα σήμερα ότι προς το τέλος του πολέμου το εσωτερικό βαφόταν με  RLM66... :roll: Τέλος πάντων, προτιμήθηκε το XF-22 της Tamiya αραιωμένο με οινόπνευμα κατά 50%. (ρε παιδιά ποιος μοντελομαγαζάτορας έχει διαλυτικό της Tamiya στην Θεσσαλονίκη...?) Να πω εδώ ότι πρώτη φορά έβαψα με ακρυλικά και έπαθα ψιλοπλάκα. Θα τα καθιερώσω σιγά σιγά.   ::icon_thumright::

Εκπληκτική λεπτομέρεια για 1/72 που βέβαια δε θα φαίνεται τίποτα όταν κλείσει η άτρακτος...  :?   

Ακολουθεί η ολοκλήρωση του cockpit όταν φυσικά προλάβω...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: Me 262 της Revell στην 1/72
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:06:37 μμ »
Φίλε Siva καλή επιτυχία καταρχήν!

Όσο για το:

Το πρώτο βήμα και τελευταίο μέχρι στιγμής (γ@μ# τον χρόνο μου...  :evil:) ήταν να ψεκάσω το εσωτερικό και το τμήμα το cockpit με RLM 02. Έκανα καλά  :?:  Γιατί κάπου είδα σήμερα ότι προς το τέλος του πολέμου το εσωτερικό βαφόταν με  RLM66... :roll:

Μάλλον το "σωστό" χρώμα είναι το RLM66 για το cockpit. It's up to you αν θα το αλλάξεις (προσωπικά δεν με χαλάει).

Επίσης για το:
Εκπληκτική λεπτομέρεια για 1/72 που βέβαια δε θα φαίνεται τίποτα όταν κλείσει η άτρακτος...  :?   

...σου γνωρίζω ότι αρκετή από αυτή τη λεπτομέρεια θα φαίνεται διότι οι φωλέες των σκελών δεν έχουν πάτωμα (ή ταβάνι αν προτιμάς) οπότε....

Επίσης, νομίζω ότι αυτές οι περιοχές ήταν άβαφτο μέταλλο...

Πάντα φιλικά

Γιάννης
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:17:13 μμ »
...σου γνωρίζω ότι αρκετή από αυτή τη λεπτομέρεια θα φαίνεται διότι οι φωλέες των σκελών δεν έχουν πάτωμα (ή ταβάνι αν προτιμάς) οπότε....

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ!
Στο κιτ τις φωλέες τις δίνει με πάτωμα όπως φαίνεται και στην πρώτη photo. Μήπως θα πρέπει να το αφαιρέσω...?  :roll:  :roll: Δώστε τα φώτα σας στον άπειρο...  ::punch::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:29:59 μμ »
Πρεπει να κοψεις το πανω μερος απο τι φωλεες που δινει το κιτ ωστε να φανει η κατω πλευρα της μπανιερας του κοκπιτ με την λεπτομερια της.Μετα βαψε το με ενα αλουμινιο.Το κοκπιτ πρεπει να βαφτει με RLM 66,σκουρο γκρι δηλαδη.Αν εχεις και κανα panzer grey κανει.Ξεκινα και εδω ειμαστε. :wink:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:45:47 μμ »
Grazie amigos!!  ::salut:: ::salut::

::arrowred::Να το ξεβάψω ή να περάσω ένα λεπτό στρώμα καλύτερα.. :?:

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:50:33 μμ »
Για δοκιμασε να το ξαναβαψεις,δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Δες παρακατω τι περιπου σχημα εχουν κανονικα οι φωλεες.Το κιτ ειναι της Hasegawa.Σωστο σχημα,μηδεν λεπτομερια! :evil:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:56:22 μμ »
Για δοκιμασε να το ξαναβαψεις,δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
Εχει απόλυτα δίκιο, ρίξε ένα χέρι Humbrol 67 από πάνω και είσαι OK!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 08, 2007, 01:07:36 μμ »
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Refresh από εβδομάδα  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 08, 2007, 01:47:47 μμ »
Στο κιτ τις φωλέες τις δίνει με πάτωμα όπως φαίνεται και στην πρώτη photo.

Ooops!! Συγνώμη Γιάννη, δεν μου άνοιγε η πρώτη φωτό, δεν ξέρω και το κιτ...  :mrgreen:

Φυσικά, ισχύουν όλα όσα σου είπαν και οι φίλοι παραπάνω...
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
4
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 26, 2007, 11:50:01 πμ »
Επιτέλους ύστερα από παρατεταμένο καιρό απραξίας  επανέρχομαι με ολίγη πρόοδο εργασιών. Να θυμίσω ότι "παλεύω" ένα Me 262 A1-a της Revell στην 1/72. Μάλλον η ζέστη με επηρεάζει θετικά γιατί δεν εξηγείται ο χθεσινός μοντελιστικός οργασμός.

Από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ, καθηλωμένος στην μοντελιστική γωνιά μου, με τον ανεμιστήρα να μου ανακατεύει τα μαλλιά(!) προσπάθησα κατ' αρχήν, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Γιάννη (jogiav) και του Δημήτρη (crow), να τρυπήσω τις φωλέες ώστε να φανεί η λεπτομέρεια που κρύβει το κάτω μέρος του cockpit (το οποίο βάφτηκε με το no 53 της humbrol). Επειδή δεν διαθέτω ταχύτροχο, με τρυπανάκι χεριού τρυπήθηκε περιμετρικά το πλαστικό και στην συνέχεια με τον κόφτη απομακρύνθηκε. Με 800αρι ντουκόχαρτο διορθώθηκαν οι όποιες "ανωμαλίες".

Στην συνέχεια προσπάθησα να αναδείξω την λεπτομέρεια του cockpit (αρκετά καλή για την κλίμακα) αφού είχε ήδη ξαναβαφτεί με RLM 66 (humbrol 67). Αρκετή ώρα την έφαγα προσπαθώντας να βάψω τις ανάγλυφες ζώνες του καθίσματος. Τελικά προτίμησα tamiya masking tape για πιο εύκολο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Βελτιώθηκαν τα σκέλη προσγείωσης προσθέτοντας τις καλωδιώσεις των φρένων. Βάφτηκαν με το steel της humbrol και αυτή την στιγμή στεγνώνουν πάνω σε ένα κομμάτι κερόστοκου... Επίσης βάφτηκαν και οι τροχοί.

Τέλος ενώθηκαν χωρίς να κολληθούν οι πτέρυγες με την άτρακτο και τους κινητήρες έτσι απλά για να δω πως βγαίνει το πρώτο και ίσως το μοναδικό jet που θα κατασκευάσω...

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
4
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 26, 2007, 11:56:55 πμ »
Πολύ καλά το προχωράς, μπράβο, σημασία στην λεπτομέρεια βλέπω...
...άσε τον ανεμιστήρα να σου ανακατεύει τα μαλλιά και προχώρα ακάθεκτος  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
4
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 26, 2007, 12:11:41 μμ »
Πολύ καλά το προχωράς, μπράβο, σημασία στην λεπτομέρεια βλέπω...
...άσε τον ανεμιστήρα να σου ανακατεύει τα μαλλιά και προχώρα ακάθεκτος  ::icon_thumright::
Σ' ευχαριστώ Φίλιππε!

Είμαι και μαλλιάς ο άτιμος  ::icon_rr::  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
4
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 26, 2007, 12:22:17 μμ »
Ωπ! να και άλλο ένα 1/72! Φίλε siva πολύ καλά τα πάς! Και να σου πω κάτι, πολύ καλύτερες αν θες τη γνώμη μου οι ζώνες από masking tape...
Και μην ακούς τον philio με τον ανεμιστήρα. Εμείς οι νέοι που αντέχουμε έχουμε air condition!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
4
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 26, 2007, 01:03:06 μμ »
Συνονόματε, μπράβο, μου αρέσει. Προχωράει  πολύ καλά.
Οι φωλέες δείξανε πολύ ωραία πλέον τώρα που ξεφορτώθηκες το άσχετο πάτωμα...
Επίσης, θα συμφωνήσω με τον Γιώργο για τις ζώνες
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
4
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:02:42 μμ »
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου!  ::salut:: ::salut::
Για τις ζώνες δε το συζητώ! Για περίπου 30-40 λεπτά προσπαθούσα να βάψω τις ανάγλυφες αλλά πάπαλα, ενώ με την ταινία μέσα σε 5 λεπτά ήταν έτοιμες...  ::icon_thumright::

ʼντε να δούμε τώρα που καλοκαίριασε, έπεσε λίγο η δουλειά οπότε περισσότερος χρόνος για μοντελάρισμα. Ειδικά αν η καλή σου σε φροντίζει στα διαλείμματα με καλούδια του τύπου γαρίδες σαγανάκι όπως εχθές...  ::eetsmakelijk::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
4
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:09:59 μμ »
Ειδικά αν η καλή σου σε φροντίζει στα διαλείμματα με καλούδια του τύπου γαρίδες σαγανάκι όπως εχθές...  ::eetsmakelijk::
Αθλιε! Τέτοια ώρα βρε ποστάρεις τέτοια πράγματα;

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
4
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:10:20 μμ »
Μια χαρά προχωράει το 262!!
ʼντε να βλέπουμε βαψίματα σιγά σιγά!!! :wink:
Έχεις αποφασίσει πιο θα κάνεις?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
4
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 26, 2007, 02:22:54 μμ »
Ειδικά αν η καλή σου σε φροντίζει στα διαλείμματα με καλούδια του τύπου γαρίδες σαγανάκι όπως εχθές...  ::eetsmakelijk::
Αθλιε! Τέτοια ώρα βρε ποστάρεις τέτοια πράγματα;

Έπρεπε να το πω. Τέτοιες κρίσεις δεν τις παθαίνει συχνά!!  :mrgreen: :mrgreen:

Μια χαρά προχωράει το 262!!
ʼντε να βλέπουμε βαψίματα σιγά σιγά!!! :wink:
Έχεις αποφασίσει πιο θα κάνεις?

Γιώργο σε ευχαριστώ. ::salut::
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Επειδή δεν έχω εμπειρία στο airbrushing και διαθέτω σχετικά μάπα αερογράφο (Revell, student plus) προβληματίζομαι. Καμιά ιδέα έχετε?

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
4
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:34:41 μμ »

Είμαι και μαλλιάς ο άτιμος  ::icon_rr::  :mrgreen: :mrgreen:

Να πω αυτό που μου 'ρχεται τώραααα..... ή να μην το πω ????????????????   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Προχώρα Γιάννη χωρίς να φοβάσαι τίποτα. Κάνε δοκιμές με τον αερογράφο σου σε κάποιο παλιό και κακοφτιαγμένο μοντέλο (για να μην το κλαις μετά), να δεις πως στρώνει το χρώμα, την λειτουργία γενικά του αερογράφου και ύστερα βάψε στο μοντέλο.
Καλή συνέχεια.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 09, 2007, 06:20:30 μμ »
Επειδή δεν έχω χρόνο να το μελετήσω, αλλά και να γράψω τις παρατηρήσεις μου, χοντρούλη μου (να βάλω τα γυαλία μου, να πάρω μεγενθυντικό φακό, παχύμετρο και άλλα τέτοια) όπως κάνω με τα μοντέλα του LAMPAKIA,  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:   επιφιλάσομαι για το μέλλον. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι στην 1/48 τα προβλήματα εφαρμογής της καλύπτρας, στα μοντέλα που μέχρι στιγμής έχω φτιάξει, ήταν πολύ λίγα και αντιμετωπίσιμα. Γι' αυτό μην την φοβάσαι την κατηγορία αυτή, ως προς αυτό το σημείο. Κάνε ένα 48άρη και θα δεις.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 10, 2007, 09:30:03 πμ »
Revell Me 262 1/72 update:

Πριν προχωρήσει η διαδικασία του βαψίματος έπρεπε το μοντέλο να ασταρωθεί καθώς τα Lifecolor είναι λίγο ύπουλα... Τελικά αποφασίστηκε κατόπιν προτροπής γνωστού μοντελομαγαζάτορα της Θεσσαλονίκης (δεν είναι και πολλοί) να χρησιμοποιηθεί το αστάρι της Hycote. Μου φάνηκε πιο εύκολη η διαδικασία από τα enamel χρώματα και εννοείται πως ήταν. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε! Μέσα σε μισή ώρα το μοντέλο ήταν έτοιμο να δεχθεί τα lifecolor (ωχ Παναγιά μου!) αφού έγιναν κάποιες ψιλοδιορθώσεις με στόκο της squadron.

Ύστερα από αρκετές δοκιμές κατέληξα ότι η αναλογία χρώματος με διαλυτικό (άζαξ στην προκειμένη περίπτωση) είναι 60% χρώμα, 40% άζαξ. Τουλάχιστον με αυτή την αναλογία κατάφερα να βάψω αξιοπρεπώς. Βάφτηκαν λοιπόν οι κάτω επιφάνειες με RLM 76 (UA509) και οι πάνω, αφού μασκαρίστηκαν ορισμένες περιοχές με Tamiya masking tape, με RLM 81 (UA510).

Η μεγάλη λαλακία έγινε με την καλύπτρα! Έκοψα με επιτυχία τα δύο πρώτα μέρη από την vacuumed αλλά το πίσω μέρος το μαμησα με αποτέλεσμα να ξεκινήσω να βάφω χωρίς να την κολλήσω στην άτρακτο, με την προοπτική ότι κάποια στιγμή θα προμηθευτώ νέα καλύπτρα. Αφού έπεσαν τα δυο πρώτα χρώματα, μου ήρθε η φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσω για το πίσω μέρος την άθλια κατ' άλλα, καλύπτρα του κιτ. Την έκοψα προσεκτικά και vouala! (το σκότωσα το γαλλικό!) νέα καλύπτρα. Κολλήθηκε με μια νέα κρυσταλιζέ κόλλα  Glue n' Glaze και μασκαρίστηκε ώστε να είναι έτοιμη για βάψιμο.

Σε αυτή την φάση βρίσκομαι λοιπόν, το μοντελάκι περιμένει υπομονετικά το τρίτο χρώμα του camo (RLM 82, UA511) και εγώ το πότε θα βρω χρόνο να το κάνω...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 10, 2007, 11:16:57 πμ »
Ωραίος! Είδες τα Lifecolor που τα φοβόσουνα; Ολα έχουν τον τρόπο τους!
Λοιπόν από βάψιμο μια χαρά, στη συναρμολόγηση όμως σου ξέφυγαν 2 sink marks και τα άτιμα εκεί που είναι κάνουν μπαμ. Στα έχω εντοπίσει με κόκκινο.

Μπορείς να τα διορθώσεις εύκολα και να ξαναπεράσεις λίγο χρώμα.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 10, 2007, 11:51:00 πμ »
Και εγώ που νόμιζα ότι για να είναι έτσι θα υπάρχει λόγος...  :oops: :oops: :oops:
Eύκολα διορθώνεται. Το καλό είναι ότι τα συγκεκριμένα σημεία είχα σκοπό να τα βάψω με το τρίτο χρώμα του camo. ::icon_thumright::

Thanks dude!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 10, 2007, 12:37:42 μμ »
Γιάννη, μια χαρά πάει το μικρό!
Τα χρώματα φαίνεται να στρώσανε πολύ όμορφα.
Δοκίμασες με λεπτή δέσμη για αρκετή ώρα; Αν ναι, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μου πεις πώς συμπεριφέρθηκαν τα Lifecolour...

Διόρθωσε και τα βουλιάγματα που σου επισήμανε ο Γιώργος και όλα θα πάνε καλά.
Προβλέπω αριστούργημα!!  ::icon_thumright::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 10, 2007, 01:32:30 μμ »
Δοκίμασες με λεπτή δέσμη για αρκετή ώρα; Αν ναι, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μου πεις πώς συμπεριφέρθηκαν τα Lifecolour...

Αυτό με περιμένει τώρα!!  ::mpr:: Στις πλευρές της ατράκτου πρέπει να κάνω μικρές βούλες! Αφού τελείωσα το βάψιμο του Me, δοκίμασα να κάνω βούλες σε ένα test kit. Έπαιξα λίγο με την πίεση και τελικά έκανα αρκετές οι οποίες έδειχναν μια χαρά. Βέβαια δεν επέμεινα για πολλή ώρα. Θα δείξει..

Μέχρι τώρα και στα δυο χρώματα που χρησιμοποίησα, έβαψα δυο χέρια με μισή ώρα καθυστέρηση το ένα με το άλλο. Σε αυτή την μισή ώρα αναμονής καθάριζα το μπεκ για να αποφύγω τα χειρότερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν εξαιρέσω το ανεπαίσθητο "χτίσιμο" του χρώματος στο σημείο επαφής με την masking tape το οποίο διορθώθηκε πολύ προσεχτικά με ντουκόχαρτο 1500.

Κατ' άλλα Γιάννη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το σίγουρο είναι ότι με την δική σας βοήθεια γίνομαι καλύτερος. Τώρα για το αριστούργημα...  :oops: θα βάλω τα δυνατά μου αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ.. θα είναι το πρώτο στην ουσία ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από αρκετά χρόνια  ::salut::

Tags: