Αποστολέας Θέμα: MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT  (Αναγνώστηκε 15823 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
Απ: MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 02:32:26 πμ »
Οι συντάκτες γράφουν την γνώμη τους. ʼλλωστε τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν???
Το οτι ισχυει το ρητο opinions are like assholes..everybody has one, δεν σημαινει ταυτοχρονα βρε Διονυση οτι αυτο που γραφει ο καθενας ειναι και σωστο...ειδικα οταν δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις εκ των εσω. Ουτε και πρεπει να το πουλαει σαν 'εγκυροτητα'. Οφειλω να πω οτι στο παρον τευχος εμαθα και το αλλο που δεν ηξερα...οτι το 'ρωσικο PAK-FA δεν ειναι τελικα τοσο stealth γιατι εκτος των αλλων εχει μακρυ σωληνα pitot. Ισως ομως αυτος εξαλιφθει οπως εγινε και κατα την εξελιξη του Su-27.' εγραψε ο εγκυρος συντακτης. :shock: :shock:
Ας τους πει καποιος οτι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ εχουν μακρυ σωληνα pitot για παιρνουν δεδομενα τα οργανα μετρησεων και καταγραφης παραμετρων.
Παράθεση
με φωτογραφίες κατεβασμένες από το Internet, πρακτικά δηλαδή με ελάχιστο κόστος, και να έχει το θράσος να το πουλάει 6 και 7EUR το θεωρώ ξεφτίλα. Προσβάλλει την νοημοσύνη μου.
Αρα και η Πτηση προσβαλει την νοημοσυνη σου βρε Διονυση γιατι....ολες οι φωτο στο αρθρο για το PAK-FA ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ (μπορεις να τις δεις στο ARC), οπως επισεις και σχεδον σιγουρα η φωτο των δυο Eurofighter (αν δεν κανω λαθος ειναι αυστριακα νομιζω την ειχα δει στο UKAR). Οπως επισης και οποιαδηποτε αλλη φωτο δεν αναφερει πηγη η credit στον φωτογραφο.
Για να μην πουμε για τα ανακυκλωμενα αρθρα. Παλι στο παρον τευχος ιστορικο αρθρο για το μεγαλο κανονι του Ιρακ (ειχανε ξαναβαλει κατι παρομοιο;) το αρθρο με το Χ-15 το διαβασα και αυτο 2 φορες σε ενα χρονο σε διαφορετικα τευχη..με διαφορετικο τιτλο και δομη...κλπ.
Δεν προσπαθω να σε πεισω οτι η Πτηση ειναι κακο περιοδικο, και το RBF (θεο'σχωρεστο) ητανε καλο περιοδικο. Για μενα ολος ο αμυντικος τυπος βρωμαει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια.

1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 08:03:39 πμ »
Στο HAFy δεν μου αρέσει που ενώ είναι 100% αφιερωμένο στην ΠΑ πάντα έχει άρθρο για Eurofighter!

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό  :?
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 08:18:16 πμ »
Οι συντάκτες γράφουν την γνώμη τους. ʼλλωστε τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν???
Το οτι ισχυει το ρητο opinions are like assholes..everybody has one, δεν σημαινει ταυτοχρονα βρε Διονυση οτι αυτο που γραφει ο καθενας ειναι και σωστο...ειδικα οταν δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις εκ των εσω. Ουτε και πρεπει να το πουλαει σαν 'εγκυροτητα'. Οφειλω να πω οτι στο παρον τευχος εμαθα και το αλλο που δεν ηξερα...οτι το 'ρωσικο PAK-FA δεν ειναι τελικα τοσο stealth γιατι εκτος των αλλων εχει μακρυ σωληνα pitot. Ισως ομως αυτος εξαλιφθει οπως εγινε και κατα την εξελιξη του Su-27.' εγραψε ο εγκυρος συντακτης. :shock: :shock:
Ας τους πει καποιος οτι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ εχουν μακρυ σωληνα pitot για παιρνουν δεδομενα τα οργανα μετρησεων και καταγραφης παραμετρων.
Παράθεση
με φωτογραφίες κατεβασμένες από το Internet, πρακτικά δηλαδή με ελάχιστο κόστος, και να έχει το θράσος να το πουλάει 6 και 7EUR το θεωρώ ξεφτίλα. Προσβάλλει την νοημοσύνη μου.
Αρα και η Πτηση προσβαλει την νοημοσυνη σου βρε Διονυση γιατι....ολες οι φωτο στο αρθρο για το PAK-FA ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ (μπορεις να τις δεις στο ARC), οπως επισεις και σχεδον σιγουρα η φωτο των δυο Eurofighter (αν δεν κανω λαθος ειναι αυστριακα νομιζω την ειχα δει στο UKAR). Οπως επισης και οποιαδηποτε αλλη φωτο δεν αναφερει πηγη η credit στον φωτογραφο.
Για να μην πουμε για τα ανακυκλωμενα αρθρα. Παλι στο παρον τευχος ιστορικο αρθρο για το μεγαλο κανονι του Ιρακ (ειχανε ξαναβαλει κατι παρομοιο;) το αρθρο με το Χ-15 το διαβασα και αυτο 2 φορες σε ενα χρονο σε διαφορετικα τευχη..με διαφορετικο τιτλο και δομη...κλπ.
Δεν προσπαθω να σε πεισω οτι η Πτηση ειναι κακο περιοδικο, και το RBF (θεο'σχωρεστο) ητανε καλο περιοδικο. Για μενα ολος ο αμυντικος τυπος βρωμαει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια.

Φίλε δεν έχει ουσία πλέον αυτή η συζήτηση.Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Προσωπικά πιστεύω ότι όταν κάτι με τόσες αντιξοότητες ζεί 30αντα και κάτι χρόνια, ενώ κάτι άλλο τελειώνει τόσο γρήγορα και τόσο άδοξα, κάτι σημαίνει! Και όχι τόσο για εμάς, που αναγνώστες είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε, όσο για εκείνους που είναι επαγγελματίες και βγάζουν έτσι το ψωμί τους.

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 09:59:46 πμ »
Βρε παιδια, ανοιξα ενα θεμα πιο πολυ για ενοιμερωση ΜΑΣ, οτι ενα περιοδικο του χωρου, σταματησε να κοικλοφορει. [ΕΧΟΥΜΕ] γραψει ο καθενας τη γνωμη του.βγηκαν πραγματα τα οποια  τα γνωρηζαν λιγοι. ΧΡΩΣΤΑΕΙ , ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Κ.Λ.Π. Ο.Κ. Οσοι το αγωραζαν, το αγωραζαν. οσοι ΔΕΝ το αγωραζαν καλα εκαναν. ΣΥΓΝΩΜΗ φιλοι μου αλλα, ΔΕΝ χρειζετε παρα πανω αναλιση. Στο τελος μην ασχοληθουμε με ενα σταματημενο περιοδικο, που για πολους δεν ηταν καλο!

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 12:34:37 πμ »
Σήμερα ετυχε να ξεφυλλίσω στο περίπτερο το νεο τεύχος του Cockpit.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων μου τράβηξε την προσοχη κάτι που νομίζω το είχα ξαναδεί. Ηταν ενα αρθρό με την εκπαίδευση των χειριστών Α/Φ να αντιμετωπίζουν Ε/Π. Αμέσως θυμήθηκα οτι το είχα ξαναδεί στην "Αναχαίτηση" αν θυμάμαι καλά. Οι φωτό ήταν οι ίδιες και τα λάθη τα ίδια. :mrgreen:  Στο κείμενο (το "εξαγόρασαν" η όχι) θα έπρεπε κατι να αλλάξουν, να δώσουν μια φρεσκάδα για να τραβήξουν ή να "ψαρέψουν" αγοραστές. Τίποτα ....

Αντ'αυτού σε μια λεζάντα φωτογραφίας διαβάζουμε... "Ε/Π UH-1D της ΑΣ...". Ακόμη αυτοί οι ειδικοί, οι προηγούμενοι, οι τωρινοί και οι επόμενοι, δεν έχουν μάθει οτι τα Ε/Π της ΑΣ που αντιστοιχούν στο πολιτικό μοντέλο Bell 205, είναι UH-1H? UH-1D στην Ευρώπη είχαν οι Γερμανοι (κατασκευασμένα απο την Dornier) και οι Ιταλοί (τα πρώτα μοντέλα της Agusta, γιατί πέρασαν και αυτοί στα UH-1H --> AB-205A-1).

Γιατί λοιπόν να μην κλείσουν τα συγκεκριμμένα περιοδικά, όταν ελαφρά τη καρδία, συμπεριφέρονται έτσι....?

Καλή Κυριακή σε όλους.  ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 12:49:52 πμ »
Σήμερα ετυχε να ξεφυλλίσω στο περίπτερο το νεο τεύχος του Cockpit.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων μου τράβηξε την προσοχη κάτι που νομίζω το είχα ξαναδεί. Ηταν ενα αρθρό με την εκπαίδευση των χειριστών Α/Φ να αντιμετωπίζουν Ε/Π. Αμέσως θυμήθηκα οτι το είχα ξαναδεί στην "Αναχαίτηση" αν θυμάμαι καλά. Οι φωτό ήταν οι ίδιες και τα λάθη τα ίδια. :mrgreen:  Στο κείμενο (το "εξαγόρασαν" η όχι) θα έπρεπε κατι να αλλάξουν, να δώσουν μια φρεσκάδα για να τραβήξουν ή να "ψαρέψουν" αγοραστές. Τίποτα ....

Αντ'αυτού σε μια λεζάντα φωτογραφίας διαβάζουμε... "Ε/Π UH-1D της ΑΣ...". Ακόμη αυτοί οι ειδικοί, οι προηγούμενοι, οι τωρινοί και οι επόμενοι, δεν έχουν μάθει οτι τα Ε/Π της ΑΣ που αντιστοιχούν στο πολιτικό μοντέλο Bell 205, είναι UH-1H? UH-1D στην Ευρώπη είχαν οι Γερμανοι (κατασκευασμένα απο την Dornier) και οι Ιταλοί (τα πρώτα μοντέλα της Agusta, γιατί πέρασαν και αυτοί στα UH-1H --> AB-205A-1).

Γιατί λοιπόν να μην κλείσουν τα συγκεκριμμένα περιοδικά, όταν ελαφρά τη καρδία, συμπεριφέρονται έτσι....?

Καλή Κυριακή σε όλους.  ::salut::

Περίεργο όνομα για περιοδικό... Όπως το πιλοτήριο στο ελικόπτερο, σωστά???
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 12:51:33 πμ »
Μου φαίνεται μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο  :twisted: ::glossa:: :wink:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 03:19:24 μμ »
To παλιό Cockpit πάντως ήταν αρκετά καλό περιοδικό.Αλλά όταν άλλαξε το επιτελείο έπεσε η ποιότητα τόσο σε αυτό όσο και στην Σ  :?

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 07, 2010, 08:51:52 μμ »
To παλιό Cockpit πάντως ήταν αρκετά καλό περιοδικό.Αλλά όταν άλλαξε το επιτελείο έπεσε η ποιότητα τόσο σε αυτό όσο και στην Σ  :?

Κατ'αρχην καλησπερα στην παρεα.... ::salut:: ::salut::

Πρωτον θα ηθελα να συμφωνησω με το παραπανω σχολιο του Vasilis 07, και δευτερον να γραψω την σημερινη μου αγανακτιση..... :evil: :evil:

Δεν χρειαζεται να ανοιξω νεο θεμα γι'αυτο που θα πω, γιατι ηδη εχει συζητηθει εδω περα σε προηγουμενο ποστ, ειδικα απο τον φιλο Σαμπανη!

Ετυχε σημερα να δω στο περιπτερο το προηγουμενο τευχος του περιοδικου Cockpit και προσεξα στην κορυφη του εξωφυλλου, τον τιτλο:
 "Τα F-104G Starfighter στους Ελληνικους ουρανους"... :roll:

Οπως ξερετε, εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια σε αυτο το αφος και χωρις δευτερη σκεψη, εδωσα τα 5 ευρωπουλακια μου και το πηρα!

ΑΝΑΘΕΜΑ την ωρα ομως, γιατι εκ των υστερων διαπιστωσα, οτι το αρθρο, ηταν ακριβως ολοϊδιο  με ενα αφιερωμα που ειχε κανει το περιοδικο ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ τον Ιουνιο του 2006, και κατα εναν περιεργο τροπο, το υπογραφουν στα δυο περιοδικα διαφορετικοι δημοσιογραφοι!!!
Ακομα και οι φωτο ειναι οι ιδιες, με μονη διαφορα την αναλυση και ποιοτητα τους...!!!

Οπως καταλαβαινετε, ενιωσα παρα μα παρα πολυ Μ@λ@κ@ς, γιατι ενω οπως εχω αναφερει σε αλλο μου ποστ εχω σταματησει να παιρνω περιοδικα του χωρου, ακριβως γι'αυτα που κανουν, την πατησα σημερα σαν μη πω.....  :oops::evil: :evil:

Θα σας πω και κατι αλλο να γελασετε(οχι μαζι μου, αλλωστε θα το κανατε πριν αυτο :oops:), αλλα για την εγκυροτητα (μαλλον προχειροτητα), του αρθρου!

Σε καποιο σημειο, γραφει για τα 2 επετειακα που φτιαχτηκαν απο τον Σμηναρχο Ν.Μανουσακη και συγκεκριμενα, αναφερει για τον δε "ΤΙΓΡΗ", την αποκαλυψη  του τον Δεκεμβρη του 1991  και για τον "ΟΛΥΜΠΟ", ακουστε ακουστε  :evil:...την 31 Μαρτιου 1993, δηλαδη την ημερα της αποσυρσης..!!!! :shock: :shock:
Και λιγο πιο κατω συνεχιζει λεγοντας, οτι ο "ΟΛΥΜΠΟΣ", πεταξε στην Ιταλια τον Σεπτεμβριο του 1992 σε ανταλλαγη μοιρων..!!!

Φιλοι μου, σημερα πληρωσα ΠΑΛΙ, για να διαβασω ενα αρθρο που το ειχα διαβασει το 2006.... :evil:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 07, 2010, 10:28:47 μμ »
Σπύρο μου, προειδοποιητική βολή είχα ρίξει... :wink:

Πρώτα τσεκάρω το ύφασμα, μετα το αγοράζω πλέον. Αν είναι προστατευμένο με σελοφάν, προτιμώ να το αφήσω στη θέση του. Δεν είναι καιρός για σπατάλες.

Ετσι και αλλοιώς τα 12000 Ευρώ σε αποδείξεις δεν θα τα μαζέψουμε με τίποτα ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 07, 2010, 10:35:06 μμ »
Μα γι'αυτο Δημητρη μου εβριζα τον εαυτο μου, γιατι ΔΕΝ επιτρεπεται να την παταω ετσι, μετα απο τοσα λαθη του παρελθοντος.... :?

Μ'εφαγε το ατιμο το F-104 παλι, λες και αυτοι οι κυριοι θα ειχαν κατι παραπανω να μου προσφερουν απ'οτι εχω εγω.... :mrgreen: :wink:

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ & ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 07, 2010, 11:13:48 μμ »
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιο περιοδικό με καλύτερο φωτογραφικό υλικό από αυτό που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε (ή μπορούμε να βρούμε ;-)  ).

Τα περιοδικά τα αγοράζω περισσότερο γιατί είναι τα τέλεια αναγνώσματα για έμπνευση, ειδικά στο μέρος που "και ο Βασιλιάς πάει μόνος του"  :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 07, 2010, 11:16:10 μμ »
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιο περιοδικό με καλύτερο φωτογραφικό υλικό από αυτό που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε (ή μπορούμε να βρούμε ;-)  ).

::icon_thumright:: ::icon_thumright::   ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #138 στις: Μαρτίου 07, 2010, 11:19:33 μμ »
...Τα περιοδικά τα αγοράζω περισσότερο γιατί είναι τα τέλεια αναγνώσματα για έμπνευση, ειδικά στο μέρος που "και ο Βασιλιάς πάει μόνος του"  :lol: :lol: :lol: :lol:
Η καλύτερη ατάκα Διονύση  :mrgreen: Να'χες και άδικο... :?
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 17, 2010, 09:04:17 μμ »
Για δείτε εδώ http://fox2e-mag.blogspot.com/2010/03/blog-post_1254.html

Ο Συντάκτης νομίζω ήταν στο MRBF.

ΥΓ: Όποιος το πήρε ας πεί εντυπώσεις

Tags: