To παλιό Cockpit πάντως ήταν αρκετά καλό περιοδικό.Αλλά όταν άλλαξε το επιτελείο έπεσε η ποιότητα τόσο σε αυτό όσο και στην Σ 
Κατ'αρχην καλησπερα στην παρεα....

Πρωτον θα ηθελα να συμφωνησω με το παραπανω σχολιο του
Vasilis 07, και δευτερον να γραψω την σημερινη μου αγανακτιση.....

Δεν χρειαζεται να ανοιξω νεο θεμα γι'αυτο που θα πω, γιατι ηδη εχει συζητηθει εδω περα σε προηγουμενο ποστ, ειδικα απο τον φιλο Σαμπανη!
Ετυχε σημερα να δω στο περιπτερο το προηγουμενο τευχος του περιοδικου
Cockpit και προσεξα στην κορυφη του εξωφυλλου, τον τιτλο:
"Τα F-104G Starfighter στους Ελληνικους ουρανους"...

Οπως ξερετε, εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια σε αυτο το αφος και χωρις δευτερη σκεψη, εδωσα τα 5 ευρωπουλακια μου και το πηρα!
ΑΝΑΘΕΜΑ την ωρα ομως, γιατι εκ των υστερων διαπιστωσα, οτι το αρθρο, ηταν ακριβως ολοϊδιο με ενα αφιερωμα που ειχε κανει το περιοδικο ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ τον Ιουνιο του 2006, και κατα εναν περιεργο τροπο, το υπογραφουν στα δυο περιοδικα διαφορετικοι δημοσιογραφοι!!!
Ακομα και οι φωτο ειναι οι ιδιες, με μονη διαφορα την αναλυση και ποιοτητα τους...!!!
Οπως καταλαβαινετε, ενιωσα παρα μα παρα πολυ Μ@λ@κ@ς, γιατι ενω οπως εχω αναφερει σε αλλο μου ποστ εχω σταματησει να παιρνω περιοδικα του χωρου, ακριβως γι'αυτα που κανουν, την πατησα σημερα σαν μη πω.....

Θα σας πω και κατι αλλο να γελασετε(οχι μαζι μου, αλλωστε θα το κανατε πριν αυτο

), αλλα για την εγκυροτητα (μαλλον προχειροτητα), του αρθρου!
Σε καποιο σημειο, γραφει για τα 2 επετειακα που φτιαχτηκαν απο τον Σμηναρχο Ν.Μανουσακη και συγκεκριμενα, αναφερει για τον δε "ΤΙΓΡΗ", την αποκαλυψη του τον Δεκεμβρη του 1991 και για τον "ΟΛΥΜΠΟ", ακουστε ακουστε

...την 31 Μαρτιου 1993, δηλαδη την ημερα της αποσυρσης..!!!!

Και λιγο πιο κατω συνεχιζει λεγοντας, οτι ο "ΟΛΥΜΠΟΣ", πεταξε στην Ιταλια τον Σεπτεμβριο του 1992 σε ανταλλαγη μοιρων..!!!
Φιλοι μου, σημερα πληρωσα ΠΑΛΙ, για να διαβασω ενα αρθρο που το ειχα διαβασει το 2006....

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....