Τελικα μετα απο πολλα χρονια ενασχολησης με το hobby αποφασισα και εγω να ενταχθω σε μια καλη παρεα με καποια επιτελους ατομα τα οποια να εχουν κοινα ενδιαφεροντα.
Ειμαι 36 ετων ,παντρεμενος (και συντομα νεος μπαμπας

),κατοικω στην Νικαια, ναυπηγος μηχανικος στο επαγγελμα και ασχολουμαι με τον μοντελισμο απο τα 10 μου χρονια(1ο μοντελο spitfire 1/72 airfix 1982-83, απο ψιλικατζιδικο της γειτονιας, νομιζω 150-200δρχ - η βαφη εγινε με βουτηγμα σε κουβα με λευκο πλαστικο της βιβεχρωμ, μετα ανακαλυψα τα πινελλα

).
Ξεκινησα με κιτ αεροπλανων αλλα τα τελευταια χρονια και μετα το περασμα απο την Αυλωνα ειμαι fun των αρματων Β' Π.Π. Σποραδικα και λογο επαγγελματος χαλαρωνω με μοντελα πλοιων(ντροπη αλλα η λασπη και η σκονη εχουν την γλυκα τους). Δεν εχω παρουσιασει ποτε δημοσια τα δημιουργηματα μου εκτος απο τους φιλους και συγγενεις. Ιισως γιατι δεν ετυχε αλλα και η φιλοσοφια μου ειναι οτι αυτο που κανω απλως το χαιρομαι και ισως δεν μπορει να συναγωνιστει αρκετους απο εσας σε ποιοτητα(συμφωνα με οσα εχω δει στις εκθεσεις).
Κατα καιρους εχω αγορασει σχεδον ολα τα ειδη μοντελων αλλα μονο απο περιεργεια και τιποτε αλλο.
Αρκετα λοιπον με εμενα απλως ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσα παιδια ξεκινησαν αυτο το site φυσικα και σε οσους το στηριζουν γιατι μπορουμε να εκφραστουμε και να μην ασχοληθουμε για λιγο με την ωραια παραμυθα της μεγαλης ζωης, των vip's και celebrities που πανε να μας περασουν καθημερινα.
Θα ειμαι μαζι σας με μεγαλη μου χαρα οσο το επιτρεπουν οι υποχρεωσεις μου. Συνεχιστε!!!!!!!!!!

Να ειστε καλα ολοι και να χαιρεστε οτι κανετε