Λοιπόν business as usual και έχω φωτογραφικό update για το HS129.
Πρώτα όμως μερικές προειδοποιήσεις για όσους θα φτιάξουν το μοντέλο με το βελτιωτικό της cmk
1. Στα πλαϊνά το cockpit πρέπει να μπούνε δύο "καπάκια" P/E τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα σε μήκος από ότι χρειάζεται και δυσκολεύουν την εφαρμογή (εκτός εάν η εγχείρηση καταράκτη που έκανα στο δεξί μου μάτι πριν ένα μήνα μου άφησε περισσότερα κουσούρια από όσα νόμιζα

). Τα κομμάτια λοιπόν αυτά κόπηκαν στα 13mm μήκος και κολήθηκαν στα δύο μισά της ατράκτου όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτό:

2. ΜΗΝ ελαττώσετε πάρα πολύ το πάχος στο κάτω μέρος της θυρίδας που αφαιρούμε για το πολυβόλο, στο αριστερό μισό της ατράκτου (αφορά το exterior set της cmk). Εγώ το έκανα και όταν προσπάθησα να δοκιμάσω την εφαρμογή είδα ότι στο κάτω μέρος είχε ένα τεράστιο κενό. Εν πάσει περιπτώσει, το διόρθωσα με εποξικό στόκο και πρόσθεσα από μήκος πλαστικού evergreen, 4 βάσεις στις οποίες βιδώνει το καπάκι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία (αντίστοιχες βάσεις κολλήθηκαν και στο καπάκι - φωτό δεν έβγαλα sorry!)

Ακολουθούν φωτό από το τελειωμένο cockpit:

Το cockpit στο δεξί μισό της ατράκτου (παρεπιμπτόντως, εφαρμόζει τόσο καλά που δεν χρειάζεται κόλλα - άλλο αν μπει μια σταγόνα για λόγους ασφάλειας)

Τέλος, δοκιμάστηκε η εφαρμογή της ατράκτου με το cockpit μέσα και απ' ότι φαίνεται... όλα καλά

"Χτυπήστε" αλύπητα - άλλωστε η σωστή και αυστηρή κριτική είναι αυτή που μας κάνει να βελτιωνόμαστε
Σε λίγες μέρες η συνέχεια...