Αποστολέας Θέμα: Γεια σας!!!  (Αναγνώστηκε 1482 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
Γεια σας!!!
« στις: Μαΐου 05, 2008, 12:12:48 πμ »
Τελικα μετα απο πολλα χρονια ενασχολησης με το hobby αποφασισα και εγω να ενταχθω σε μια καλη παρεα με καποια επιτελους  ατομα τα οποια να εχουν κοινα ενδιαφεροντα.
Ειμαι 36 ετων ,παντρεμενος (και συντομα νεος μπαμπας :D),κατοικω στην Νικαια, ναυπηγος μηχανικος στο επαγγελμα και ασχολουμαι με τον μοντελισμο απο τα 10 μου χρονια(1ο μοντελο spitfire 1/72 airfix 1982-83, απο ψιλικατζιδικο της γειτονιας, νομιζω 150-200δρχ - η βαφη εγινε με βουτηγμα σε κουβα με λευκο πλαστικο της βιβεχρωμ, μετα ανακαλυψα τα πινελλα :oops:).
Ξεκινησα με κιτ αεροπλανων αλλα τα τελευταια χρονια και μετα το περασμα απο την Αυλωνα ειμαι fun των αρματων Β' Π.Π. Σποραδικα και λογο επαγγελματος χαλαρωνω με μοντελα πλοιων(ντροπη αλλα η λασπη και η σκονη εχουν την γλυκα τους). Δεν εχω παρουσιασει ποτε δημοσια τα δημιουργηματα μου εκτος απο τους φιλους και συγγενεις. Ιισως γιατι δεν ετυχε αλλα και η φιλοσοφια μου ειναι οτι αυτο που κανω απλως το χαιρομαι και ισως δεν μπορει να συναγωνιστει αρκετους απο εσας σε ποιοτητα(συμφωνα με οσα εχω δει στις εκθεσεις).
Κατα καιρους εχω αγορασει σχεδον ολα τα ειδη μοντελων αλλα μονο απο περιεργεια και τιποτε αλλο.
Αρκετα λοιπον με εμενα απλως ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσα παιδια ξεκινησαν αυτο το site φυσικα και σε οσους το στηριζουν γιατι μπορουμε να εκφραστουμε και να μην ασχοληθουμε για λιγο με την ωραια παραμυθα της μεγαλης ζωης, των vip's και celebrities που πανε να μας περασουν καθημερινα.
Θα ειμαι μαζι σας με μεγαλη μου χαρα οσο το επιτρεπουν οι υποχρεωσεις μου. Συνεχιστε!!!!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Να ειστε καλα ολοι και να χαιρεστε οτι κανετε

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Γεια σας!!!
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:18:19 πμ »
Μάκη καλώς όρισες και καλή διαμονή... Με το καλό και το αναμενόμενο τέκνο(πολλοί γίνεστε-θα γίνετε μπαμπάδες τώρα τελευταία...)

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:18:50 πμ »
Καλως μας ήρθες Μάκη! ʼντε και με το καλό χαζομπαμπάς!  ::welcome_model::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:21:17 πμ »
        Φίλε Μάκη καλώς ήρθες στην παρέα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Συγχαρητήρια που προτίμησες την βιβεχρώμ γιά το βάψιμο του πρώτου σου δημιουργήματος.Εγώ είχα προτιμήσει τον ασβέστη. :D :D

Από περιέργεια καί μόνο θα ήθελα να μας πείς γιά ποιόν λόγο,ενώ είσαι μέλος στο φόρουμ εδώ καί πέντε μήνες αποφάσισες να μας μιλήσεις μετά από τόσο καιρό.
        Μήπως εμείς τα παλαιότερα μέλη κάνουμε κάποιο λάθος καί πολύς κόσμος προτιμά να παραμένει επισκέπτης ή να είναι μέλος χωρίς να ποστάρει ?
        Θα ήθελα να μας πείς την άποψή σου σχετικά.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:22:18 πμ »
Καλώς ήρθες Μάκη. Των περισσότερων η πορεία είναι αυτή. Ξεκινήσαμε το μοντελισμό μικροί, κάναμε ένα διάλειμμα για να αποκατασταθούμε  :mrgreen: και μετά επιστροφή στα κοπίδια.
Με το καλό να γίνεις πατέρας και κοίταξε να ανεβάσεις καμία φωτό από τα μοντέλα σου. Εδώ οι φωτογραφίες έχουν την αξία του χρυσού...  :D  :wink:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:22:45 πμ »
 ::welcome_model::

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:36:30 πμ »
καλημερα Νικο

εχεις δικιο αργησα να σας μιλησω, ειμαι λιγο περιεργος με τα forum γενικα ειναι το πρωτο μου σαν μελος παρολο που εχω αρκετα ενδιαφεροντα.
Το ιδιο διαβαζω και για αλλα παιδια. Να ξερεται οτι ο κοσμος πλεον εχει καταλαβει τι γινεται με τα περισσοτερα forum που κυκλοφορουν και ειναι διστακτικος να ενταχθει ενεργα
διαβαζα ολο αυτο το διαστημα πολλα μυνηματα και ειδα πραγματικα αξιολογα ατομα, επιπλεον και οι διακοπες του Πασχα και οτι αυτο το διαστημα λογο συζυγου ειμαι πιο πολυ στο σπιτι(οπως και ολο το καλοκαιρι) με επεισαν πλεον να συστηθω. Τα νεα μελη θελουν λιγο το χρονο τους ισως οι μικροτεροι να εινα πιο τολμηροι απο την αρχη.
Το μεγαλο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να δω φωτο των μελων μηπως μου λειπει καποια εφαρμογη?

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:36:42 πμ »
Καλώς ήρθες φίλε Μάκη!
Και εγώ Νίκαια μένω!
Που περίπου μένεις?

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:40:11 πμ »
Μάκη, δεν υπάρχει υποχρέωση, να δημοσιοποιεί κάποιος τη φωτογραφία του σε οποιοδήποτε σημείο του προφίλ του... ʼρα δε σου λείπει καμία εφαρμογή...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:40:44 πμ »
Μάκη καλώς ήλθες στην παρέα μας και με το καλό να'ρθει το τέκνο.  ::salut::

Γιαννης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:41:26 πμ »
Καλως ηρθες Μακη  ::salut:: και καλη διαμονη σου ευχομαι! Με το καλο και το παιδακι..Αληθεια, αγορακι ή κοριτσακι ειναι?

Σε ο,τι εχει να κανει με τα μοντελα σου, μην αγχωνεσαι. Αν θελεις ανεβασε καποιες φωτογραφιες να θαυμασουμε τη δουλεια σου. Καθε προσπαθεια - μεγαλη ή μικρη - ειναι ευπροσδεκτη και αξιοσεβαστη!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:43:32 πμ »
καλημερα Νικο

εχεις δικιο αργησα να σας μιλησω, ειμαι λιγο περιεργος με τα forum γενικα ειναι το πρωτο μου σαν μελος παρολο που εχω αρκετα ενδιαφεροντα.
Το ιδιο διαβαζω και για αλλα παιδια. Να ξερεται οτι ο κοσμος πλεον εχει καταλαβει τι γινεται με τα περισσοτερα forum που κυκλοφορουν και ειναι διστακτικος να ενταχθει ενεργα
διαβαζα ολο αυτο το διαστημα πολλα μυνηματα και ειδα πραγματικα αξιολογα ατομα, επιπλεον και οι διακοπες του Πασχα και οτι αυτο το διαστημα λογο συζυγου ειμαι πιο πολυ στο σπιτι(οπως και ολο το καλοκαιρι) με επεισαν πλεον να συστηθω. Τα νεα μελη θελουν λιγο το χρονο τους ισως οι μικροτεροι να εινα πιο τολμηροι απο την αρχη.
Το μεγαλο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να δω φωτο των μελων μηπως μου λειπει καποια εφαρμογη?

Ευχαριστώ γιά την απάντησή σου.Έχεις δίκιο.Τα φόρουμ έχουν χάσει την πραγματική χρήση τους.Καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου.

Φωτογραφίες των μελών δεν μπορείς να δείς,γιατί απλά δεν υπάρχουν. :wink: Ελάχιστες μπορείς να βρείς μόνο στα θέματα που αφορούν παλαιότερες συναντήσεις μας.

Μπορείς όμως να έρθεις ένα Σάββατο στο καφέ,όπου μπορείς να συναντήσεις πολλούς από εμάς.

Υ.Γ.

Κι εγώ γείτονας είμαι.Κορυδαλλός. (Ακόμα απ΄έξω)  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:46:16 πμ »
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 05, 2008, 12:56:02 πμ »
Μακη μου καλως ηλθες στην Ελληνικη μοντελοπαρεα του διαδυκτιου :D

Με το καλο να ερθει και το μικρο σας ::eusa_clap::

Σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε σε καποια σαββατιατικη συναντηση ::icon_thumright:: φυσικα ερωτησεις & αποριες μπορεις να τις εκφρασεις ΑΦΟΒΑ ::salut::

και παλι

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ! ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 07, 2008, 02:15:45 μμ »
 ::hi::
Καλώς ήρθες φίλε και καλός μπαμπάς ::icon_thumright::

Tags: